ANB Karol Opublikowano 28 Stycznia 2017 Autor Zgłoś Opublikowano 28 Stycznia 2017 Dziękujemy wszystkim za pozytywne opinie będziemy dokładać wszelkich starań by tej renomy nie zepsuć
Dziki Opublikowano 28 Lutego 2017 Zgłoś Opublikowano 28 Lutego 2017 Kolejne zamówienie i kolejne pełne zadowolenie. Nie było duże, ale jednak. Jak zwykle wszystko w najlepszym wypadku - pakowanie, prędkość zamówienia i cała obsługa klienta. Miło i przyjemnie jest móc wracać do takiego sklepu. Dziękuję i do następnego
gurtaz Opublikowano 28 Lutego 2017 Zgłoś Opublikowano 28 Lutego 2017 Poszło zamówienie (9714). Miałem problem z dodaniem pozycji do koszyka, musiałem otwierać stronę każdego produktu osobno. Czy tylko u mnie tak się dzieje?
KrzysiekT5 Opublikowano 1 Marca 2017 Zgłoś Opublikowano 1 Marca 2017 Zamówienie 9728 poszło kasa z konta również i pozostało czekać
KrzysiekT5 Opublikowano 3 Marca 2017 Zgłoś Opublikowano 3 Marca 2017 Zamówienie 9728 poszło kasa z konta również i pozostało czekać Paczka odebrana
Bakus Opublikowano 5 Marca 2017 Zgłoś Opublikowano 5 Marca 2017 Grzechem było nie skorzystać z urodzinowej promocji więc poszło zamówienie 9797
hardy_pol Opublikowano 5 Marca 2017 Zgłoś Opublikowano 5 Marca 2017 Oczywiście, że byłoby grzechem dlatego poszło już drugie zamówienie w ciągu tego tygodnia (9785)
mkraw2005 Opublikowano 5 Marca 2017 Zgłoś Opublikowano 5 Marca 2017 Zamówienie nr. 9688 zrealizowane. Dziś leci kolejne gorąco polecam
Azi Takata Opublikowano 5 Marca 2017 Zgłoś Opublikowano 5 Marca 2017 Wszystkiego najlepszego i dzieki za expresową dostawę
Malinek Opublikowano 5 Marca 2017 Zgłoś Opublikowano 5 Marca 2017 Pierwsze zamówienie 9776 złożone, opłacone to teraz tylko czekać wybór padł na ANB z powodu ogromnej ilości pozytywnych opinii mam nadzieje, że i moja taka będzie
ANB Karol Opublikowano 5 Marca 2017 Autor Zgłoś Opublikowano 5 Marca 2017 Dziękujemy za zamówienia i info o pomyślności dostarczenia waszych paczek Tym którzy nam dopiero zaufali serdecznie dziękuję i zapewniam że dokładamy wszelkich starań byście byli zadowoleni
krmk Opublikowano 6 Marca 2017 Zgłoś Opublikowano 6 Marca 2017 Coś wam dziś strona nie domaga Co chwila connection error. Pewnie oblegani bo promocja Mam nadzieję że to zamówienie które właśnie tworzę przejdzie bez problemu bo wyszukiwanie i dodawanie do koszyka wymaga dziś cierpliwości i stalowego klawisza F5 Edit: Ok udało się #9828
Bakus Opublikowano 6 Marca 2017 Zgłoś Opublikowano 6 Marca 2017 A ja mam pytanie, nie dostałem od Was potwierdzenia zamówienia 9797, macie jakiś problem z systemem czy coś jest nie tak z zamówieniem ?
Moderator rychu Opublikowano 6 Marca 2017 Moderator Zgłoś Opublikowano 6 Marca 2017 Cztery zamówienia wcześniej jeszcze wysyłali potwierdzenia na maila
Bakus Opublikowano 6 Marca 2017 Zgłoś Opublikowano 6 Marca 2017 Nie było tematu, zamiast potwierdzenia zamówienia dostałem właśnie potwierdzenie wysyłki z InPostu
peterg6 Opublikowano 6 Marca 2017 Zgłoś Opublikowano 6 Marca 2017 U mnie to samo. Brak potwierdzenia zamówienia za to maila z InPostu o wysyłce już dostałem Wysłane z mojego Cool1 dual
krmk Opublikowano 6 Marca 2017 Zgłoś Opublikowano 6 Marca 2017 Nie było tematu, zamiast potwierdzenia zamówienia dostałem właśnie potwierdzenie wysyłki z InPostu U mnie to samo. Brak potwierdzenia zamówienia za to maila z InPostu o wysyłce już dostałem Panowie w lepszej sytuacji niż ja, potwierdzenie zamówienia przyszło ale za to od kuriera cisza
ANB Karol Opublikowano 6 Marca 2017 Autor Zgłoś Opublikowano 6 Marca 2017 Faktycznie Serwer nam dziś coś nie domagał ci skutkowało głownie problemem z komunikatami zwrotnymi ale jak widzicie działaliśmy dziś na wysokich obrotach... Nie było tematu, zamiast potwierdzenia zamówienia dostałem właśnie potwierdzenie wysyłki z InPostu U mnie to samo. Brak potwierdzenia zamówienia za to maila z InPostu o wysyłce już dostałem Panowie w lepszej sytuacji niż ja, potwierdzenie zamówienia przyszło ale za to od kuriera cisza ... jednak aż na takich obrotach nie jesteśmy by zamówienie z 12,30 w tym okresie nadać jeszcze dziś
Gesiu_15 Opublikowano 7 Marca 2017 Zgłoś Opublikowano 7 Marca 2017 9846 zamówienie opłacone , pozostaje czekać
peterg6 Opublikowano 7 Marca 2017 Zgłoś Opublikowano 7 Marca 2017 Faktycznie Serwer nam dziś coś nie domagał ci skutkowało głownie problemem z komunikatami zwrotnymi ale jak widzicie działaliśmy dziś na wysokich obrotach... Nie było tematu, zamiast potwierdzenia zamówienia dostałem właśnie potwierdzenie wysyłki z InPostu U mnie to samo. Brak potwierdzenia zamówienia za to maila z InPostu o wysyłce już dostałem Panowie w lepszej sytuacji niż ja, potwierdzenie zamówienia przyszło ale za to od kuriera cisza ... jednak aż na takich obrotach nie jesteśmy by zamówienie z 12,30 w tym okresie nadać jeszcze dziś Spokojnie nikt nie ma pretensji co do zamówienia to moje akurat było z niedzieli no ale nie ważne. Najważniejsze że zamówienie wyszło. Wysłane z mojego Cool1 dual
krmk Opublikowano 7 Marca 2017 Zgłoś Opublikowano 7 Marca 2017 Spokojnie nikt nie ma pretensji co do zamówienia to moje akurat było z niedzieli no ale nie ważne. Najważniejsze że zamówienie wyszło. Myślę że mowa była o mnie
Bakus Opublikowano 7 Marca 2017 Zgłoś Opublikowano 7 Marca 2017 Otrzymałem zamówienie, czas realizacji jak zawsze wzorowy. Na przyszłość, zabezbieczajcie atomizery w butelkach FX Protect. Mój Glass Shield był tylko owinięty streczem i jakimś cudem conajmniej 15 % zawartości się wylało...
Rekomendowane odpowiedzi