vhs Opublikowano 5 Października 2016 Zgłoś Opublikowano 5 Października 2016 Pierwsze u was zamówienie 8672 złożone
pacholekck Opublikowano 6 Października 2016 Zgłoś Opublikowano 6 Października 2016 Paczka już u mnie. Zamówione w poniedziałek o 19, paczka do odbioru w środę o 9:30. Wszystko ładnie zapakowane. Na gratis się niestety nie załapałem, ale to pewnie przez zakup ze zniżką 12% Dzięki i do następnego
Gesiu_15 Opublikowano 6 Października 2016 Zgłoś Opublikowano 6 Października 2016 Dzięki paczka u mnie Pancernie zapakowane , dzięki za ulotki i do następnego
TfB Opublikowano 6 Października 2016 Zgłoś Opublikowano 6 Października 2016 Zamowienie dobrze spakowane, buteleczki pakowane po dwie w oddzielna folie, calosc dopchana folia aby sie nie ruszala podczas transportu. Ogolne jestem bardzo zadowolony. Polecam.
ANB Karol Opublikowano 6 Października 2016 Autor Zgłoś Opublikowano 6 Października 2016 Wielkie Dzięki wszystkim za zamówienia widzę że się wszystko w porządku z waszymi paczuszkami a to dla nas najważniejsze. Zapraszamy zatem na dalsze zakupy do nas Miłej i owocnej pracy przy swoich pojazdach
vhs Opublikowano 8 Października 2016 Zgłoś Opublikowano 8 Października 2016 Wczoraj dotarła paczuszka w całości, wszystko bardzo dobrze zapakowana. Dzięki i pozdrawiam.
ANB Karol Opublikowano 9 Października 2016 Autor Zgłoś Opublikowano 9 Października 2016 Wczoraj dotarła paczuszka w całości, wszystko bardzo dobrze zapakowana. Dzięki i pozdrawiam. Również Dziękujemy i Pozdrawiamy Zapraszamy ponownie
jedrek1980 Opublikowano 9 Października 2016 Zgłoś Opublikowano 9 Października 2016 Poszło zamówienie 8633 tylko kurde nie dostałem potwierdzenia na maila.Może za to że wybrałem przelew24.Fajnie jakby mini przesyłka dotarła do piątku Dotarła ekspresowo i jak zawsze dostać się do środka
driverIN Opublikowano 11 Października 2016 Zgłoś Opublikowano 11 Października 2016 Zamówienie 8759 złożone i zapłacone przez przelewy24
xBaanaan Opublikowano 11 Października 2016 Zgłoś Opublikowano 11 Października 2016 Wszystko ładnie zapakowane jakby ktoś chciał się szybko dostać to nie da rady . Kolejne zamówienie poszło (8764). Pozdrawiam
ANB Karol Opublikowano 12 Października 2016 Autor Zgłoś Opublikowano 12 Października 2016 Dziękujemy wszystkim za zamówienia jeśli macie profile na FB nasza załoga będzie bardzo wdzięczna za oddanie pozytywnej opinii na naszym profilu Facebooka
///MPower Opublikowano 18 Października 2016 Zgłoś Opublikowano 18 Października 2016 Miło mi po raz kolejny, podziękować za szybką realizację zamówienia oraz dostawę. Pozdrawiam całą ekipę ANB
ANB Karol Opublikowano 20 Października 2016 Autor Zgłoś Opublikowano 20 Października 2016 Miło mi po raz kolejny, podziękować za szybką realizację zamówienia oraz dostawę. Pozdrawiam całą ekipę ANB Dzięki Mateusz że mogliśmy wysłać ci paczką cała Ekipa ANB dziękuje za Pozdrowienia
damian Opublikowano 23 Października 2016 Zgłoś Opublikowano 23 Października 2016 Złożone zamówienie 8849 i opłacone
Makaveli Opublikowano 1 Listopada 2016 Zgłoś Opublikowano 1 Listopada 2016 Ja także niedawno odebrałem przesyłkę - wszystko we wzorowym porządku! Pozdrowienia dla całej ekipy ANB
ANB Karol Opublikowano 2 Listopada 2016 Autor Zgłoś Opublikowano 2 Listopada 2016 Dziękujemy za zamówienia i zapraszamy Ponownie
Damik Opublikowano 3 Listopada 2016 Zgłoś Opublikowano 3 Listopada 2016 Wszystko solidnie zapakowane wręcz idealnie, bez żadnych zastrzeżeń. Ekspresowa przesyłka, bardzo polecam ! Dziękuje i pozdrawiam
ANB Karol Opublikowano 6 Listopada 2016 Autor Zgłoś Opublikowano 6 Listopada 2016 Dziękujemy za pierwsze zamówienie miejmy nadzieję że nie ostatnie Pozdrawiamy Ekipa ANB
niron Opublikowano 3 Grudnia 2016 Zgłoś Opublikowano 3 Grudnia 2016 Pare dni temu zamawialem maszyne lare i kilka psikadel. Wszytsko zapakowane ze ogromna starannoscia (chyba z godzine odwijalem folie ). Szybko, swietny kontakt i swiwtny bonusik. Dzieki!
hardy_pol Opublikowano 1 Stycznia 2017 Zgłoś Opublikowano 1 Stycznia 2017 Kolejne zamówienie z mojej strony poszło (9296) niestety zamówione i opłacone na godzinę przed wejściem kuponu rabatowego na jakiś gratisik można liczyć w zamian ?? Pozdrawiam EDIT: Paczuszka wysłana ekspresowo i gratisik się znalazł . na ANB zawsze można liczyć Pozdrawiam ekipę ANB!
Sz4jba Opublikowano 12 Stycznia 2017 Zgłoś Opublikowano 12 Stycznia 2017 Powiem szczerze, że mało kiedy zdarza się tak dobre pakowanie paczki przez sklep. Kolejny raz pozytywnie mnie zaskoczyliście.
ANB Karol Opublikowano 12 Stycznia 2017 Autor Zgłoś Opublikowano 12 Stycznia 2017 Dzięki Chłopaki za miłe słowa staramy się być coraz lepsi
ShinyBeetle Opublikowano 27 Stycznia 2017 Zgłoś Opublikowano 27 Stycznia 2017 Moje pierwsze kroki i pierwsze zakupy byly wlasnie u Was, jestem naprawde zaskoczony obsluga i terminem realizacji, przesylka swietnie zabezpieczona i wyslana natychmiastowo...mam nadzieje ze zostane z wami na dluzej
klapek Opublikowano 27 Stycznia 2017 Zgłoś Opublikowano 27 Stycznia 2017 Ja już pisałem w innym temacie ale napiszę raz jeszcze - a co tam Były zakupy miła obsługa fachowe porady i aplikatorek Pozdrawiam
Rekomendowane odpowiedzi