Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Paczka już u mnie. Zamówione w poniedziałek o 19, paczka do odbioru w środę o 9:30. Wszystko ładnie zapakowane. Na gratis się niestety nie załapałem, ale to pewnie przez zakup ze zniżką 12% ;)

Dzięki i do następnego :good:

Opublikowano

Zamowienie dobrze spakowane, buteleczki pakowane po dwie w oddzielna folie, calosc dopchana folia aby sie nie ruszala podczas transportu. Ogolne jestem bardzo zadowolony. Polecam.

Opublikowano

Wielkie Dzięki wszystkim za zamówienia widzę że się wszystko w porządku z waszymi paczuszkami a to dla nas najważniejsze.

Zapraszamy zatem na dalsze zakupy do nas :D

Miłej i owocnej pracy przy swoich pojazdach :)

Opublikowano

Wczoraj dotarła paczuszka w całości, wszystko bardzo dobrze zapakowana. Dzięki i pozdrawiam.

Opublikowano
Wczoraj dotarła paczuszka w całości, wszystko bardzo dobrze zapakowana. Dzięki i pozdrawiam.

Również Dziękujemy i Pozdrawiamy ;)

Zapraszamy ponownie ;)

Opublikowano
Poszło zamówienie 8633 tylko kurde nie dostałem potwierdzenia na maila.Może za to że wybrałem przelew24.Fajnie jakby mini przesyłka dotarła do piątku ;)

Dotarła ekspresowo i jak zawsze dostać się do środka :good:

Opublikowano

Wszystko ładnie zapakowane jakby ktoś chciał się szybko dostać to nie da rady :lol:. Kolejne zamówienie poszło (8764). Pozdrawiam ;)

Opublikowano

Dziękujemy wszystkim za zamówienia jeśli macie profile na FB nasza załoga będzie bardzo wdzięczna za oddanie pozytywnej ;) opinii na naszym profilu Facebooka :)

Opublikowano
Miło mi po raz kolejny, podziękować za szybką realizację zamówienia oraz dostawę. Pozdrawiam całą ekipę ANB :)

Dzięki Mateusz że mogliśmy wysłać ci paczką cała Ekipa ANB dziękuje za Pozdrowienia ;)

• 2 tygodnie później...
Opublikowano

Wszystko solidnie zapakowane wręcz idealnie, bez żadnych zastrzeżeń. Ekspresowa przesyłka, bardzo polecam ! Dziękuje i pozdrawiam :)

• 4 tygodnie później...
Opublikowano

Pare dni temu zamawialem maszyne lare i kilka psikadel. Wszytsko zapakowane ze ogromna starannoscia (chyba z godzine odwijalem folie :P). Szybko, swietny kontakt i swiwtny bonusik. Dzieki!

• 4 tygodnie później...
Opublikowano

Kolejne zamówienie z mojej strony poszło (9296) niestety zamówione i opłacone na godzinę przed wejściem kuponu rabatowego :( na jakiś gratisik można liczyć w zamian :D ??

Pozdrawiam

EDIT: Paczuszka wysłana ekspresowo i gratisik się znalazł :D . na ANB zawsze można liczyć :good:

Pozdrawiam ekipę ANB!

• 2 tygodnie później...
Opublikowano

Powiem szczerze, że mało kiedy zdarza się tak dobre pakowanie paczki przez sklep. Kolejny raz pozytywnie mnie zaskoczyliście. :good:

• 2 tygodnie później...
Opublikowano

Moje pierwsze kroki i pierwsze zakupy byly wlasnie u Was, jestem naprawde zaskoczony obsluga i terminem realizacji, przesylka swietnie zabezpieczona i wyslana natychmiastowo...mam nadzieje ze zostane z wami na dluzej

Opublikowano

Ja już pisałem w innym temacie ale napiszę raz jeszcze - a co tam :)

Były zakupy miła obsługa fachowe porady i aplikatorek :)

Pozdrawiam