SGJ Opublikowano 27 Kwietnia 2016 Zgłoś Opublikowano 27 Kwietnia 2016 Pierwsze zamówienie 6908 złożone. W mailu podałem nowy adres do wysyłki.
Voidas Opublikowano 27 Kwietnia 2016 Zgłoś Opublikowano 27 Kwietnia 2016 Pierwsze zamówienie złożone wczoraj dzisiaj o 9 dzwoni do drzwi kurier realizacja ekspresowa, porządnie zabezpieczone produkty, miły gratis do zamówienia, pozytywne wrażenie na dobry początek, myślę że to początek naszej współpracy
mikijunior Opublikowano 28 Kwietnia 2016 Zgłoś Opublikowano 28 Kwietnia 2016 No i pierwsze zamówienie 6925 wczoraj złożone
SGJ Opublikowano 28 Kwietnia 2016 Zgłoś Opublikowano 28 Kwietnia 2016 Od złożenia zamówienia do przyjazdu kuriera 24h, towar dobrze zapakowany plus mały gratis do zamówienia
czarekcw Opublikowano 28 Kwietnia 2016 Zgłoś Opublikowano 28 Kwietnia 2016 Zamówienie 6927- poszedł przed chwilą przelew
tazman Opublikowano 29 Kwietnia 2016 Zgłoś Opublikowano 29 Kwietnia 2016 zamówienie 6947 poleciała, kaska przelana
Damiano01459 Opublikowano 30 Kwietnia 2016 Zgłoś Opublikowano 30 Kwietnia 2016 Zamówienie 6922 już na miejscu i pełen pozytyw za ekspresowe wysłanie towaru, zabezpieczenie produktów oraz doradzenie przy zakupie. Polecam jak najbardziej ANB .
ANB Karol Opublikowano 1 Maja 2016 Autor Zgłoś Opublikowano 1 Maja 2016 Dziękujemy Serdecznie za zamówienia i pozytywne opinie oczywiście zapraszamy na zakupy do nas po kolejny raz
czarekcw Opublikowano 5 Maja 2016 Zgłoś Opublikowano 5 Maja 2016 Paczka dotarła, trochę ADBL się wylał ale minimalne ilości (strecz był mokry)
ANB Karol Opublikowano 6 Maja 2016 Autor Zgłoś Opublikowano 6 Maja 2016 Paczka dotarła, trochę ADBL się wylał ale minimalne ilości (strecz był mokry) A taki spokój był musiał się znaleźć jakiś niewyżyty kurier Jeśli powstał z tego jakiś problem pisz proszę na maila załatwimy sprawę Dziękujemy wszystkim za zamówienia my walczymy dalej a was zapraszamy do składania kolejnych zamówień
KapselK Opublikowano 6 Maja 2016 Zgłoś Opublikowano 6 Maja 2016 Ja wczoraj odebrałem swoja paczkę. Wszystko ładnie, pięknie zapakowane jak zawsze. Przepraszam za ponaglanie Was, zapomniałem że robiłem zamówienie przez weekend majowy. Wybaczcie.
czarekcw Opublikowano 6 Maja 2016 Zgłoś Opublikowano 6 Maja 2016 Problemu nie ma bo minimalna ilość poleciała
lucas0 Opublikowano 6 Maja 2016 Zgłoś Opublikowano 6 Maja 2016 Przyszło w końcu i do mnie zamówienie 6987. Piszę w końcu, bo w końcu zamówiłem pierwszy zestaw. Samo zamówienie zrealizowane błyskawicznie. Dzisiejszy dzień 9:00 - 20:00 przepracowany i może 1/3 zakładanych prac wykonana Zmęczony ale szcześliwy, jutro dalsza walka
ANB Karol Opublikowano 8 Maja 2016 Autor Zgłoś Opublikowano 8 Maja 2016 Ja wczoraj odebrałem swoja paczkę. Wszystko ładnie, pięknie zapakowane jak zawsze. Przepraszam za ponaglanie Was, zapomniałem że robiłem zamówienie przez weekend majowy. Wybaczcie. Spoko Przyszło w końcu i do mnie zamówienie 6987. Piszę w końcu, bo w końcu zamówiłem pierwszy zestaw. Samo zamówienie zrealizowane błyskawicznie. Dzisiejszy dzień 9:00 - 20:00 przepracowany i może 1/3 zakładanych prac wykonana Zmęczony ale szcześliwy, jutro dalsza walka Niestety na efekt trzeba troszkę popracować ale będzie warto życzymy wytrwałości i dobrej zabawy a jak będzie nie dosyt lub coś się skończy zapraszamy ponownie do nas
SGJ Opublikowano 23 Maja 2016 Zgłoś Opublikowano 23 Maja 2016 Kolejne zamówienie złożone 7235. Przy składaniu zamówienia adres wysyłki został nadpisany adresem rozliczeniowym, czy coś przeoczyłem? Adres wysyłki poprawiłem. Liczę na gratis
ANB Karol Opublikowano 24 Maja 2016 Autor Zgłoś Opublikowano 24 Maja 2016 Dziękujemy wszystkim za zamówienia Dodane po 4 minutach 45 sekundach: Kolejne zamówienie złożone 7235.Przy składaniu zamówienia adres wysyłki został nadpisany adresem rozliczeniowym, czy coś przeoczyłem? Adres wysyłki poprawiłem. Liczę na gratis Przeoczyłeś odhaczenie ptaszka i wpisanie adresu możesz to poprawić w każdym momencie logując się na swoje konto i wchodzisz w panel klienta/moje konto Wszystko jednak zostało wysłane zgodnie z mailem
SGJ Opublikowano 24 Maja 2016 Zgłoś Opublikowano 24 Maja 2016 Właśnie odebrałem przesyłkę od kuriera, dziękuję za szybką realizację. No i się przeliczyłem, gratisu brak
Kopersky Opublikowano 25 Maja 2016 Zgłoś Opublikowano 25 Maja 2016 Dzisiaj dotarła do mnie paczka od ANB z pierwszym zestawem-wszystko cacy ,zabezpieczone jak złote jajka,a nawet lepiej Już wiem gdzie się będę zaopatrywał w kosmetyki Nawet miły gratisik się zapakował
ANB Karol Opublikowano 25 Maja 2016 Autor Zgłoś Opublikowano 25 Maja 2016 Właśnie odebrałem przesyłkę od kuriera, dziękuję za szybką realizację.No i się przeliczyłem, gratisu brak To chyba z pośpiechu ;-) Poprawimy się następnym razem Dodane po 52 sekundach: Dzisiaj dotarła do mnie paczka od ANB z pierwszym zestawem-wszystko cacy ,zabezpieczone jak złote jajka,a nawet lepiej Już wiem gdzie się będę zaopatrywał w kosmetyki Nawet miły gratisik się zapakował Dziękujemy za współpracę polecamy się na przyszłość
SGJ Opublikowano 27 Maja 2016 Zgłoś Opublikowano 27 Maja 2016 Właśnie odebrałem przesyłkę od kuriera, dziękuję za szybką realizację.No i się przeliczyłem, gratisu brak To chyba z pośpiechu ;-) Poprawimy się następnym razem Myślę, że jeszcze nie raz odwiedzę Wasz sklep, zatem do następnego razu liczę na pamięć
tazman Opublikowano 27 Maja 2016 Zgłoś Opublikowano 27 Maja 2016 Ja już 3 razy zamawiałem i nigdy nie dostałem żadnego gratisa ale nie o to przecież chodzi i tak was lubię
Rekomendowane odpowiedzi