Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano
Najlepszy sklep jaki znam,zawsze wszystko zrobione na110%.

Jeszcze raz chłopaki wszystkiego najlepszego :good:

Dzięki Wielkie staramy się ;)

Opublikowano

Wszystko super, znów się nie zawiodłem, paczka dobrze zapakowana. Polecam ;) !

Opublikowano

Miałem niemiłą przygodę z uszkodzoną paczką. Podczas transportu pękła jedna z butelek. ANB jednak stanął na wysokości zadania i nie trzeba było długo czekać na reakcję. Po za aktywną pianą która się rozlała, ucierpiała jedynie taśma papierowa, reszta była należycie zabezpieczona. Oczywiście w/w rzeczy zostały wymienione na nowe wraz z nawiązką.

Standard świadczonych usług i podejście do klienta zasługuje na laur konsumenta ! hehe :D Pozdrawiam serdecznie.

Opublikowano

Ja tez puściłem, 12% faktycznie zanęciło. Mam nadzieję, ze wszystko będzie ok bo w ostatnim zamówieniu sie pomylili i dostałem drugie czarne wiadro Megsa, a miało być żółte. Teraz myjąc na dwa czarne wiadra czasem sie pierdyknę i myje na jedno wiadro, tak, że tak z tym detailngiem :D

Opublikowano

w tygodniu odebrałem paczkę, znów wszystko w jak najlepszym porządku, dodatkowo znalazłem gratis za co serdecznie dziękuję :)

profesjonalne podejście,paczka dobrze zapakowana

Polecam :good:

Opublikowano

Zamówienie złożone w ramach promocji urodzinowej.

Wszystko dotarło super zabezpieczone.

Dodatkowo chciałem podziękować za rzetelną pomoc via email przy doborze produktów :good:

Opublikowano

Witam

Dziękujemy za zamówienia oraz życzenia jest ogromnie miło słyszeć że jesteście zadowolenia z naszego sklepu ;)

Co do ręcznika to czekamy n dostawę w przyszłym tygodniu sprawdź ( można skorzystać z powiadomień przy produkcie )

Pozdrawiam

Karol

• 2 tygodnie później...
Opublikowano

Jeden z najlepszych sklepów z kosmetykami! Super podejście do klienta, szybka realizacja, zawsze jakiś miły gratis ;)

P O L E C A M :good:

• 3 tygodnie później...
Opublikowano

Zawsze chwaliłem ale ostanio coś się panowie opuścili z tymi gratisami po całości :kox: na 2 zamówienia w ciągu 30 dni - prawie 450zł malutka fiberka nawet nie 30x30cm ale towar spakowany jak zwykle profesjonalnie i pancernie :good:

Opublikowano
Zawsze chwaliłem ale ostanio coś się panowie opuścili z tymi gratisami po całości :kox: na 2 zamówienia w ciągu 30 dni - prawie 450zł malutka fiberka nawet nie 30x30cm ale towar spakowany jak zwykle profesjonalnie i pancernie :good:

Obiecujemy poprawę ;)

Opublikowano

Pierwsze zamówienie poszło :) ZAMÓWIENIE: 6848 :) Mam nadzieje, że to będzie początek udanej współpracy :)

Opublikowano

Także zamówienie nr6867 opłacone i oczekiwane ;)Zawsze jestem zadowolony wszystko na czas, nigdy nic nie rozlane, zgodnośc zamówienia z paczką na + i szybki kontakt czego wiecej oczekiwac ?