Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano
To moje ostatnie zakupy w waszym sklepie.

Szczerze wraz z pracownikiem sprawdzaliśmy paczkę z 4 razy i tak zastanawialiśmy się co będzie nie tak :o

Paczka na pewno była dobrze spakowana.

Butelek pakujemy dziesiątki dzienne i jakoś inni dostają zawsze to co chcą.

Ogólnie jak widać same pozytywne opinie ludzie o nas piszą i jak przydarzy nam się jakaś skucha zawsze staramy się ją naprawić.

Paczka mocno ściśnięta przez co ubyło troche SG Interior Cleaner i minimalnie pociekł Red Devil.

Jeśli paczka budziła twój niepokój trzeba było otworzyć ją po odbiorze i reklamować.

Ale OK jutro przygotuję list zwrotny na paczkę i odeślemy pieniążki.

Proszę o kontakt na nasz adres mailowy.

że tak powiem kolejny raz daliście dupy.

No ale tutaj to troszkę chyba poniosły cię złe emocje które w naszym kierunku ( nie wiem z jakich powodów ) kumulujesz.

Nie przypominam byśmy zawierali jaką osobistą znajomość czy pili razem wódkę byś mógł się do nas zwracać w ten sposób :shock:

Reszcie dziękujemy za udane zakupy :)

Robcok nie tego cleanera nie mamy lepszym produktem jest

http://autonablask.pl/produkt/duragloss ... ean-118ml/

Opublikowano
Paczka mocno ściśnięta przez co ubyło troche SG Interior Cleaner i minimalnie pociekł Red Devil.[/img]

przepraszam, że się tak wtrącę, jednak nie pierwszy raz to czytam, jak i też miałem okazje przekonać się sam, że z niektórych płynów od SG trochę ubywa płynów podczas transportu. Również dużo wysyłam środków chemicznych i jakbym nie zabezpieczył cieknące butelki to i tak coś pocieknie. Przepraszam za off, temat nie dot. ANB:)

Opublikowano

Możecie mi wytłumaczyć dlaczego dostałem dwie inne butelki przy dwóch zamówieniach ? Raz się wywiązaliście z zamówienia i dostałem butelkę PET taką jak miałem a teraz nagle czary mary i dostałem inną - butelka przytyła w transporcie? Specjalnie ją zamówiłem, żeby mieć wszystkie takie same. Przy kolejnym zamówieniu (już nie w waszym sklepie) będę musiał zamówić kolejną. Paczka nie budziła mojego niepokoju, karton nie przeciekał natomiast produkty owinięte w stretch już tak. Paczki nie będę już wam zwracał bo to bez sensu. Zamawiałem kilka rzeczy znajomemu i gdy mu je przekazałem wolałem się wytłumaczyć z ubytku produktu żeby nie wyjść na złodzieja kilku ml :o

Opublikowano

Też miałem przygody z Red Devilem i nie stawiałbym tutaj na złe pakowanie. Może warto zwrócić uwagę producentowi?

Opublikowano

Jest kilka butelek w tym red devil ale także Prickbort które często ulegają niefortunnemu traktowaniu przez osoby dostarczające paczkę.

My już zabezpieczamy folią każdy produkt który przy ewentualnym wycieku mógłby być narażony.

Mocno ściągamy paczkę by nie było luzu.

A jednak czasami w paczce coś pocieknie.

Szczerze wydaje mi się że jakość obsługi przez firmy kurierskie w naszym kraju spada :/ i jest to coraz większy problem.

Zasada jest taka w dużej ciężkiej paczce jest OK a małe dobrze zabezpieczone paczki ulegają.

Dlaczego ?

Ciężką nie można rzucić a na małej można się wyżyć że poprzednia paczka była taka ciężka ;)

Opublikowano

Wszystko pieknie ta sprawe juz wyjasniliscie ale dalej nie doczekałem sie wyjaśnienia odnosnie butelki PET.

Opublikowano

Teraz to sobie wiecie co mozecie zrobic z ta butelka ... Trzeba bylo wyslac prawidlowa z zdjecia podczas zamowienia. W innych sklepach place za towar z zdjęcia ;)

Grabek246 pojemność sie zgadza natomiast ksztalt juz nie. Wszystko w swoim pojemniku przenośnym do auta mam wymierzone dlatego wszystko przelewam do butelek PET o podluznym ksztalcie, ta nie pasuje na stojaco jak reszta ;)

Opublikowano

A czy jest możliwość zakupić jeszcze rzeczy w cenach rabatowych których nie ma na ten moment dostępnych ? Np. Pady NAT 135mm biały czarny i zółty ?

Opublikowano

Fitte, jak dla mnie to dziwne masz problemy, żeby z powodu głupiej butelki PET robić takie zamieszanie :o normalny człowiek najpierw zadzwoni, napisze e-maila w sprawie wyjaśnienia sprawy i na pewno by się dogadał, jedna inna butelka to nie koniec świata :D poza tym sprzedawca chciał Ci przesłać prawidłową butelkę a Ty jej i tak nie chcesz...

Osobiście kupuje odkąd powstał sklep, nigdy nie było najmniejszego problemu a zamówień było sporo, zarówno pierdoły po 100zł jak i grube sprawy za sporą kwotę ;) kontakt jest bdb. więc nawet gdyby sklep się pomylił, nie byłoby problemu z wymianą towaru.

Dzisiaj odebrałem kolejne zamówienie (3936) jak zawsze wszystko bardzo starannie zapakowane, nakrętki zabezpieczone taśmą, zero wycieków i wszystko się zgadzało :good:

Opublikowano

Do mnie też wszystko dotarło - porządnie i solidnie zapakowane, ponadto dziękuję za mały gratis :-)

Opublikowano
Jest kilka butelek w tym red devil ale także Prickbort które często ulegają niefortunnemu traktowaniu przez osoby dostarczające paczkę.

My już zabezpieczamy folią każdy produkt który przy ewentualnym wycieku mógłby być narażony.

Mocno ściągamy paczkę by nie było luzu.

A jednak czasami w paczce coś pocieknie.

Dzisiaj, gdy odpakowywałem Prickborta i Iron Offa, byłem zdziwiony, że Karolowi się chciało tak bardzo owijać te butelki i marnować tyle stretchu... po przeczytaniu ostatnich postów już wiem dlaczego to robi :P:good:

Opublikowano

Stretchu nie szczędzimy by jak najlepiej zabezpieczyć nasze paczki :-]

Cieszymy się z kolejnych pozytywnych opinii i będziemy się starać by wszystkie paczki docierały całe i zdrowe ;)

Opublikowano

Ja zamawiałem TYLKO w waszym sklepie i zdarzało się, że coś pocieklo, głównie red devil właśnie w 5l baniaku, ale żeby z tego powodu robić taka awanturę? Miałbym raczej pretensje do producenta a nie do Was bo paczka była zapakowana jak trzeba :-)

Wysłane z mojego C6903 za pomocą Tapatalk 2

Opublikowano

Zawsze zakupy robię w ANB. Jak do tej pory jestem bardzo zadowolony. Wiem, że zawsze mogę liczyć na dobrą radę, a paczki są solidnie zapakowane. Raz miałem Red Devila, który podciekał ale wina była nakrętki. Nawet przy silnym dokręceniu i tak przeciekał. Zdecydowanie wina opakowania, a nie ANB. Chłopaki zawsze się bardzo starają wszystko solidnie zapakować, a i jakiś gratisik też się znajdzie :D .

Nie rozumiem po co robić aferę z powodu butelki PET. Pomyłka może zdarzyć się każdemu. Błędów nie popoełnia tylko ten, co nic nie robi :) . Zwłaszcza, że chłopaki chcą sami dosłać zgodną ze zdjęciem.

Ja w każdym bądź razie jestem bardzo zadowolony ze sklepu ANB. Dalej będę tam robił zakupy i wszystkim polecam :good: .

A tak przy okazji, czy kiedyś będzie u Was Prima Amigo. Macie takie plany? :)

Opublikowano

Dziękuję Panowie za kolejne pozytywne oceny naszej pracy :)

Zawsze powtarzam sobie że dobra firma obroni się sama ;)

Prima Amigo odpoczniemy w weekend i będziemy zabierać się za organizowanie wszystkich braków i nowości więc jeśli chodzi o Prima Amigo jak dobrze pójdzie powinien być u nas za około tydzień ;)