Moderator Domel Opublikowano 2 Marca 2012 Moderator Zgłoś Opublikowano 2 Marca 2012 Evo mam takie pytanie bo juz 14 podstron tematu i moglo mi cos umknac. Pianujesz auto gloria ?
BiLu Opublikowano 2 Marca 2012 Zgłoś Opublikowano 2 Marca 2012 Evo mam takie pytanie bo juz 14 podstron tematu i moglo mi cos umknac. Pianujesz auto gloria ? wystarczyło przeczytać pierwszy post w temacie
Gość Opublikowano 2 Marca 2012 Zgłoś Opublikowano 2 Marca 2012 Z woskami widać jak z alkoholem. To co kopie mocno i na długo nie musi kosztować dużo natomiast to co pozwala na obcowanie ze szlachetnością zwykle dodaje lekkiego rauszu i szybko zanika.... Ale decyzja czy chlać wódę czy delektować się 20letnim winem jest jasna
Administrator Evo Opublikowano 2 Marca 2012 Autor Administrator Zgłoś Opublikowano 2 Marca 2012 gdyby wszystkie kosztowały tyle samo, to wziąłbyś... Insignisa. Jak się dobrze poszuka, to może znaleźć że kiedyś się odgrażałem że kupię CRa kiedyś. No cóż, raczej nie kupię
patrizio1985 Opublikowano 2 Marca 2012 Zgłoś Opublikowano 2 Marca 2012 Ale decyzja czy chlać wódę czy delektować się 20letnim winem jest jasna Amen
Lukas G Opublikowano 2 Marca 2012 Zgłoś Opublikowano 2 Marca 2012 Ale decyzja czy chlać wódę czy delektować się 20letnim winem jest jasna Pewnie ze chlać wódę Sorry ale nie mogłem się powstrzymać
Rekomendowane odpowiedzi