Administrator Evo Opublikowano 24 Lutego 2012 Autor Administrator Zgłoś Opublikowano 24 Lutego 2012 Myłeś na dwa wiadra? Tak, wczoraj i dziś, zdjęć z wczoraj nie wrzucałem bo myślalem ze nic nie wyszło, myłem praktycznie po ciemku ale coś tam widać A co do sztuczek to najpierw posłucham pomysłow, Gruby siedzi cicho bo wie
TWes Opublikowano 24 Lutego 2012 Zgłoś Opublikowano 24 Lutego 2012 No ja obstawiam albo temperaturę (wczoraj było znacznie zimniej jak dziś) albo jakiś szampon który dał lepsze kropelkowanie. Zakładając że oczywiście nie używałeś żadnego QD... Ewentualnie rodzaj wody, czy to z kranu czy deszczówka...
Deco Opublikowano 24 Lutego 2012 Zgłoś Opublikowano 24 Lutego 2012 jakieś boostery stosował , powiedz nam lepiej co to był za szampon
SJake Opublikowano 24 Lutego 2012 Zgłoś Opublikowano 24 Lutego 2012 Evo, umyłeś solidnie i wystarczy. Jak pisałem, do wielkanocy dociągniesz... Ewentualnie... motyw abracadabra... ale nie w tych temperaturach
Administrator Evo Opublikowano 24 Lutego 2012 Autor Administrator Zgłoś Opublikowano 24 Lutego 2012 jakiś szampon który dał lepsze kropelkowanie boostery stosował Poseidon? Proszę mnie nie obrażać
red Opublikowano 24 Lutego 2012 Zgłoś Opublikowano 24 Lutego 2012 Ciepła woda i/lub ręce które leczą?
Administrator Evo Opublikowano 24 Lutego 2012 Autor Administrator Zgłoś Opublikowano 24 Lutego 2012 Temperatura wody ta sama(lodowata), bo to po oprysku z węża na obydwu zdjęciach
ultratouch Opublikowano 24 Lutego 2012 Zgłoś Opublikowano 24 Lutego 2012 Umyte, wytarte,odczekane i dopiero polane?
Gość Opublikowano 24 Lutego 2012 Zgłoś Opublikowano 24 Lutego 2012 Może ponownie dotarty? Sam nie wiem aleś dał zagwostkę
SJake Opublikowano 24 Lutego 2012 Zgłoś Opublikowano 24 Lutego 2012 A ja wam piszę, że różnica w doczyszczeniu dachu i tyle... Wosk na pierwszym zdjęciu słabo kropelkuje, bo powierzchnia jest bardziej brudna niż na drugim. Pisz EVO, bo ciekawy jestem Twojej magii...
ariello01 Opublikowano 24 Lutego 2012 Zgłoś Opublikowano 24 Lutego 2012 Na moje oko ( chociaz ślepy już sie robie bez okularów) to albo ponownie wygrzany albo dobrze umyty Czyli w sumie nic nowego nie napisałem bo koledzy z góry już pisali o tym
TWes Opublikowano 24 Lutego 2012 Zgłoś Opublikowano 24 Lutego 2012 A ja wam piszę, że różnica w doczyszczeniu dachu i tyle... Wosk na pierwszym zdjęciu słabo kropelkuje, bo powierzchnia jest bardziej brudna niż na drugim. Pisz EVO, bo ciekawy jestem Twojej magii... Myłeś na dwa wiadra? Tak, wczoraj i dziś, zdjęć z wczoraj nie wrzucałem bo myślalem ze nic nie wyszło, myłem praktycznie po ciemku ale coś tam widać A co do sztuczek to najpierw posłucham pomysłow, Gruby siedzi cicho bo wie Czyli na obu zdjęciach jest porządnie umyty
Administrator Evo Opublikowano 24 Lutego 2012 Autor Administrator Zgłoś Opublikowano 24 Lutego 2012 Tak, jest porządnie domyty na obu, ale tylko na jednym jest porządnie doczyszczony.....
TWes Opublikowano 24 Lutego 2012 Zgłoś Opublikowano 24 Lutego 2012 Tak, jest porządnie domyty na obu, ale tylko na jednym jest porządnie doczyszczony..... Czyli co na drugim zdjęciu był wysuszony ręcznikami do sucha i dopiero lana woda?
malkolm Opublikowano 24 Lutego 2012 Zgłoś Opublikowano 24 Lutego 2012 Tak, jest porządnie domyty na obu, ale tylko na jednym jest porządnie doczyszczony..... Czyli co na drugim zdjęciu był wysuszony ręcznikami do sucha i dopiero lana woda? też bym na to stawiał, ja dziś gdy ramo podszedłem do auta aż mnie zadziwiło co zobaczyłem, za chwilę wrzucę fotę w temacie o masterze
kamilgt Opublikowano 24 Lutego 2012 Zgłoś Opublikowano 24 Lutego 2012 powiedziałbym, że IPA ale to chyba działa tylko na cquartz tu chyba by woski zeszły
JM63 Opublikowano 24 Lutego 2012 Zgłoś Opublikowano 24 Lutego 2012 Cif A tak serio to też byłbym bardziej ku glince
TWes Opublikowano 24 Lutego 2012 Zgłoś Opublikowano 24 Lutego 2012 powiedziałbym, że IPA ale to chyba działa tylko na cquartz tu chyba by woski zeszły cQuartz tez schodzi pod IPA i to nawet w stężeniu 1 do 3
kamilgt Opublikowano 24 Lutego 2012 Zgłoś Opublikowano 24 Lutego 2012 TWes, ktoś ostatnio pisał, że po przetarciu IPA zaczął znowu działać
Administrator Evo Opublikowano 24 Lutego 2012 Autor Administrator Zgłoś Opublikowano 24 Lutego 2012 A tak serio to też byłbym bardziej ku glince Brawo, wygrałeś uścisk dłoni prezesa Biały Sonus dokładniej rzecz biorąc
gruby_RS Opublikowano 24 Lutego 2012 Zgłoś Opublikowano 24 Lutego 2012 cQuartz tez schodzi pod IPA i to nawet w stężeniu 1 do 3 Odważny jesteś....
Rekomendowane odpowiedzi