Skocz do zawartości

Swissvax finest...

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 205
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Top użytkownicy w tym temacie

Opublikowano

Różnice na dachu między Divine, a Insignisem są bardzo ciekawe, wygląda na to, że ten pierwszy jednak ma lepsze właściwości hydrofobowe, krople się łączą i uciekają z dachu, zostawiając ślady, jak rower w kopnym śniegu ;) .

Opublikowano
wygląda na to, że ten pierwszy jednak ma lepsze właściwości hydrofobowe, krople się łączą i uciekają z dachu

Też chciałem to napisać, ale się bałem. Skoro przetarłeś szlak, to +1 dla Divine :D:P

• Administrator
Opublikowano

Doszły mnie zakulisowe pogłoski pewnych środowisk, że cos nie tak było z aplikacją... :o

Opublikowano
Evo napisał/a:

Doszły mnie zakulisowe pogłoski pewnych środowisk, że cos nie tak było z aplikacją...

ja byłem przy aplikacji i nic niepokojącego nie widziałem

hmm ja też nic niepokojącego nie zauważyłam :idea: Piotrek wiesz o co chodzi dokładnie?

Opublikowano

Kto ma kupić CRa i tak go kupi , potencjalni kupcy tych wosków raczej nie zwracaja uwagi na "suche" osiągi. Dlaczego o Divinie się tak mało mówi skoro widać że ma ponad przecietne własciwości ? O Vintage , Royal, CR jakoś słychać u nas na forum.

• Administrator
Opublikowano

Zapewne dlatego że Zymole są dużo bardziej przystępne dla przeciętnego forumowicza - Holiday Kity chodzą za śmieszne pieniadze w stosunku do cen pełnych słoików.A jak chcesz Divine to płacisz grubo ;) Ekskluzywność tego wosku , nawet jesli wymuszona ceną to i tak przemawia do wyobraźni przy użyciu :P

Opublikowano

Chyba dość drogie sample by to były. Trzeba by było na nie wręcz odkładać:P

Evo, sama cena przyprawia trochę o efekt placebo, który dodaje 20% albo i więcej do wrażeń które wosk wywiera:P

• Administrator
Opublikowano
sama cena przyprawia trochę o efekt placebo, który dodaje 20% albo i więcej do wrażeń które wosk wywiera:P

Ale tylko przy Insignisie, pozostałe dwa to "Malina jedziemy, firmowy samochód, firmowe paliwo..." :D:lol: więc efekt placebo odpada :P

Moge też się założyć że do końca roku ktoś z forum kupi Divine :P

• Administrator
Opublikowano

Ok, koniec wygłupów na bezdotyku . Pora na prozę życia codziennego, czyli topniejący śnieg...

Ja wiem że poziom produkcji nie porywa, ale pokazuje chyba to co ma pokazywać ;)

Opublikowano

Nie wiem czy to kwestia filmiku, ale wyglada to tak jakby krople po stronie z Insignisem zjezdzaly do konca bez sladu a te po stronie Divine/Crystal Rock zostawiaja wyrazny slad po sobie.

Opublikowano

Evo a gdzie podkłady muzyczne w tych twoich hollywoodzkich produkcjach? jakaś dodatkowa adrenalina by się przydała ;) jak się boisz wchodzącej w życie nowej ustawy to przynajmniej byś dźwięki z otoczenia zostawił :P