przemas22 Opublikowano 25 Stycznia 2012 Zgłoś Opublikowano 25 Stycznia 2012 Super to odpychanie. Takie auto osuszać to bajka
JM63 Opublikowano 25 Stycznia 2012 Zgłoś Opublikowano 25 Stycznia 2012 Evo, Byłeś w stanie wychwycić jakiekolwiek różnice w poziomie zabrudzenia poszczególnych partii?
Administrator Evo Opublikowano 25 Stycznia 2012 Autor Administrator Zgłoś Opublikowano 25 Stycznia 2012 Niespecjalnie, i na tym polu raczej nie przewiduje zauważalnych różnic.
yesfan Opublikowano 25 Stycznia 2012 Zgłoś Opublikowano 25 Stycznia 2012 Różnice na dachu między Divine, a Insignisem są bardzo ciekawe, wygląda na to, że ten pierwszy jednak ma lepsze właściwości hydrofobowe, krople się łączą i uciekają z dachu, zostawiając ślady, jak rower w kopnym śniegu .
SZyBA Opublikowano 25 Stycznia 2012 Zgłoś Opublikowano 25 Stycznia 2012 Panowie spokojnie nawet tydzień nie minął a tutaj już jakieś wnioski
gruby_RS Opublikowano 25 Stycznia 2012 Zgłoś Opublikowano 25 Stycznia 2012 wygląda na to, że ten pierwszy jednak ma lepsze właściwości hydrofobowe, krople się łączą i uciekają z dachu Też chciałem to napisać, ale się bałem. Skoro przetarłeś szlak, to +1 dla Divine
yesfan Opublikowano 25 Stycznia 2012 Zgłoś Opublikowano 25 Stycznia 2012 Troszkę upraszczając: Beading: insignis +1 Sheeting: divine +1
Tomasz KRK Opublikowano 25 Stycznia 2012 Zgłoś Opublikowano 25 Stycznia 2012 Sheeting mistrz, można suszyć wodą z węża.
Administrator Evo Opublikowano 25 Stycznia 2012 Autor Administrator Zgłoś Opublikowano 25 Stycznia 2012 Doszły mnie zakulisowe pogłoski pewnych środowisk, że cos nie tak było z aplikacją...
dzinkins Opublikowano 25 Stycznia 2012 Zgłoś Opublikowano 25 Stycznia 2012 Doszły mnie zakulisowe pogłoski pewnych środowisk, że cos nie tak było z aplikacją... ja byłem przy aplikacji i nic niepokojącego nie widziałem
Justyna Opublikowano 25 Stycznia 2012 Zgłoś Opublikowano 25 Stycznia 2012 Evo napisał/a:Doszły mnie zakulisowe pogłoski pewnych środowisk, że cos nie tak było z aplikacją... ja byłem przy aplikacji i nic niepokojącego nie widziałem hmm ja też nic niepokojącego nie zauważyłam Piotrek wiesz o co chodzi dokładnie?
Administrator Evo Opublikowano 25 Stycznia 2012 Autor Administrator Zgłoś Opublikowano 25 Stycznia 2012 Podobno chodzi o słabsze niż przewidywania zachowanie wosku na środku maski...
kar01 Opublikowano 25 Stycznia 2012 Zgłoś Opublikowano 25 Stycznia 2012 Kto ma kupić CRa i tak go kupi , potencjalni kupcy tych wosków raczej nie zwracaja uwagi na "suche" osiągi. Dlaczego o Divinie się tak mało mówi skoro widać że ma ponad przecietne własciwości ? O Vintage , Royal, CR jakoś słychać u nas na forum.
gruby_RS Opublikowano 25 Stycznia 2012 Zgłoś Opublikowano 25 Stycznia 2012 Dlaczego o Divinie się tak mało mówi Podejrzewam, że seria sampli rozruszałaby kwestię Divine nawet i u Nas
Administrator Evo Opublikowano 25 Stycznia 2012 Autor Administrator Zgłoś Opublikowano 25 Stycznia 2012 Zapewne dlatego że Zymole są dużo bardziej przystępne dla przeciętnego forumowicza - Holiday Kity chodzą za śmieszne pieniadze w stosunku do cen pełnych słoików.A jak chcesz Divine to płacisz grubo Ekskluzywność tego wosku , nawet jesli wymuszona ceną to i tak przemawia do wyobraźni przy użyciu
kar01 Opublikowano 25 Stycznia 2012 Zgłoś Opublikowano 25 Stycznia 2012 Chyba dość drogie sample by to były. Trzeba by było na nie wręcz odkładać Evo, sama cena przyprawia trochę o efekt placebo, który dodaje 20% albo i więcej do wrażeń które wosk wywiera:P
gruby_RS Opublikowano 25 Stycznia 2012 Zgłoś Opublikowano 25 Stycznia 2012 Ja miałem na myśli te gratisowe "maluszki" po 5g
Administrator Evo Opublikowano 25 Stycznia 2012 Autor Administrator Zgłoś Opublikowano 25 Stycznia 2012 sama cena przyprawia trochę o efekt placebo, który dodaje 20% albo i więcej do wrażeń które wosk wywiera:P Ale tylko przy Insignisie, pozostałe dwa to "Malina jedziemy, firmowy samochód, firmowe paliwo..." więc efekt placebo odpada Moge też się założyć że do końca roku ktoś z forum kupi Divine
JM63 Opublikowano 25 Stycznia 2012 Zgłoś Opublikowano 25 Stycznia 2012 Ale tylko przy Insignisie, pozostałe dwa to "Malina jedziemy, firmowy samochód, firmowe paliwo..."
Administrator Evo Opublikowano 26 Stycznia 2012 Autor Administrator Zgłoś Opublikowano 26 Stycznia 2012 Ok, koniec wygłupów na bezdotyku . Pora na prozę życia codziennego, czyli topniejący śnieg... Ja wiem że poziom produkcji nie porywa, ale pokazuje chyba to co ma pokazywać
malkolm Opublikowano 26 Stycznia 2012 Zgłoś Opublikowano 26 Stycznia 2012 musisz nam jeszcze ten filmik udostępnić, masz zaznaczone że jest on prywatny
Administrator Evo Opublikowano 26 Stycznia 2012 Autor Administrator Zgłoś Opublikowano 26 Stycznia 2012
Swoop Opublikowano 26 Stycznia 2012 Zgłoś Opublikowano 26 Stycznia 2012 Pora na prozę życia codziennego, czyli topniejący śnieg... no pięknie "jeżdżą"
carrera Opublikowano 26 Stycznia 2012 Zgłoś Opublikowano 26 Stycznia 2012 Nie wiem czy to kwestia filmiku, ale wyglada to tak jakby krople po stronie z Insignisem zjezdzaly do konca bez sladu a te po stronie Divine/Crystal Rock zostawiaja wyrazny slad po sobie.
wax-master Opublikowano 26 Stycznia 2012 Zgłoś Opublikowano 26 Stycznia 2012 Evo a gdzie podkłady muzyczne w tych twoich hollywoodzkich produkcjach? jakaś dodatkowa adrenalina by się przydała jak się boisz wchodzącej w życie nowej ustawy to przynajmniej byś dźwięki z otoczenia zostawił
Rekomendowane odpowiedzi