Arkeolowy Opublikowano 29 Grudnia 2016 Zgłoś Opublikowano 29 Grudnia 2016 Niech no się tylko pojawi to ustrojstwo
marcin9913 Opublikowano 30 Grudnia 2016 Zgłoś Opublikowano 30 Grudnia 2016 Pianownica AXEL ma w zestawie 3 różne wkładki to regulacji gęstości piany.
Mateusz65 Opublikowano 30 Grudnia 2016 Zgłoś Opublikowano 30 Grudnia 2016 Panowie mam opryskiwacz ciśnieniowy ten mały i moje pytanie gdzie go mogę stosować ? Na np. APC nada się doskonale czy coś takiego ?
Szymi022 Opublikowano 30 Grudnia 2016 Zgłoś Opublikowano 30 Grudnia 2016 Jak to gdzie wszedzie czy auto czy nadkola wneki. Do czego ? Do wszystkiego i do apc i do pricka czy do aktywnej piany
Mateusz65 Opublikowano 30 Grudnia 2016 Zgłoś Opublikowano 30 Grudnia 2016 Aktywna piana tym bardzo chyba nie będzie iść za słabe ciśnienie i dysza całkiem inna to opryskiwacz warty 15zł a nie profesjonalna pianownica
MsMajor Opublikowano 2 Stycznia 2017 Zgłoś Opublikowano 2 Stycznia 2017 Panowie, pomocy... mój marolex wariuje i nie wiem co jest grane pacjent Marolex 3000, dwie dysze, sitko pianujące, wlewam tak jak zawsze roztwór piany i wody i ostatnio zaczęło mi sypać pianą do golenia na przemian z rzadką pianą przeczyściłam dysze, wcześniej taki zabieg podziałał teraz jest nadal bunt na pokładzie, nie to że specjalnie zniszczyłam marolexa żeby kupić nowszy model, choć cholernie mi przypadł w oko , no ale wracając do powagi sytuacji, co może być nie tak?
czech4 Opublikowano 3 Stycznia 2017 Zgłoś Opublikowano 3 Stycznia 2017 Można zrobić zakup grupowy.Można wysłać zapytanie do marolex tylko ile osób byłoby chętnych
Pawelek19 Opublikowano 3 Stycznia 2017 Zgłoś Opublikowano 3 Stycznia 2017 Zależy od ceny, ale byłbym chętny pewnie Wysłane z mojego HTC One A9 przy użyciu Tapatalka
faraon3021 Opublikowano 3 Stycznia 2017 Autor Zgłoś Opublikowano 3 Stycznia 2017 Juz kiedys do nich pisalem o jakis rabat dla forum. Wyslali mi tabelke, na jaka kwote musze zrobic zakupy i z jakim rabatem. Niewdziecznicy
wujek84 Opublikowano 3 Stycznia 2017 Zgłoś Opublikowano 3 Stycznia 2017 Juz kiedys do nich pisalem o jakis rabat dla forum.Wyslali mi tabelke, na jaka kwote musze zrobic zakupy i z jakim rabatem. Niewdziecznicy A posiadasz jeszcze tą tabelkę ?
Arkeolowy Opublikowano 3 Stycznia 2017 Zgłoś Opublikowano 3 Stycznia 2017 I jak kupujemy hurtowo? Widzę, że pianownica jest już dostępna więc.. czas zamówić
passtartowy Opublikowano 3 Stycznia 2017 Zgłoś Opublikowano 3 Stycznia 2017 Juz kiedys do nich pisalem o jakis rabat dla forum.Wyslali mi tabelke, na jaka kwote musze zrobic zakupy i z jakim rabatem. Niewdziecznicy Właśnie i jak to wygląda cenowo. Może bym się zastanowił nad wersją 3000
nisensai Opublikowano 3 Stycznia 2017 Zgłoś Opublikowano 3 Stycznia 2017 czekajcie, właśnie dostałem odpowiedź od sklepu który obiecał sprowadzić ją dla mnie dużo taniej i wysłać już po weekendzie, zapytałem ich o nasze zamówienie grupowe i dam znać jak dostanę odpowiedź
hswg Opublikowano 3 Stycznia 2017 Zgłoś Opublikowano 3 Stycznia 2017 Witam, ja również piszę się na wersję axel 3000.
Arkeolowy Opublikowano 3 Stycznia 2017 Zgłoś Opublikowano 3 Stycznia 2017 czekajcie, właśnie dostałem odpowiedź od sklepu który obiecał sprowadzić ją dla mnie dużo taniej i wysłać już po weekendzie, zapytałem ich o nasze zamówienie grupowe i dam znać jak dostanę odpowiedź Czekam w takim razie
nisensai Opublikowano 3 Stycznia 2017 Zgłoś Opublikowano 3 Stycznia 2017 powinni odpisać jutro rano [:
faraon3021 Opublikowano 3 Stycznia 2017 Autor Zgłoś Opublikowano 3 Stycznia 2017 Juz kiedys do nich pisalem o jakis rabat dla forum.Wyslali mi tabelke, na jaka kwote musze zrobic zakupy i z jakim rabatem. Niewdziecznicy Właśnie i jak to wygląda cenowo. Może bym się zastanowił nad wersją 3000 Tyle ze to bylo juz dosc daaaawno
marcin9913 Opublikowano 3 Stycznia 2017 Zgłoś Opublikowano 3 Stycznia 2017 czekajcie, właśnie dostałem odpowiedź od sklepu który obiecał sprowadzić ją dla mnie dużo taniej i wysłać już po weekendzie, zapytałem ich o nasze zamówienie grupowe i dam znać jak dostanę odpowiedź Ciekawe ile to "dużo taniej" dla nich oznacza... Jak pytałem w paru sklepach na allegro to pisali mi że będą mieli w cenie 77-78zł, ale dopiero pod koniec stycznia. ja już sobie zamówiłem i jutro powinna być u mnie wersja 3000
nisensai Opublikowano 3 Stycznia 2017 Zgłoś Opublikowano 3 Stycznia 2017 "Dużo taniej" to moja subiektywna opinia;) odpisali już ;D oczywiście są chętni, pytają o ilość aby zamówić u producenta. Jutro będą zamawiać. Chyba w późniejszym terminie również mogą (gdy ktoś nie zdąży) ale to trzeba ich zapytać. cena Axel 3000 około 70zł (tak mi napisali) + 9,90 paczkomat (pobraniowo 13,90zł), kurier 14zł (pobraniowo 18zł ). czy ktoś się piszę na Axel 2000? Chyba najprościej będzię gdy każdy będzie zamawiał bezpośrednio u nich, muszą wiedzieć ile zamówić, a tu na forum tyko dla porządku adnotacje [: info@egarden24.pl napiszcie że piszecie z forum, będą wiedzieli o co chodzi [:
Pawelek19 Opublikowano 3 Stycznia 2017 Zgłoś Opublikowano 3 Stycznia 2017 Mi wystarczy 2000, to też do nich pisać na tego maila? Wysłane z mojego HTC One A9 przy użyciu Tapatalka
faraon3021 Opublikowano 3 Stycznia 2017 Autor Zgłoś Opublikowano 3 Stycznia 2017 687925 Mi wystarczy 2000 Po pewnym czasie bedzie za malo. Jak dla wszystkich.
Pawelek19 Opublikowano 4 Stycznia 2017 Zgłoś Opublikowano 4 Stycznia 2017 687925 Mi wystarczy 2000 Po pewnym czasie bedzie za malo. Jak dla wszystkich. Tylko wiesz.. Wyłącznie do mojego prywatnego użytku co dwa/trzy tygodnie. Tym bardziej, że mam mały samochodzik.
nisensai Opublikowano 4 Stycznia 2017 Zgłoś Opublikowano 4 Stycznia 2017 Mi wystarczy 2000, to też do nich pisać na tego maila? tak, muszą wiedzieć kto co chce od nich kupić, bo muszą wiedzieć ile jakich sprowadzić. Można na tego maila bezpośrednie zamówienie składać.
Przem@S Opublikowano 4 Stycznia 2017 Zgłoś Opublikowano 4 Stycznia 2017 Jeszcze sie okaże ze obecny marolex po tjuningu działa lepiej niz ten axel to będą jaja
marcin9913 Opublikowano 4 Stycznia 2017 Zgłoś Opublikowano 4 Stycznia 2017 Jeszcze sie okaże ze obecny marolex po tjuningu działa lepiej niz ten axel to będą jaja Tez o tym pomyślałem jak wprowadzili tą pianownicę 1
Rekomendowane odpowiedzi