Moderator Domel Opublikowano 6 Lutego 2014 Moderator Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Lutego 2014 Lahega Wheel Wash - uzywa ktos ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Yasiek Opublikowano 6 Lutego 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Lutego 2014 Domel, poczekaj do soboty. Będę dalej testował Lahegę i właśnie wheel wash jest na liście. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
dzinkins Opublikowano 9 Lutego 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Lutego 2014 Cytat: Może ktoś używał Polytop Maximus jak się on spisuje? Spisuje się super, ciężko znaleźć skuteczniejszy środek do felg. Coś więcej? Do czego najbliżej można go porównać? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bodek756 Opublikowano 9 Lutego 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Lutego 2014 Podpinam się do pytania Mariusza, jestem ciekaw czy warto go kupić Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Administrator Evo Opublikowano 9 Lutego 2014 Administrator Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Lutego 2014 Kwas jak kwas, ale jeżeli chodzi o samą skuteczność to jest w moim odczuciu lepszy chociażby niż kwas Autobrite albo Nielsena, a te do słabych nie należą. I do tego ładnie pachnie, jak na produkt tego typu,migdałowo Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
dzinkins Opublikowano 9 Lutego 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Lutego 2014 w moim odczuciu lepszy chociażby niż kwas Autobrite I do tego ładnie pachnie, jak na produkt tego typu,migdałowo Jeżeli powyższe jest w rzeczywistości to faktycznie musi być fajny produkt Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
grzes12 Opublikowano 9 Lutego 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Lutego 2014 A jaki preparat nadaje się do regularnego mycia felg ale nie naruszy wosku na nich? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Yasiek Opublikowano 10 Lutego 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Lutego 2014 grzes12, chociażby VP Billberry... jest tego masa na forum. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Ladiosto1 Opublikowano 10 Lutego 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Lutego 2014 Potwierdzam Billberry bardzo dobry i nie zmywa wosku Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Moderator krd Opublikowano 10 Lutego 2014 Moderator Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Lutego 2014 grzes12, jak masz zabezpieczone felgi to wystarczy Magifoam w stezeniu jak do mycia auta i pedzelki Nie potrzeba nic mocniejszego. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
daniel87 Opublikowano 21 Lutego 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Lutego 2014 Co byście polecili zamiast IronX oczywiście równie skutecznego, ale tańszego Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SzaKal Opublikowano 21 Lutego 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Lutego 2014 grzes12, Taki sam jak do karoserii, np. piana aktywna, za zadawanie takich pytań następnym razem będzie punkcik. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SzaKal Opublikowano 21 Lutego 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Lutego 2014 daniel.ch7, A o takim czymś jak prix nie słyszałeś ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
daniel87 Opublikowano 21 Lutego 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Lutego 2014 SzaKal, słyszałem i nawet mam u siebie sklep ale wolę zapytać, upewnić się bo lista do uzupełnienia przed sezonem coraz dłuższa... mówisz, że równie skuteczny zostało mi trochę chropowatych cętek, których nawet alux nie chce ruszyć, więc pomyślałem o jakimś deironizatorze Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
luq92 Opublikowano 21 Lutego 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Lutego 2014 daniel.ch7, prix naprawdę daje radę Jakoś bardzo nie jest w tyle za Ironem z tego co zauważyłem, a kosztuje dużo mniej. Bierz śmiało Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MatthewG Opublikowano 21 Lutego 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Lutego 2014 Co byście polecili zamiast IronX oczywiście równie skutecznego, ale tańszego Tenzi Prix. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
daniel87 Opublikowano 21 Lutego 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Lutego 2014 SzaKal, luq92, MatthewG, dzięki przekonaliście mnie, będę aplikował i szczotkował do skutku Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Fox-Spider Opublikowano 23 Lutego 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Lutego 2014 a jak wygląda sprawa zapachu Tenzi Prix ? Bo po użyciu IronX w garażu trzeba sie z niego szybko ewakuować Pewnie tez wypróbuje bo jak widzę jest 4 x tańszy od Irona Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bienek Opublikowano 23 Lutego 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Lutego 2014 Prix też wali okropnie, ale może delikatnie mniej jak Ironx. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Stefan-16 Opublikowano 23 Lutego 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Lutego 2014 Prix śmierdzi, ale nie jest tak bardzo intensywny jak Iron-x, wynikać to może też z tego że nie jest tak mocny w swoim działaniu jak Iron, do regularnego stosowania jak najbardziej za tą cenę. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mask Opublikowano 23 Lutego 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Lutego 2014 A jak między tymi produktami plasuje się Dragon's Breath? Miałem wcześniej próbkę IronX i za wielkiej różnicy nie widzę. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Moderator krd Opublikowano 23 Lutego 2014 Moderator Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Lutego 2014 Mask, smiedzi znacznie gorzej od konkurencji. Co do dzialania sie nie wypowiem bo nie uzywalem. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
karambol Opublikowano 23 Lutego 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Lutego 2014 mnie pozytywnie zaskoczył Korrosol, skuteczny prznajmniej na karoserii, nie używałem jeszcze na felgach, nie wali tak mocno jak dragon's i prix Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
maciek-drummer Opublikowano 23 Lutego 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Lutego 2014 Mam dwa pytania: - co będzie bardziej rozsądnie kupić Tenzi Prix czy Tenzi En-jee jako koncentrat ? - jakim środkiem spróbować usunąć przebarwienie na aluminiowej feldze po apc które przypadkiem kapnęło na felgę (czy taki preparat jak Meguiar's All Metal Polish poradziłby sobie z czymś takim ) ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Lybex Opublikowano 23 Lutego 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Lutego 2014 No to teraz pytanie co wybrać Iron Tenzi czy Shiny Garage Iron OFF ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi