Pimps Opublikowano 8 Września 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Września 2013 Eryczek - no i właśnie o to mi chodziło - dzięki bardzo za odpowiedź Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kubik Opublikowano 8 Września 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Września 2013 Może jestem dziwny,ale mi do mycia felg wystarcza piana którą myje samochód+ pędzelek A na dziady,co pod ręką Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Moderator Eryczek Opublikowano 8 Września 2013 Moderator Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Września 2013 Może jestem dziwny,ale mi do mycia felg wystarcza piana którą myje samochód+ pędzelek kwarc sobie chłopak zapodał na felgi i się teraz lansuje na forum Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kamilgt Opublikowano 9 Września 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Września 2013 Eryczek, W civicu myję felgi gąbką z mikrofibry i wodą z szamponem, nawet w środku niczym nie są zabezpieczone a po każdym myciu czyste Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SJake Opublikowano 9 Września 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Września 2013 Do lekko zabrudzony felg woda z szamponem się sprawdza - luźny brud. Niestety, do bardziej zapuszczonych z zewnątrz, jak i wnęk kół (nawet po jednym sezonie) to trzeba użyć już czegoś ciekawszego. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pimps Opublikowano 9 Września 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Września 2013 Ja mam ciężki dostęp do środka felg, a już na tylnych kołach całkowicie bo wokoło tarcz i zacisków mam taki metalowy kołnierz więc prześwit jest niewielki. Dlatego jak użyje preparatu do felgo to praktycznie po spłukaniu wodą pod ciśnieniem są czyste i nie muszę się gimnastykować ze szczotką. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kubik Opublikowano 9 Września 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Września 2013 Może jestem dziwny,ale mi do mycia felg wystarcza piana którą myje samochód+ pędzelek kwarc sobie chłopak zapodał na felgi i się teraz lansuje na forum Nie,tylko Sonax BSD [ Dodano: 9 Wrzesień 2013, 08:36 ] Zabezpieczone Sonaxem BSD Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Moderator Eryczek Opublikowano 9 Września 2013 Moderator Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Września 2013 Zabezpieczone Sonaxem BSD - tak się podlizałeś adminowi tym Sonaxe, że aż Ci punkcik karny zniknął Pimps, bez względu na to jaki masz wzór felg, fajnie zdjąć je ze dwa - trzy razy do roku. Wyczyszczone i zabezpieczone, będą się dobrze domywały samą wodą z Karchera. kamilgt, ale jak myjesz felgi gąbką to chyba nic nie zwykłego że są czyste Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kamilgt Opublikowano 9 Września 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Września 2013 - tak się podlizałeś adminowi tym Sonaxe, że aż Ci punkcik karny zniknął kamilgt, ale jak myjesz felgi gąbką to chyba nic nie zwykłego że są czyste ok ale np w samochodzie rodziców dużo ciężej mi domyć felgi tym sposobem Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Moderator Eryczek Opublikowano 9 Września 2013 Moderator Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Września 2013 ale np w samochodzie rodziców dużo ciężej mi domyć felgi tym sposobem A czy samochód rodziców nie ma aby tarcz hamulcowych wielkości koła sterowego STS Fryderyk Chopin a układ tłoków w silniku nie jest aby legendą amerykańskich szos? A na serio to idea jest chyba przecież taka, żeby woda z Karchera załatwiała sprawę - nie? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
gruby_RS Opublikowano 9 Września 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Września 2013 idea jest chyba przecież taka, żeby woda z Karchera załatwiała sprawę - nie? Ja mogę być trochę do tyłu, ale z tym towarem który znam, to nierealne Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Moderator Eryczek Opublikowano 9 Września 2013 Moderator Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Września 2013 gruby_RS, ja pisałem o idei - a że u Ciebie się nie da... to czy to moja wina że masz auto do bani? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
soll Opublikowano 9 Września 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Września 2013 Mam Autobahna na felach, z jednej strony bez cleanera, z drugiej po cleanerze. Na razie obie domywają się podobnie (myjką z fibry), nakładałem go 15.06. Jestem mega zadowolony, często nawet po deszczu brud/pył sam spływa. Niestety na jednej zrobił się dziwny zaciek nie wiadomo z czego i nie chce zejść po myciu, nawet po IronX-e, Rim CLeanerze. Może pomógł by cleaner np. DJ LP Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kubik Opublikowano 9 Września 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Września 2013 tak się podlizałeś adminowi tym Sonaxe, że aż Ci punkcik karny zniknął Te,te chyba pierwszy na forum napisałem,że do tego się nadaje Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
KORDI Opublikowano 11 Września 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 11 Września 2013 Koledzy pomóżcie. Mam fele alu lakierowane klarem(minimalny rancik w ory polerce, ramiona srebrne- opisuje dokładnie żeby chemie dobrać), i mam problem bo nie moge niczym domyś śladów....po psich siuśkach.. no nie wiem co za cholera mi oblała i co piła ale na dwóch felgach nie moge niczym domyć próbowałem już i aktywną, luckiem, dimmerem i ciągle zostają lekkie przebarwienia..tak jakby sie to przykleiło z pyłem hamulcowym Co byście do tego poradzili? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
lukwawa Opublikowano 11 Września 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 11 Września 2013 luckiem, Jak Lucek Mostowiak nie dał rady to nic/nikt już nie da rady!!! Pokaż jakieś fotki miejsca zbrodni Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Geno Opublikowano 11 Września 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 11 Września 2013 lukwawa, Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dankanus Opublikowano 12 Października 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Października 2013 Jako że mam aż 2 sklepy z Megu po drodze do domu, a chciałem coś doraźnego do mycia opon to jak wypada w praniu Meguiar's Hot Rims All Wheel Cleaner ? nie umiem za bardzo znaleźć opinii na jego temat. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bienek Opublikowano 12 Października 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Października 2013 Kup i przetestuj skoro nie ma jeszcze o nim opinii. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Arni Opublikowano 13 Października 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 13 Października 2013 Mam i sobie chwalę, używam do regularnego mycia felg, szczególnie przednich, auto szybko jeżdżące, więc i pyli się. Lepszy od Autoland Attack, gorszy (ale tańszy i ekonomiczniejszy) od 4 nano rim cleaner + Ale ja jeszcze niewiele przetestowałem, więc moja opinia nie jest zbyt miarodajna. Aha, ale atomizer z gómnolitu, złamał się w mojej malej dłoni Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pabloo1033 Opublikowano 20 Października 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 20 Października 2013 Jaka jest różnica między ValetPRO Bilberry Wheel Cleaner - http://showcarshine.pl/1573-valetpro-bi ... 00-ml.html a VALETpro BILBERRY SAFE WHEEL CLEANER - http://showcarshine.pl/481-valetpro-bil ... mizer.html. Różnicą jest tylko pojemność czy może jakość produktu. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MarrciN Opublikowano 20 Października 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 20 Października 2013 to ten sam produkt, oferta różni się pojemnością opakowania. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
BARTEK721 Opublikowano 22 Października 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 22 Października 2013 http://forhome.perfumy.fm/?linkid=care co sądzicie na temat preparatów z firmy FM ja mam płyn do mycia felg i według mnie rewelka.. mam zapach w samochodzie czarny tez swietnie pachnie jakieś opinie ktos to jeszcze uzywał moze polecic.. w razie co mam dostep w cenach dystrybutorskich do tych produktów wiadomość na pv jak by ktos był zainteresowany.. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MarrciN Opublikowano 22 Października 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 22 Października 2013 Zapachy z FM mam przetestowane, chyba najlepsze zapachy jakie miałem do tej pory w aucie, zwłaszcza wspomniany czarny. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gilotyn@ Opublikowano 23 Października 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Października 2013 panowie białe felgi świeżo malowane i na nie DD LP i FK1000p i czym radzicie na bieżąco pielęgnować (min raz na tydzień) coś co nie osłabi wosku ? Brakuje mi weny jakoś na środek jaki dać. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi