Birkhof Opublikowano 9 Września 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Września 2018 Godzinę temu, Bielutomek napisał: Coś innego, ale jednak 50/50 :D! @Fitte lubimy, prawda? Tylko która jest wyczesana :)? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
rafuss Opublikowano 9 Września 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Września 2018 11 godzin temu, BiałyGTi napisał: @rafuss to wymyj element i dopiero sprawdzaj bo efekt moze byc zupelnie inny Oczywiście mógł bym wymyć ale jakby nie po to używałem 3 in 1 chciałem tylko tym zdjęciem poglądowym pokazać efekt działania tej menzerny, to ze wypełniła rysy to więcej niż pewne ale ciekawe jak długo poleży i będzie cieszyć oko tym blaskiem Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Bielutomek Opublikowano 9 Września 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Września 2018 @Birkhof prawa co raczej widać od razu. Chyba ze takimi fibrami jak ta lewa, „pielęgnujesz” auto Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Opublikowano 18 Września 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 18 Września 2018 Laguna II 2004 - ciemnozielony perłowy - lakier bardzo ciekawie pracuje na słońcu - mieni się od zielonej butelki a'la Oxfordgrun z palety BMW, poprzez morski niebieski, na fiolecie kończąc: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Opublikowano 25 Września 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Września 2018 Audi a2 - szybkie ogarnięcie przednich lamp: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tomas-sg Opublikowano 26 Września 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Września 2018 @vangsta z doswiadczenia wiem ze nie warto robic odciec tasma na lampach Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Opublikowano 26 Września 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Września 2018 @Tomas22 dokładnie - zrobiłem tak ponieważ uczę dwóch kolegów w biura jak się wziąć do tematu zanim zaczną pracę że swoimi autami - tak to każdy ma swoją 1/3 do pracy Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
oczkosc Opublikowano 12 Października 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Października 2018 Takie tam fifti fifti Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
alexander.p Opublikowano 19 Października 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Października 2018 @Maxifi w akcji. Pre-spray (pięknie się pieni przy szczotkowaniu, b.dobrze rozpuszcza plamy) i power rinse (lekko cytrusowy zapach w pudełku, po płukaniu neutralny). Zdjęcia nie odzwierciedlają efektu po, ale efekt miażdzy. Materiał czysty, miękki, nie klejący. Fotele odzyskały swój naturalny czarny kolor. Wykładzina również wyprana, bardzo szybko, widoczne plamy potraktowane pre-spray. szybkie płukanie i jak nowa. Czas zainwestować w lepszy odkurzacz.... praca będzie szybka i przyjemna Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jaroszy_ok Opublikowano 21 Października 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Października 2018 Cześć. Poniżej moje 50/50 Praca na DA Eurotec + pasta Sonax 04-06 + Booskipads pomarańczonwy Samochód Citroen C5-2010 , czarna perła maska i słupki piano - celem działań było delikatne odświeżenie lakieru Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Detal Opublikowano 26 Października 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Października 2018 Delikatnie zajechane fotele przed i po praniu Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
astra_garage Opublikowano 20 Listopada 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 20 Listopada 2018 Lewa ADBL INTERIOR WOW Prawa 4 DETAILER SUPERIOR INTERIOR DRESSING Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sadam55 Opublikowano 28 Listopada 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Listopada 2018 [mention=21300]Maxifi[/mention] w akcji. Pre-spray (pięknie się pieni przy szczotkowaniu, b.dobrze rozpuszcza plamy) i power rinse (lekko cytrusowy zapach w pudełku, po płukaniu neutralny). Zdjęcia nie odzwierciedlają efektu po, ale efekt miażdzy. Materiał czysty, miękki, nie klejący. Fotele odzyskały swój naturalny czarny kolor. Wykładzina również wyprana, bardzo szybko, widoczne plamy potraktowane pre-spray. szybkie płukanie i jak nowa. Czas zainwestować w lepszy odkurzacz.... praca będzie szybka i przyjemna Nie masz wrazenia, ze rinse strasznie sie pieni w trakcie wyplukiwania? Mi taka piana wsli, se co chwila musze georga oprozniac. Woda kak plucze nie ma problemu. A jako pre spray dtosuje Lck AttackWysłane z mojego SM-A320FL przy użyciu Tapatalka Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
alexander.p Opublikowano 28 Listopada 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Listopada 2018 6 minut temu, sadam55 napisał: Nie masz wrazenia, ze rinse strasznie sie pieni w trakcie wyplukiwania? Mi taka piana wsli, se co chwila musze georga oprozniac. Woda kak plucze nie ma problemu. A jako pre spray dtosuje Lck Attack Wysłane z mojego SM-A320FL przy użyciu Tapatalka hmm. moze za dużą dawkę Rinse wsypałeś? sprawdź owszem robi się piana, ale delikatna Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Zdroja0 Opublikowano 28 Listopada 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Listopada 2018 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Fitte Opublikowano 29 Listopada 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 29 Listopada 2018 Nie masz wrazenia, ze rinse strasznie sie pieni w trakcie wyplukiwania? Mi taka piana wsli, se co chwila musze georga oprozniac. Woda kak plucze nie ma problemu. A jako pre spray dtosuje Lck AttackWysłane z mojego SM-A320FL przy użyciu TapatalkaWedług mnie to wypłukiwany lck tak się pieni. Nigdy nie miałem problemów z pianą przy praniu zestawem z maxifi.Wysłane z mojego FRD-L09 przy użyciu Tapatalka Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Moderator BiałyGTi Opublikowano 29 Listopada 2018 Moderator Zgłoś Udostępnij Opublikowano 29 Listopada 2018 18 godzin temu, sadam55 napisał: Nie masz wrazenia, ze rinse strasznie sie pieni w trakcie wyplukiwania? Mi taka piana wsli, se co chwila musze georga oprozniac. Woda kak plucze nie ma problemu. A jako pre spray dtosuje Lck Attack to LCK ci sie pieni a nie Rinse . Uzywam Maxifi juz poszło ok 1 KG płukanki i nic sie nie pieni podczas płukania. Moze byc tak ze Rinse i LCK sie gryza i dlatego powstaje duza ilość piany skoro sama woda tego nie masz Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Michał82 Opublikowano 5 Grudnia 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Grudnia 2018 Moje 50/50 na zagłówku po jednym szybkim czyszczeniu Colourlock Strong. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
barto125 Opublikowano 18 Grudnia 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 18 Grudnia 2018 Może nie do końca 50/50, ale moja pierwsza próba polerowania lamp, z braku warunków wkrętarka + papiery 1200/1500/2000/2500 + miękka gąbka + G3 Idealnie nie jest, ale na wiosnę gdy będę mógł zdemontować zderzak i lampy pójdzie do poprawki. W planach ponowna polerka + zabezpieczenie lakierem 2k Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
KeepeR Opublikowano 17 Stycznia 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 17 Stycznia 2019 Mazda 6 50/50 Pasta Kocha + Sonax jako finish. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
barto125 Opublikowano 17 Stycznia 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 17 Stycznia 2019 1 hour ago, KeepeR said: Mazda 6 50/50 Pasta Kocha + Sonax jako finish. Koch H8? Jaki pad? Gdzieś pisali, że podobno nie robi się 50/50 polerki na jednym elemencie. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Arkeolowy Opublikowano 17 Stycznia 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 17 Stycznia 2019 1 minutę temu, barto125 napisał: że podobno nie robi się 50/50 Robi się dopóki nie zrobisz babola Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
KeepeR Opublikowano 17 Stycznia 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 17 Stycznia 2019 34 minuty temu, barto125 napisał: Koch H8? Jaki pad? Gdzieś pisali, że podobno nie robi się 50/50 polerki na jednym elemencie. H8 pad flexi mikro. Konkretniej jaki to problem ? że zostanie ślad od taśmy ? osobiście nie miałem takie problemu. Zakładam, że może to być przyczyna złej jakości taśmy, zbyt dużej temperatury i najeżdżania na nią. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
barto125 Opublikowano 17 Stycznia 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 17 Stycznia 2019 @KeepeR Jak za ostro pojedziesz, to może zostać schodek, który później będzie trudno zlikwidować. 50/50 na sąsiadujących elementach najlepiej. Ew. był też przypadek, że razem z taśmą klar odszedł, ale to już przypadek. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
KeepeR Opublikowano 17 Stycznia 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 17 Stycznia 2019 1 godzinę temu, barto125 napisał: @KeepeR Jak za ostro pojedziesz, to może zostać schodek, który później będzie trudno zlikwidować. 50/50 na sąsiadujących elementach najlepiej. Ew. był też przypadek, że razem z taśmą klar odszedł, ale to już przypadek. Domyśliłem się o co chodzi bo spotkałem się z takimi pytaniami, jednak robiąc 50/50 od jakiś 8 lat nigdy nie miałem takiego przypadku Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi