szewczyksb Opublikowano 27 Kwietnia 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Kwietnia 2015 To moje pierwsze zdjęcie w tej galerii. Witać na nim czyszczenie skórzanych elementów fotela w Saabie 9-3. Do czyszczenia używałem Leather Cleaner Premo, szczotki z naturalnym włosiem średnio twardym oraz mikrofibry. 2015/04/32 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
KaczorRK Opublikowano 30 Kwietnia 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 30 Kwietnia 2015 Lampy Astra II Papier na sucho: 600,800, na mokro: 1000, 1500, 2000, 2500. Koch Chemie 8,02 Heavy Cut na niebieskim padzie Scholl, Scholl S17+ na pomarańczowym padzie Scholl, Meguiars 205 na żółtym padzie Liquid Elements. 2015/04/33 2015/04/34 2015/04/35 2015/04/36 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jbiz Opublikowano 30 Kwietnia 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 30 Kwietnia 2015 KaczorRK, wyciągałeś lampy? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
KaczorRK Opublikowano 30 Kwietnia 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 30 Kwietnia 2015 Nie. Robiłem na aucie. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Manios Opublikowano 4 Maja 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Maja 2015 Słupek B w Passacie CC z 2011r. Menzerna FG400 na białym Flexi, jeden pełny przejazd rotacją. Do 100% szczęścia potrzebny by był jeszcze jeden przejazd. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
KeepeR Opublikowano 4 Maja 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Maja 2015 VW Sharan MK1 Cutting - Megs101+Mikrofibra Flexi / Rupes LHR15 Polish - Rupes Medium+Żółty Rupes / Rupes LHR15 Finish - Koch Antihologram na DA+Czarny NAT Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jarekrk Opublikowano 4 Maja 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Maja 2015 Bardzo fajny efekt:) Jakie auto? Koch na jakim padzie? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
KeepeR Opublikowano 4 Maja 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Maja 2015 jarekrk, dzięki VW Sharan MK1, Koch na DA+Czarny NAT Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
viechooo Opublikowano 5 Maja 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Maja 2015 Nieźle się zdziwiłem, że mam taką jasną skórę w aucie Sorry za jakoś zdjęcia, tylko tnący pad miałem pod ręką 2x Colourlock SOFT Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pogodny Opublikowano 5 Maja 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Maja 2015 Szybkie odświeżenie systemem Menzerny Forda Mondeo MK4 - lakier dość ściorany na myjniach automatycznych... 1. Jedno cięcie na futrze WWL z użyciem FG400. 2. Wyprowadzenie na fioletowym padzie scholla - FG400. 3. Polish na żółtym 3M i PF2500. 4. Finish na czarnym profipolish z użyciem SF4000. Najciekawsza 50siątka jaką udało mi się ustrzelić Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
golden0282 Opublikowano 6 Maja 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Maja 2015 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Michael MSTP Opublikowano 7 Maja 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Maja 2015 Golden ale gn*j masakra Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
CrisAGC Opublikowano 7 Maja 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Maja 2015 Jak można tak doprowadzić samochód do takiego stanu... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
golden0282 Opublikowano 7 Maja 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Maja 2015 Jak można tak doprowadzić samochód do takiego stanu... Domyślam się , że doprowadzenie auta do takiego stanu nigdy nie jest dziełem przypadku , na coś takiego trzeba efektywnie pracować latami ..... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Heniek1989 Opublikowano 8 Maja 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Maja 2015 Renault Megane III 2008r Menzerna PP Power Protect Pad Nat pomarańczowy szybkie odświeżenie lakieru samochodu pod sprzedaż Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pajko Opublikowano 8 Maja 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Maja 2015 Heniek1989, Zdjęcie szału nie robi niestety Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Heniek1989 Opublikowano 8 Maja 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Maja 2015 w rzeczywistości lepiej wyglądało, ciężko było uchwycić. Następnym razem będzie lepsze Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
double-bart Opublikowano 8 Maja 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Maja 2015 Jak można tak doprowadzić samochód do takiego stanu... Domyślam się , że doprowadzenie auta do takiego stanu nigdy nie jest dziełem przypadku , na coś takiego trzeba efektywnie pracować latami ..... Mi by było wstyd oddać samochód w takim stanie na czyszczenie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bienek Opublikowano 8 Maja 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Maja 2015 Heniek1989, Lepiej by wyszło jakbyś zrobił od drugiej strony czyli najpierw błyszcząca, później zniszczona Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rafal_K Opublikowano 9 Maja 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Maja 2015 [mod=Pajko]Nie cytujemy zdjęć! Proszę o zapamiętać następnym razem bedzie warn![/mod] Czym to było czyszczone? Niebawem czeka mnie podobna zabawa. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Fancivi Opublikowano 11 Maja 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 11 Maja 2015 [mod=piotr13]Proszę o wstawienie zdjęć we właściwym rozmiarze [/mod] Kombinacja futro Flexi/ biały Flexi / pomarańczowy Flexi/ Czarny karbowany Flexi Pasty Manzerna 400/2500/4000 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pogodny Opublikowano 11 Maja 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 11 Maja 2015 Części polakierowane po glinkowaniu, mimo to jakieś ala wżery, ale ciężka ręczna praca dała radę *Wet sanding P2000 na mokro - gdzie się dało to na przepołowionym klocku Flexi *Mały zielony 3M na FG400 *Mały żółty 3m na PF2500 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kandy Opublikowano 11 Maja 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 11 Maja 2015 Czyszczenie skóry po zimie Gliptone GT12 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Maciej WTN Opublikowano 12 Maja 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Maja 2015 img hosting Mainz Cherish Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
glibo Opublikowano 15 Maja 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 15 Maja 2015 artdeshine blue lotion Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi