Moderator krd Opublikowano 16 Grudnia 2012 Moderator Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Grudnia 2012 Nie mowie tu nawet o 100% bo to nierealne, ale takie uczciwe 70% Powodzenia. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ppiotrek Opublikowano 16 Grudnia 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Grudnia 2012 Po prawej stronie po czyszczeniu APC Shiny Garage i po nałożeniu dressingu Autobrite. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Shmatan Opublikowano 16 Stycznia 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Stycznia 2013 Ostrzegam ew. przeglądających że to mój pierwszy kontakt z rotacją ;] Maska ze starego nissana micry przygotowana poprzez mycie apc, glinkowanie carpro fine i odtłuszczenie ipa (które było też użyte po każdym wypracowaniu poprzedniej pasty). 3 wypracowania fg500 (od 700 do 1500min^-1 na flexi cutting) i jedno ff3000 (od 700 do 2000min^-1 na scs polishing bo żadnego finisha jeszcze nie kupiłem) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
nesta1313 Opublikowano 16 Stycznia 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Stycznia 2013 Bmw e36 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
golden0282 Opublikowano 24 Stycznia 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Stycznia 2013 Passat 2003 Zielona gąbka 3M + Zielony korek , Żółta gąbka 3M PF 2500 Past i pady te same jak powyżej + papierki 2000 i 2500 i PF 3000 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bienek Opublikowano 24 Stycznia 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Stycznia 2013 Ładnie te ryski zeszły Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
golden0282 Opublikowano 24 Stycznia 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Stycznia 2013 Ładnie te ryski zeszły Walka trwała w nieskończoność na granicy usunięcia rys a przetarcia bezbarwnego ,ale udało mi się jakoś to ogarnąć i pad nie zrobił się niebieski . Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bienek Opublikowano 24 Stycznia 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Stycznia 2013 Tym bardziej podziwiam. Wydawać by się mogło, że takich rys już się nie da usunąć sama polerką, a jednak Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
golden0282 Opublikowano 24 Stycznia 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Stycznia 2013 Po pierwszym podejściu wyszło tak , więc papier w dłoń i jeszcze raz Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
qbejs Opublikowano 24 Stycznia 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Stycznia 2013 Audi S8 D3, rotacja na padzie Fexipads i paście 4Nano Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
maciety1989 Opublikowano 25 Stycznia 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Stycznia 2013 Dobrze by bylo zebys elementy stalowe oczyścil i dal w ocynk, ale nie ze sprau tylko "prawdziwy. Jak coś pisz na pw pomoge ogarnąć na galwanizerni. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kojak Opublikowano 26 Stycznia 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Stycznia 2013 Takie moje działania z kiedyś A tutaj po papierach 2500, 3000, 4000: I po "wyciągnięciu", jeszcze nie całkowitym: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
czysty Opublikowano 31 Stycznia 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 31 Stycznia 2013 Czerwony, akryl 457000 przelotu. Jak na te kilometry piękny Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
booohal Opublikowano 31 Stycznia 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 31 Stycznia 2013 czysty, Soczysta czerwień Jakie autko? Jak pracujesz na akrylu? (na mocno styranym akrylu bardzo szybko zapychają się pady i mnie to irytuje) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
czysty Opublikowano 31 Stycznia 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 31 Stycznia 2013 Akurat ten zielonym, żółtym, fioletowym korkiem. Po pracy dookoła jest czerwono , a auto to Scania R Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
skovroon Opublikowano 2 Lutego 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Lutego 2013 45/10/45 Toyota Yaris 2009r. 140kkm. Po nauce jazdy. Myta rozsuwaną szczotą do mycia tirów/naczep itp no i od święta na myjni szczotkowej. Kilka przejazdów FG500 na białym flexi, jak widać brakuje jakiegoś finisha.. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
hosekk Opublikowano 3 Lutego 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Lutego 2013 Wczoraj z nudów postanowiłem troszkę odświeżyć zimowe kołpaczki Nie licząc odprysków lakieru, myślę że wyszło całkiem nieźle. Jednak bez malowania w przyszłości się nie obędzie Pełny opis czyszczenia kołpaków V50 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kosa771 Opublikowano 19 Lutego 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Lutego 2013 Pierwsza moja polerka. Jak to widzicie? Zielony i żółty korek, pasty 3M. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
DAMIANe34 Opublikowano 19 Lutego 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Lutego 2013 Na spontanie mega szybka robota na Vectrze B kombi. Po jednym przelocie niestety tylko G3 bo nie miałem akurat dostępu do niczego innego. Auto całe w meega macie.... Tutaj już bok opanowany wstępnie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Griffe Opublikowano 19 Lutego 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Lutego 2013 Ladnie sie utlenila Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
booohal Opublikowano 19 Lutego 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Lutego 2013 Griffe, Myślę, że ''odpowiednia'' chemia w tym pomogła Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bienek Opublikowano 19 Lutego 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Lutego 2013 Wszystko fajnie, ale ja bym pozabezpieczał auto taśmami przy polerowaniu, a tym bardziej akrylu... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
DAMIANe34 Opublikowano 19 Lutego 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Lutego 2013 bienek, taśmy były tylko że lipne bo odpadały jak się tylko padem trąciło... Tak to jest jak się na swoim sprzęcie nie pracuje Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
miHoo79 Opublikowano 1 Marca 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Marca 2013 Takie tam na czarnym akrylu Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
golden0282 Opublikowano 1 Marca 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Marca 2013 Takie tam na czarnym akrylu mistrzostwo !! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi