rickson Opublikowano 15 Października 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 15 Października 2012 Tak, focus. Naczytałem się, że odkurzaczem jest jakaś tam szansa żeby popsuć, dlatego wszystkie podsufitki ręcznie macham. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SewerynD Opublikowano 15 Października 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 15 Października 2012 JM63, jakbyś zgadł koledze przeszkadzał najbardziej zapaszek, bo jak twierdził tapicerka ma taki kolor i już , po wypraniu wszystkich tkanin praktycznie czuć zapach świeżości pomarańczy z prochem (wcześniej były to fajki + fajki z fajkami) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tomek WRO Opublikowano 16 Października 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Października 2012 SewerynD czego używałeś? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
JM63 Opublikowano 16 Października 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Października 2012 JM63, jakbyś zgadł klientowi przeszkadzał najbardziej zapaszek Szwagrowi/kolegoklientowi No to musiał być zadowolony Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
maya Opublikowano 16 Października 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Października 2012 czuć zapach świeżości pomarańczy z prochem jakie dajesz rozcieńczenie heat wave'a? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
cubstone Opublikowano 16 Października 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Października 2012 A mówią, że na białym nic nie widać. Zdjęcia po FG500 + PF2500. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SewerynD Opublikowano 16 Października 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Października 2012 Tomek WRO, Prochem Heat Wave i Prespray PR101 maya, tutaj dałem 30g na 10l Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
BartekB Opublikowano 23 Października 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Października 2012 coś tam widać... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
michałoś Opublikowano 24 Października 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Października 2012 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sucre Opublikowano 26 Października 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Października 2012 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mat's Opublikowano 26 Października 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Października 2012 Coś tam widać.. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Opublikowano 11 Listopada 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 11 Listopada 2012 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Ciastek Opublikowano 11 Listopada 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 11 Listopada 2012 Coś tam widać.. ale masakra jakiś fiatowski akryl musi Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
vw_golf3 Opublikowano 12 Listopada 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Listopada 2012 A ja wrzucę coś z innej beczki po lewej piaskowany rant - po prawej prawie gotowy Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
zegarek Opublikowano 14 Listopada 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 14 Listopada 2012 A3 po 30kkm Futro Futro Futro + S2 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
lakikwap Opublikowano 14 Listopada 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 14 Listopada 2012 zegarek, faaajna 50tka Pokaż koniecznie więcej zdjęć aż taki twardy?? jakim polischem to wyciągałeś? Jaki cleaner na foto? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
zegarek Opublikowano 14 Listopada 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 14 Listopada 2012 Bardzo twardy nie, ale wolno idzie, bo głębokie rysy. Właściciel mył auto szczotką. To co na focie, to jakieś 6 pełnych przejazdów futrem i CF pro regular jeden przejazd. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
cubstone Opublikowano 14 Listopada 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 14 Listopada 2012 BMW Titansilbermetallic, futro + FG500. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Moderator krd Opublikowano 14 Listopada 2012 Moderator Zgłoś Udostępnij Opublikowano 14 Listopada 2012 A mowia, ze na srebrnym nie widac roznicy Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Administrator AreK Opublikowano 14 Listopada 2012 Administrator Zgłoś Udostępnij Opublikowano 14 Listopada 2012 krd, mówią tylko Ci którzy ze srebrnym nie mieli nigdy do czynienia. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
paczek07 Opublikowano 15 Listopada 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 15 Listopada 2012 kilka 50/50 Pacjent Stilo / Kolor Blue Vitality. Pozdrawiam . Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
miedzikos Opublikowano 1 Grudnia 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Grudnia 2012 Po myciu lakierowanego elementu - wypełniacze się ulotniły jako że pacjent usłyszał "przepolerujemy jeszcze raz, i będzie się świecić" to wylądował u mnie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
BUCHal Opublikowano 15 Grudnia 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 15 Grudnia 2012 Szybkie 50/50 dla kolegi żeby zobaczył co można zrobić z lakierem ;p Klient napewno przyjedzie na wiosne pacjentem był OffRoad'owy Nissan Patrol Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Moderator krd Opublikowano 16 Grudnia 2012 Moderator Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Grudnia 2012 BUCHal ile przejazdow i czym robiles? Wyglada na to, ze jeszcze sporo zostalo do usuniecia Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
BUCHal Opublikowano 16 Grudnia 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Grudnia 2012 krd, wstyd się przyznać, ale na początku przeleciałem 3G żeby większość usunąć później żółtą i fioletową KochChemie. to 50/50 miało tylko pokazać różnice koledze jak może wyglądać lakier, nie mam zamiaru wyciągać wszystkiego, bo i tak jest zniewalający efekt dla szarego człowieka, poza tym korekta całego Patrola za takie pieniądze za jakie mam ją wykonać to i tak będzie dobrze... Auro małe nie jest i spędze troche czasu przy nim. Po pastach nałożyłem jeszcze Cleaner Megs'a i Colliego, ale zdjęcia mam tylko po kropelkowaniu i do tego lekko rozmazane. Tak naprawde Patrol będzie Moim pierwszym autem, które będe robił jako użytkownik forum KA, ale nie mam nawet zamiaru wyprowadzać tego lakieru na 100% i jestem świadomy tego, że napewno wyjdą hologramy i wgle, ale dla mnie najważniejszy będzie fakt, że i klient i ja będziemy zadowoleni. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi