MMCzysci Opublikowano 2 Lipca Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Lipca Dobra, olejcie to Q3. Ten jest fajniejszy Wyryte w skale z S20 FE 5G 7 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MMCzysci Opublikowano 30 Sierpnia Zgłoś Udostępnij Opublikowano 30 Sierpnia A6 C7, 2015, przebieg 290k. Robię siostrze prezent na 40stke Się da Protektora i Wersigecośtam i będzie pięknie!Narośl z zelu do włosów - myślę sobie "dupa, wżarło się, nie będzie chciało zejść..."I wtedy wchodzi polskie "Co, ja, k..wa, nie zrobię? Ja brudne oddam?" PS. Przejechałem się nim wczoraj niecałe 30 kilometrów... już mi go szkoda oddawać Wyryte w skale z S20 FE 5G 4 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MMCzysci Opublikowano 13 Października Zgłoś Udostępnij Opublikowano 13 Października 50 kijowe, ale produkt bardzo fajny. 18-letnie plastiki vs Neoxal No.12. Nie ma świecenia jak psu dzwonki, jest przywrócenie fabrycznej szlachetności. Ewidentnie były bardzo spłowiałe, bo piły z aplikatora jak oszalałe... Dzisiaj pada, więc efekt na całym aucie kiedy indziej. Poza tym wziąłem się za to właściwie spontanicznie, więc zrobiłem podszybie i jedno lusterko, bo więcej mi się nie chciało Wyryte w skale z S20 FE 5G 2 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
marcineke Opublikowano 13 Października Zgłoś Udostępnij Opublikowano 13 Października Owatrol ostatnio często w użyciu, niby produkt wydajny ale jak się często stosuje to się już puszka kończy ., produkt obłędny. 2 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi