Partner forum CAR CRAZY Opublikowano 5 Kwietnia 2011 Autor Partner forum Zgłoś Opublikowano 5 Kwietnia 2011 witam gliptone Gt 11 na razie samego nie będzie ponieważ nikt nie chce rozdzielać zestawów a jak my to robimy to zostajemy z samymi cleanerami. Wet mirror będzie od przyszłego wtorek/środa Info odnoscie zamówień i kwot wysyłąmy ma maila który jest podany prz rejestracji w sklepie. Mogą wystąpić opóźnienia bo do końca tygodnia jestem sam i ciężko wszystko ogarnąć na czas a zajrzeć na forum to już masakra do tego nadal na kartonach w dwóch magazynach ciągle jeden większy jeszcze nam nie zwolnili W czwartek ponownie w ofercie duragloss 901 i być może pady 50mm : Czasami ktoś chce coś zmieniać w zamówieniu i pisze PW a ja na czas nie przeczytam , żeby było bardziej pewne to lepiej napisać przez forumlarz kontaktowy w sklepie przy zamówieniu wtedy ka tą informację widzę bezpośrednio przeglądając zamówienie pozdrawiam i jeszcze raz przepraszam za nie pełną dyspozycyjność
DarekCh Opublikowano 5 Kwietnia 2011 Zgłoś Opublikowano 5 Kwietnia 2011 Zamówienie #1586 dotarło z gratisem.
Partner forum CAR CRAZY Opublikowano 6 Kwietnia 2011 Autor Partner forum Zgłoś Opublikowano 6 Kwietnia 2011 Witam w porannych godzinach od jutra także ponownie w ofercie grit guard.
rufus295 Opublikowano 6 Kwietnia 2011 Zgłoś Opublikowano 6 Kwietnia 2011 Witam w porannych godzinach Ten to spać nie może
Partner forum CAR CRAZY Opublikowano 6 Kwietnia 2011 Autor Partner forum Zgłoś Opublikowano 6 Kwietnia 2011 rufus295, widzę że także jesteś strasznie zaspany
Justyna Opublikowano 6 Kwietnia 2011 Zgłoś Opublikowano 6 Kwietnia 2011 Wielkie dzięki Mariusz naklejki właśnie dotarły
Dark Knight Opublikowano 6 Kwietnia 2011 Zgłoś Opublikowano 6 Kwietnia 2011 zamówionko nr 1742 poszło, pozdrawiam
MRostek Opublikowano 6 Kwietnia 2011 Zgłoś Opublikowano 6 Kwietnia 2011 Zamierzacie wprowadzic do sklepu Cquartz?
Administrator AreK Opublikowano 6 Kwietnia 2011 Administrator Zgłoś Opublikowano 6 Kwietnia 2011 Mariusz dziękuję po raz N-ty. Chyba coś za dużo mi wrzuciłeś do tej paczki No i dziękuję za uzupełnienie braków nie wynikających z Twojej winy.
tosztotomasz Opublikowano 6 Kwietnia 2011 Zgłoś Opublikowano 6 Kwietnia 2011 Paczuszka dotarła. Dziękuję jak zwykle za świetne gratisy. Jeszcze PW.
Partner forum CAR CRAZY Opublikowano 6 Kwietnia 2011 Autor Partner forum Zgłoś Opublikowano 6 Kwietnia 2011 Dziękuje za miłe komentarze MRostek, oczywiście tylko na razie się wstrzymujemy ze względu na mało opinii od "zwykłych" użytkowników co się dzieje jak nie będzie wszystko idealnie zrobione, na razie nie wprowadzam żeby uniknąć telefonów z ewentualnymi reklamacjami ale pomału jak będzie iwęcej testów i potwierdzonych opinii na pewno wprowadzimy.
Swiety Opublikowano 7 Kwietnia 2011 Zgłoś Opublikowano 7 Kwietnia 2011 CAR CRAZY, Mam pytanie odnośnie mojego maile z wieczora. Czy da rade to załatwić do weekendu?
peterb Opublikowano 7 Kwietnia 2011 Zgłoś Opublikowano 7 Kwietnia 2011 Zamówienie 1757 poszło. Czekam na wiadomość odnośnie rabatu.
dżepetto Opublikowano 7 Kwietnia 2011 Zgłoś Opublikowano 7 Kwietnia 2011 Zamówienie 1675 doszło Z próbka CK VHG przypomnę się następnym razem . Dzięki za Meg GCC.
Herezjasz Opublikowano 7 Kwietnia 2011 Zgłoś Opublikowano 7 Kwietnia 2011 Wysłałem zamówienie nr #1750....
gluszcz Opublikowano 7 Kwietnia 2011 Zgłoś Opublikowano 7 Kwietnia 2011 Zamówienie 1764 poszło -czekam na sumę do przelewu Intersuje mnie jeszcze dostepność GLIPTONE GT11 i wełny metalowej ...?
kacperek521 Opublikowano 8 Kwietnia 2011 Zgłoś Opublikowano 8 Kwietnia 2011 Przesyłeczka dotarła. Dzięki za gratiski !
Partner forum CAR CRAZY Opublikowano 8 Kwietnia 2011 Autor Partner forum Zgłoś Opublikowano 8 Kwietnia 2011 Witam To co udało nam się wczoraj wysłać to na pewno ta osoba dostała mail-a ze zmianą statusu zamówienia, pozostali niestety wyjedzie dzisiaj lub dopiero w poniedziałek. Przepraszam ale jestem sam i do tego chora mnie konkretnie łamie i przez to doba jest za krótka w dziale do testów przygotowaliśmy nowy produkt [ Dodano: 8 Kwiecień 2011, 10:55 ] gluszcz, samego conditioner na razie nie będzie, wełnę mamy postaram się wstawić do kslepu ale nie wiem czy do końca weekendu się wyrobię :-(
gluszcz Opublikowano 8 Kwietnia 2011 Zgłoś Opublikowano 8 Kwietnia 2011 gluszcz, samego conditioner na razie nie będzie, wełnę mamy postaram się wstawić do kslepu ale nie wiem czy do końca weekendu się wyrobię :-( będę czekał ,złożyłem nowe zam. #001768 , dołóż wełnę i zrób jedną paczkę /1764 +#001768/ podaj sumę do przelewu za #001768 po kalkulacji kosztów ,więcej na @
Tygrysek3005 Opublikowano 8 Kwietnia 2011 Zgłoś Opublikowano 8 Kwietnia 2011 Dzięki Mariusz za kolejne udane zakupy jak zawsze znalazł się jakiś gratis, również dziękuję No i tak się zastanawiam nad naszą kochaną pocztą polską bo w ostatnim czasie jest szybsza niż kurier Pozdrawiam i jeszcze raz dzięki.
norco Opublikowano 8 Kwietnia 2011 Zgłoś Opublikowano 8 Kwietnia 2011 Pierwsze zakupy dokonane ze wszystkiego jestem MEGAzadowolony. Dzięki wielkie za gratisy - GCC było tym czego najbardziej potrzebowałem.
wirus_kamil Opublikowano 8 Kwietnia 2011 Zgłoś Opublikowano 8 Kwietnia 2011 Dzięki Mariusz Paczka dotarła Dzięki za gratisy ale szkoda że nie dorzuciłeś nalepki kosmetyki aut Przy kolejnym zamówieniu będę na pewno się dopominał Jestem bardzo zadowolony i dzięki za gratisy jak zawsze
Rekomendowane odpowiedzi