senz Opublikowano 25 Stycznia 2011 Zgłoś Opublikowano 25 Stycznia 2011 Mariusz mam kilka pytań: Przewidujesz dostawę padów ABW 125mm płaskich i profilowych ? Jak i małych z tarczą mocującą ? Czy tylko będziesz miał mocowane na rzep do BP ? Pozdrawiam
Administrator AreK Opublikowano 25 Stycznia 2011 Administrator Zgłoś Opublikowano 25 Stycznia 2011 ...no,no pojechałeś po bandzie z tymi cenami ABW.
Rubio Opublikowano 25 Stycznia 2011 Zgłoś Opublikowano 25 Stycznia 2011 Hmm w czym lepsze są profilowane 3M cutting są płaskie a reszta profilowane a tu jakoś inaczej...
Muti Opublikowano 25 Stycznia 2011 Zgłoś Opublikowano 25 Stycznia 2011 Mariusz,która mikrofibra jest delikatniejsza w Twoim odczuciu: -Eurow -MONSTER SHINE DELIKATNA MIKROFIBRA 40X40CM czy może inna za przystępną cenę? Mat
Marco Opublikowano 26 Stycznia 2011 Zgłoś Opublikowano 26 Stycznia 2011 Nie ma 125mm i cały mój misterny plan w pi....u ... Przewidujesz dostawę padów ABW 125mm płaskich i profilowych ? czy może inna za przystępną cenę? Green goblin?
Partner forum CAR CRAZY Opublikowano 26 Stycznia 2011 Autor Partner forum Zgłoś Opublikowano 26 Stycznia 2011 senz, Jak zamawialiśmy to nie mieliśmy do wyboru w ogóle w ofercie jaką dostaliśmy z ABW padów 125mm. Na razie skupiliśmy się do BP ale przy kolejnym kto wie. Rubio, Profilowane wytwarzają mniejsze tarcie i lepsze chłodzenie w wyniku tego są lekko mniej agresywne. Muti, Jeżeli monster shine to najdelikatniejsza jest biała, eurow to całkiem inne włosie przede wszystkim jest dłuższe. Marco, Tak jak opisałem wyżej, jeżeli chodzi o delikatność to green goblin ustępuje na pewno tej białej.
aro_77 Opublikowano 26 Stycznia 2011 Zgłoś Opublikowano 26 Stycznia 2011 Ta biala to chyba taka jak sonus - polecam do woskow jest tez pieknie wykonczona satyna i bardzo przyjemna, ale green goblin tez niczego sobie.
yacek _b Opublikowano 26 Stycznia 2011 Zgłoś Opublikowano 26 Stycznia 2011 MONSTER SHINE GREEN GOBLIN jak i jego " brat bliźniak " Monster Shine Big Blue Mikrofibra jest zbity i sztywny , o niebo delikatniejszą mikrofibrą jest już produkt sonaxa http://www.all4auto.pl/sonax-mikrofibra ... Path=41_44 . Niestety za dobre mikrofibry trzeba deczko zapłacić , nie ma co się oszukiwać
yukon Opublikowano 27 Stycznia 2011 Zgłoś Opublikowano 27 Stycznia 2011 POLECAM! ekspresowa dobrze zapakowana wysyłka. świetny kontakt
Marco Opublikowano 27 Stycznia 2011 Zgłoś Opublikowano 27 Stycznia 2011 Mariusz czy zauważasz różnicę miedzy niebrandowaną pianą PH neutral snow(będąca w ofercie sklepu) a Valetpro PH neutral snow foam? Krotko mówiąc czy warto dopłacać do VP?
KinceK Opublikowano 27 Stycznia 2011 Zgłoś Opublikowano 27 Stycznia 2011 Mariusz, dzięki wielkie - dziś odebrałem paczkę. Super Gratisy Profesjonalnie w każdym calu
Partner forum CAR CRAZY Opublikowano 27 Stycznia 2011 Autor Partner forum Zgłoś Opublikowano 27 Stycznia 2011 yukon, Dziękuje Marco, Ciężko mi jest coś konkretnego napisać najlepiej jak zrobię bezpośredni test tylko realny termin to niedziela postaram się jedną stronę obmyć scs a drugą VP, zrobię test i okaże się jaki jest efekt końcowy. KinceK, Dzięki wielkie
kurekpit Opublikowano 27 Stycznia 2011 Zgłoś Opublikowano 27 Stycznia 2011 Kiedy bedzie na stanie CHEMICAL GUYS WATERMELON SCENT AIR FRESHENER 473ML oraz CHEMICAL GUYS CHERRY SCENT AIR FRESHENER 473ML
Marco Opublikowano 27 Stycznia 2011 Zgłoś Opublikowano 27 Stycznia 2011 postaram się jedną stronę obmyć scs a drugą VPChodzi mi zwłaszcza o siłę odspajania brudu. Pienistość jest dla mnie drugorzędna ponieważ i tak nakładam piany opryskiwaczem.
Administrator AreK Opublikowano 27 Stycznia 2011 Administrator Zgłoś Opublikowano 27 Stycznia 2011 Mariusz już wszystko wiem. Masz własny transport i indywidualnie zawozisz towar pod drzwi klienta bo nierealne jest ,że wczoraj w południe zamawiam towar a dziś rano jest u mnie. Pół Polski niby Pocztą Polską a myślałem ,że takie rzeczy tylko w erze Dzięki jak zawsze za rabaty, gratisy i termin realizacji zamówienia!
Partner forum CAR CRAZY Opublikowano 27 Stycznia 2011 Autor Partner forum Zgłoś Opublikowano 27 Stycznia 2011 kurekpit Mam nadzieję że w przeciągu 2 tygodni. Arekkaz, Marco Właśnie testem będę chciał ukazać jak najbardziej efekt oczyszczania
art'ek Opublikowano 27 Stycznia 2011 Zgłoś Opublikowano 27 Stycznia 2011 jak z tymi padami ABW jest bo pogubilem sie troszke potrzebuje zestaw do lakieru vw czym rozni sie zolty od pomaranczowego ?? bo rozumiem ze niebieski i czarny konieczny i czy na 1 raz (polerowanie mech w mojim wydaniu) brac system 3M( 3 pasty) ?? czy moze 3M w jednej pascie ?? czy UC ?? czym mniej problemow sobie narobie a wykonam dobrze ta prace??
Marco Opublikowano 27 Stycznia 2011 Zgłoś Opublikowano 27 Stycznia 2011 zolty od pomaranczowegoŻółty jest nieco agresywniejszy.bo rozumiem ze niebieski i czarny koniecznyCzarny do wykończenia tak,ale niebieski to agresywny pad i można nim narobić kuku. Lepiej kupić biały. To tez cutting ale trochę delikatniejszy.
Administrator AreK Opublikowano 27 Stycznia 2011 Administrator Zgłoś Opublikowano 27 Stycznia 2011 art'ek, zielony i niebieski korek Ci wystarczy wg mnie
art'ek Opublikowano 27 Stycznia 2011 Zgłoś Opublikowano 27 Stycznia 2011 nie narobie sobie tym problemow ?? moze na pierwszy raz lepiej wybrac system Megsa ?? 105 -205 ?? chodzi mi o to bym sobie hologramow nie narobil
Administrator AreK Opublikowano 27 Stycznia 2011 Administrator Zgłoś Opublikowano 27 Stycznia 2011 dasz radę
krz_p Opublikowano 27 Stycznia 2011 Zgłoś Opublikowano 27 Stycznia 2011 przesyłka do mnie już dotarła, jeszcze będę musiał dokupić ze dwie rzeczy przed wiosną i mam pytanie: kiedy będzie Dodo BTBM 500ml?
Partner forum CAR CRAZY Opublikowano 27 Stycznia 2011 Autor Partner forum Zgłoś Opublikowano 27 Stycznia 2011 art'ek, Jeszcze nie były przeze mnie testowany w praktyce więc dokładnej informacji ci nie podam. Opisy są brane z katalogu ABW, na razie przynajmniej na sucho wszystkie pady oprócz czarnego wydają mi się agresywne, być może pod wpływem wilgoci z pasty niektóre zrobią się bardziej miękkie. W ogóle to brakuje mi w ofercie ABW typowego padu POLISHING. Jeżeli system 2 stopniowy to polecam megsa #105i #205 ( #105 jest lekko delikatniejsza niż FC+ a #205 delikatnie agresywniejsza od UF ale dająca wykończenie na takim samym poziomie no i ma dużo mniej fillerów co przy początkującej pracy jest ważne Marco, napisz co nieco jak się zachowują poszczególne twardości tych padów gdy już trochę nasiąkną pastami krz_p, niestety na razie BTBM 500ml nie ma w hurtowni
Marco Opublikowano 27 Stycznia 2011 Zgłoś Opublikowano 27 Stycznia 2011 Biały mięknie,ale tnie dobrze. Zołty właściwie pozostaje taki sam,dlatego używam go najczęściej do cuttingu.Pomarańczowy mięknie i to całkiem mocno. Używam do finiszu.
Rekomendowane odpowiedzi