Skocz do zawartości

www.ShowCarShine.pl - Historia i doświadczenie

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Czyli SHOWCARSHINE X LARGE WAFFLE jest praktycznie takiej samej wielkosci jak Fluffy? A nie ma wiekszych waflowych?

• Partner forum
Opublikowano

aro_77, Największy waflowy jaki mamy to chemical guys waffel dryer ;) jest spory a na końcach ma podwójną warstwę.

Evo, na razie nie ale jak pojawi się okazja to postaramy się je wprowadzić, są bardzo ciekawe chociaż moim zdaniem za mała powierzchnia i pewnie trochę męczące w aplikacji właśnie przez niedużą powierzchnię.

Opublikowano

Piszesz o HUGE SUV SIZE FAST DRY WAFFLE WEAVE Microfiber Drying Towel? Bo ten wyglada identycznie ja Wasz X Large.

Opublikowano

Car Crazy dzięki za tak szybką wysyłkę i dodatkowe gratisy.Nalepki są przepiękne. :good: Teraz tylko czekam na ładny dzionek i do :ad:

• Partner forum
Opublikowano

aro_77, tak ten huge faktycznie z wymiarów praktycznie to samo ale strukturę ma troszkę bardziej zbitą i myślę że gramatura materiału jest o jakieś 30 większa ;) . Co do wielkości to poplątało mi się z blue ripper który miał 1m :wallbash:

Maru 123, :o Tego nawet w Megs nie wiedzą :dontknow:

jorg, :good:

Opublikowano

CAR CRAZY, kurcze dziś przyszły do mnie od Ciebie towary, a ja dopiero się skapnąłem, że na forum tym też jesteś :)

Kurier dojechał, jutro zaczynam aplikację :)

Pozdrowienia z Lidzbarka Warmińskiego

Opublikowano
aro_77, Największy waflowy jaki mamy to chemical guys waffel dryer ;) jest spory a na końcach ma podwójną warstwę.

Evo, na razie nie ale jak pojawi się okazja to postaramy się je wprowadzić, są bardzo ciekawe chociaż moim zdaniem za mała powierzchnia i pewnie trochę męczące w aplikacji właśnie przez niedużą powierzchnię.

a uzywales tego aplikatora osobiscie? Moim zdaniem jego troszke mniejsza srednica jest duza zaleta. Generalnie jest tez troche grubszy od megsowego i zgrzany w srodku. Mi pracuje sie nim duzo lepiej

• Partner forum
Opublikowano

Kita, Tak już testowałem i to kwestia bardziej zależna od pracującego, na jakiej powierzchni i jaka praca, mi trochę wygodniej się pracuje lekko większymi ale duży plus za zgrzew od środka i przyjemna struktura gąbki :good:

Opublikowano

masz juz jakies wiesci o Collinite czy dalej nic?? Bo nie wiem czy czekac dalej czy #16 nalozyc:)

pozdrawiam

• Partner forum
Opublikowano

darth_radom, Lipa, jedna wielka LIPA, przedstawiciel ma spore problemy i dostawa większej ilości może się przeciągnąć, jesteśmy w trakcie sprowadzania z innego źródła ale to będą mniejsze ilości w odstępach , jak tylko się coś pojawi to będą w sklepie, Przepraszamy wszystkich ale niestety nie mamy kompletnie na to wpływu i robimy co możemy :dontknow:

Opublikowano

Car Crazy dziś odebrałem paczuszkę. Dzięki.

Teraz śledzę pogodynkę, żeby wiedzieć czy zdecydować się na aplikację jutro, czy w niedzielę.

Pozdrawiam z Kalisza

Opublikowano
darth_radom, Lipa, jedna wielka LIPA, przedstawiciel ma spore problemy i dostawa większej ilości może się przeciągnąć, jesteśmy w trakcie sprowadzania z innego źródła ale to będą mniejsze ilości w odstępach , jak tylko się coś pojawi to będą w sklepie, Przepraszamy wszystkich ale niestety nie mamy kompletnie na to wpływu i robimy co możemy :dontknow:

no trudno poczekam dalej zobaczymy co bedzie :cry: narazie sniegu nie ma takze poczekamy. Dobrze, ze w garazu mam prad to jak cos to sie go troche podgrzeje i bedzie git :roll: kurde jak bym wiedzial, ze tak bedzie to bym zamowil caly karton w lato :-]

• Administrator
Opublikowano

Mariusz jakie wymiary ma ta nowa szczotka MONSTER SHINE MEDIUM BRUSH - DO TAPICERKI I DO OPON ?

• Partner forum
Opublikowano

conrado, :good: Dziękuje

Przemko, Dziękuje miłej :ad:

marek.m, ;)

Arekkaz, Jutro ci zmierzę i napiszę ale mniej więcej szerokość dłoni a długość minimalnie krótsza niż dłoń ( :o zależy kto ma jaką dłoń :D )

kurekpit, Ciężko dokładnie stwierdzić, może jutro coś będę wiedział :dontknow: