aro_77 Opublikowano 17 Listopada 2010 Zgłoś Opublikowano 17 Listopada 2010 Czyli SHOWCARSHINE X LARGE WAFFLE jest praktycznie takiej samej wielkosci jak Fluffy? A nie ma wiekszych waflowych?
Administrator Evo Opublikowano 17 Listopada 2010 Administrator Zgłoś Opublikowano 17 Listopada 2010 Mariusz, a planujesz może wprowadzić do ofert same aplikatory BiltHambera ?
Partner forum CAR CRAZY Opublikowano 17 Listopada 2010 Autor Partner forum Zgłoś Opublikowano 17 Listopada 2010 aro_77, Największy waflowy jaki mamy to chemical guys waffel dryer jest spory a na końcach ma podwójną warstwę. Evo, na razie nie ale jak pojawi się okazja to postaramy się je wprowadzić, są bardzo ciekawe chociaż moim zdaniem za mała powierzchnia i pewnie trochę męczące w aplikacji właśnie przez niedużą powierzchnię.
aro_77 Opublikowano 17 Listopada 2010 Zgłoś Opublikowano 17 Listopada 2010 Piszesz o HUGE SUV SIZE FAST DRY WAFFLE WEAVE Microfiber Drying Towel? Bo ten wyglada identycznie ja Wasz X Large.
Maru 123 Opublikowano 17 Listopada 2010 Zgłoś Opublikowano 17 Listopada 2010 kiedy w sprzedaży będzie megsowy pędzelek do kurzu (ten z regulowaną głowica)?
jorg Opublikowano 17 Listopada 2010 Zgłoś Opublikowano 17 Listopada 2010 Car Crazy dzięki za tak szybką wysyłkę i dodatkowe gratisy.Nalepki są przepiękne. Teraz tylko czekam na ładny dzionek i do
Partner forum CAR CRAZY Opublikowano 17 Listopada 2010 Autor Partner forum Zgłoś Opublikowano 17 Listopada 2010 aro_77, tak ten huge faktycznie z wymiarów praktycznie to samo ale strukturę ma troszkę bardziej zbitą i myślę że gramatura materiału jest o jakieś 30 większa . Co do wielkości to poplątało mi się z blue ripper który miał 1m Maru 123, Tego nawet w Megs nie wiedzą jorg,
VinCe Opublikowano 17 Listopada 2010 Zgłoś Opublikowano 17 Listopada 2010 Dziękuje za kolejną transakcje miło szybko i jak zawsze z gratisami
rypley Opublikowano 17 Listopada 2010 Zgłoś Opublikowano 17 Listopada 2010 CAR CRAZY, kurcze dziś przyszły do mnie od Ciebie towary, a ja dopiero się skapnąłem, że na forum tym też jesteś Kurier dojechał, jutro zaczynam aplikację Pozdrowienia z Lidzbarka Warmińskiego
Partner forum CAR CRAZY Opublikowano 18 Listopada 2010 Autor Partner forum Zgłoś Opublikowano 18 Listopada 2010 VinCe, rypley,
Kita Opublikowano 18 Listopada 2010 Zgłoś Opublikowano 18 Listopada 2010 aro_77, Największy waflowy jaki mamy to chemical guys waffel dryer jest spory a na końcach ma podwójną warstwę. Evo, na razie nie ale jak pojawi się okazja to postaramy się je wprowadzić, są bardzo ciekawe chociaż moim zdaniem za mała powierzchnia i pewnie trochę męczące w aplikacji właśnie przez niedużą powierzchnię. a uzywales tego aplikatora osobiscie? Moim zdaniem jego troszke mniejsza srednica jest duza zaleta. Generalnie jest tez troche grubszy od megsowego i zgrzany w srodku. Mi pracuje sie nim duzo lepiej
Partner forum CAR CRAZY Opublikowano 18 Listopada 2010 Autor Partner forum Zgłoś Opublikowano 18 Listopada 2010 Kita, Tak już testowałem i to kwestia bardziej zależna od pracującego, na jakiej powierzchni i jaka praca, mi trochę wygodniej się pracuje lekko większymi ale duży plus za zgrzew od środka i przyjemna struktura gąbki
patol Opublikowano 18 Listopada 2010 Zgłoś Opublikowano 18 Listopada 2010 Jest może możliwość kupienia Megsowego Last Touch w mniejszym pojemniku niż galonowy... powiedzmy 0,5 lub 1l?
Partner forum CAR CRAZY Opublikowano 18 Listopada 2010 Autor Partner forum Zgłoś Opublikowano 18 Listopada 2010 micha-ł, patol, Przy zakupach coś do przetestowania się znajdzie
Gość Opublikowano 19 Listopada 2010 Zgłoś Opublikowano 19 Listopada 2010 masz juz jakies wiesci o Collinite czy dalej nic?? Bo nie wiem czy czekac dalej czy #16 nalozyc:) pozdrawiam
Partner forum CAR CRAZY Opublikowano 19 Listopada 2010 Autor Partner forum Zgłoś Opublikowano 19 Listopada 2010 darth_radom, Lipa, jedna wielka LIPA, przedstawiciel ma spore problemy i dostawa większej ilości może się przeciągnąć, jesteśmy w trakcie sprowadzania z innego źródła ale to będą mniejsze ilości w odstępach , jak tylko się coś pojawi to będą w sklepie, Przepraszamy wszystkich ale niestety nie mamy kompletnie na to wpływu i robimy co możemy
conrado Opublikowano 19 Listopada 2010 Zgłoś Opublikowano 19 Listopada 2010 aż brakuje słów do opisania jak wyglądają zakupy u Mariusza. Wzorowy sprzedawca. Gratisy, ceny itd a puszka fk 1000p jest naprawdę ogromna
Przemko Opublikowano 19 Listopada 2010 Zgłoś Opublikowano 19 Listopada 2010 Car Crazy dziś odebrałem paczuszkę. Dzięki. Teraz śledzę pogodynkę, żeby wiedzieć czy zdecydować się na aplikację jutro, czy w niedzielę. Pozdrawiam z Kalisza
Gość Opublikowano 19 Listopada 2010 Zgłoś Opublikowano 19 Listopada 2010 darth_radom, Lipa, jedna wielka LIPA, przedstawiciel ma spore problemy i dostawa większej ilości może się przeciągnąć, jesteśmy w trakcie sprowadzania z innego źródła ale to będą mniejsze ilości w odstępach , jak tylko się coś pojawi to będą w sklepie, Przepraszamy wszystkich ale niestety nie mamy kompletnie na to wpływu i robimy co możemy no trudno poczekam dalej zobaczymy co bedzie narazie sniegu nie ma takze poczekamy. Dobrze, ze w garazu mam prad to jak cos to sie go troche podgrzeje i bedzie git kurde jak bym wiedzial, ze tak bedzie to bym zamowil caly karton w lato
marek.m Opublikowano 19 Listopada 2010 Zgłoś Opublikowano 19 Listopada 2010 Super sklep. zawsze gratisy i probki jak na zyczenie polecam. kontakt, doradztwo i szybkosc dostawy to duze plusy
Administrator AreK Opublikowano 21 Listopada 2010 Administrator Zgłoś Opublikowano 21 Listopada 2010 Mariusz jakie wymiary ma ta nowa szczotka MONSTER SHINE MEDIUM BRUSH - DO TAPICERKI I DO OPON ?
kurekpit Opublikowano 21 Listopada 2010 Zgłoś Opublikowano 21 Listopada 2010 Mariusz kiedy bedzie na stanie FINISH KARE 1000P HI TEMP? chodzi mi o pelne opakowanie(duza pucha)
Partner forum CAR CRAZY Opublikowano 21 Listopada 2010 Autor Partner forum Zgłoś Opublikowano 21 Listopada 2010 conrado, Dziękuje Przemko, Dziękuje miłej marek.m, Arekkaz, Jutro ci zmierzę i napiszę ale mniej więcej szerokość dłoni a długość minimalnie krótsza niż dłoń ( zależy kto ma jaką dłoń ) kurekpit, Ciężko dokładnie stwierdzić, może jutro coś będę wiedział
Administrator AreK Opublikowano 21 Listopada 2010 Administrator Zgłoś Opublikowano 21 Listopada 2010 dzięki tak mniej więcej chciałem wiedzieć.Nie mierz:-)
Rekomendowane odpowiedzi