Skocz do zawartości

www.ShowCarShine.pl - Historia i doświadczenie

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Mimo wpisania przy realizacji zamówienia kodu rabatowego, nie otrzymałemrabatu a zakupy nie były wcale małe :(

• Partner forum
Opublikowano

Dziękuje za zamówienia i opinie ;):good:

piszczek, Podaj na PW numer zamówienia, przy wpisywaniu kodu i zatwierdzeniu widać w podsumowaniu czy jest przyjęty czy nie, jeżeli nie wartość się nie zmieniła to oznaczało że coś nie tak z kodem i trzeba spróbować drugi raz....

• 2 tygodnie później...
Opublikowano

Zamówienie 28537 z małymi problemami podczas potwierdzania zamówienia na stronie doszło do szybkiej i poprawnej realizacji poprzez kontakt mailowy. Paczka dotarła z pełną zawartością w stanie nienaruszonym, oczywiście z gratisami ;)

Pełny profesjonalizm - to lubię :good:

• Partner forum
Opublikowano

[ref]neimad[/ref], Wyślij maila na info@showcarshine.pl z informacją odnośnie rabatu i numer konta, ponieważ przy zamówieniu nie było wzmianki odnośnie rabatu to paczka poszła bez rabatu więc zwrócimy nadpłatę. Teraz konto jest już przypisane do grupy więc ceny będziesz miał od razu po rabacie.

Opublikowano

Kolejne zamówienie złożone nr:28967 :P Pieniążki już przelane ;)

Pozdrawiam

Edit:

Paczka już u mnie ;) Dziękuje Mariusz za ekspresową wysyłkę i gratisy ;)

Polecam wszystkim zakupy u Mariusza :good:

Pozdrawiam i do następnego ;)

• 2 tygodnie później...
Opublikowano

Mam pytanie kiedy dostepne beda powloki Gyeona? Bo nie wiem czy czekać aż przybędą czy brać coś innego ;)

• 3 tygodnie później...
Opublikowano

Witam.

Proszę o dorzucenie jakiegoś gratisu do sporego zamówienia nr. 29931 :) może być np. ręcznik fluffy 40x40

Dzieki i pozdrawiam

• 2 tygodnie później...
Opublikowano

Witam

Proszę o naliczenie rabatu dla zamówienia 30159, kod rabatowy niestety wpisałem z rozpędu w wiadomości dla sprzedającego, a nie w kuponach... :wallbash:

• 2 tygodnie później...
  • 3 tygodnie później...
  • 3 tygodnie później...
Opublikowano

Witam, czekalem na paczuszke 31016 i super błyskawicznie dotarła, jak zawsze.

Wszystko oki i byl jednak bonus, niedopatrzenie :)

Polecam

• 3 tygodnie później...
  • 1 miesiąc temu...