kuflik Opublikowano 11 Lutego 2010 Zgłoś Opublikowano 11 Lutego 2010 A 200g glinki to po co ? Na 10 lat wystarczy eh... też tak myślałem jak kupowałem;p a nie starczy na 10 lat:D takie same jak DB? super argument!
Marco Opublikowano 11 Lutego 2010 Zgłoś Opublikowano 11 Lutego 2010 takie same jak DB? super argument! Wiesz ze nie do końca o to mi chodziło. Chodziło o to ze pod marka DB kosztuje 3 razy tyle ... A podobno jest całkiem dobra. Kupilłem,sprawdzę.
Partner forum CAR CRAZY Opublikowano 11 Lutego 2010 Autor Partner forum Zgłoś Opublikowano 11 Lutego 2010 Witam te nowe glinki to prawdopodobnie takie jak ma temachem ze względu na kolor i miękkość są takie same, tylko udało nam się je dostać w 50g, ze względu na dużo większe zapotrzebowanie na 50g niż 200g. Nie są ślicznie opakowane itp. ale w takim produkcie chyba nie o to chodzi ma działać i nie być drogi Pozdrawiam
kabul Opublikowano 11 Lutego 2010 Zgłoś Opublikowano 11 Lutego 2010 Mam glinkę 200gr od temachem (fioletową) i wydaje mi się ,że są to sztuki nieobrandowane z fabryki. Wierzyć mi się nie chce ,że te brandowane Dodo, Diamondbrite czy ChG to jest coś innego. Tak samo z ręcznikami i aplikatorami - te z Dodo to to samo co sprzedaje HoW (przynajmniej fantastic fur oraz Blue Roo).
MetalMagnes Opublikowano 12 Lutego 2010 Zgłoś Opublikowano 12 Lutego 2010 50g jest akuratne na jedno auto na raz? Czy jeszcze zostanie? Bo się zastanawiam czy kupić 50g czy 200g?
kuflik Opublikowano 12 Lutego 2010 Zgłoś Opublikowano 12 Lutego 2010 w sumie, to sobie podzielisz na 2 lub 3 kawałki. i każdy kawałek starczy na co najmniej jedno autko:) ja używam akurat 20 gramowych kawałków.
MetalMagnes Opublikowano 12 Lutego 2010 Zgłoś Opublikowano 12 Lutego 2010 To fajnie, 50g zdecydowanie wystarczy!:-)
kuflik Opublikowano 12 Lutego 2010 Zgłoś Opublikowano 12 Lutego 2010 To fajnie, 50g zdecydowanie wystarczy!:-) na chwilę
MetalMagnes Opublikowano 12 Lutego 2010 Zgłoś Opublikowano 12 Lutego 2010 z tego co czytałem, to na jeden sezon na jedno auto spokojnie wystarczy...?
kuflik Opublikowano 12 Lutego 2010 Zgłoś Opublikowano 12 Lutego 2010 z tego co czytałem, to na jeden sezon na jedno auto spokojnie wystarczy...? no tak;) na tyle to starczy! ja zużyłem może 60g na razie.
JJ. Opublikowano 12 Lutego 2010 Zgłoś Opublikowano 12 Lutego 2010 Ja średnio używam 25g glinki na autko średniej wielkości. Robiąc to co 3-4 miesiące masz odpowiedź ile glinki zużywasz w ciągu roku
Partner forum CAR CRAZY Opublikowano 13 Lutego 2010 Autor Partner forum Zgłoś Opublikowano 13 Lutego 2010 Gdy pierwszy raz w życiu moje auto widziało glinkę to na cały proces łącznie z szybami zużyłem 50g. Teraz gdy robię to systematycznie starcza mi 20-25gram
Łukasz Opublikowano 13 Lutego 2010 Zgłoś Opublikowano 13 Lutego 2010 Gdy pierwszy raz w życiu moje auto widziało glinkę to na cały proces łącznie z szybami zużyłem 50g. Teraz gdy robię to systematycznie starcza mi 20-25gram Ale chyba nie na 1 raz i wyrzucasz ?
Partner forum CAR CRAZY Opublikowano 13 Lutego 2010 Autor Partner forum Zgłoś Opublikowano 13 Lutego 2010 Łukasz, Glinkuje przeważnie 2 razy w roku na wiosnę i jesienią. Więc już sporo jest naleciałości na lakierze no i najczęściej takie 25gram jest do wyrzucenia. Jeżeli glinkowanie wyjdzie częściej to wtedy glinka może być jeszcze zdatna do użycia.
Marco Opublikowano 15 Lutego 2010 Zgłoś Opublikowano 15 Lutego 2010 Przesyłka dotarła bardzo szybko. Wszystko zgodnie z zamówieniem-nawet gratisy . Dzięki Mariusz
Gość Opublikowano 15 Lutego 2010 Zgłoś Opublikowano 15 Lutego 2010 przesyłka dotarła bardzo szybko tylko po otwarciu koperty poczułem piękny zapach próbki super slick car wash-wypadki się zdarzają żalu nie mam,z braku pogody na mycie korci mnie aby resztki tej próbki wypić
Partner forum CAR CRAZY Opublikowano 16 Lutego 2010 Autor Partner forum Zgłoś Opublikowano 16 Lutego 2010 Marco, Sikorex dokładnie wypadki się zdarzają, następnym razem daj znać to dorzucę jedną więcej P.S. będzie nowa promocja gratisowa, od dzisiaj albo jutra , jak tylko będzie pewne kiedy ruszy to na pewno będzie tu reklama
wikto32 Opublikowano 16 Lutego 2010 Zgłoś Opublikowano 16 Lutego 2010 Paczka dotarła wszystko tak jak trzeba, gratisy + rabat ))).Polecam
Partner forum CAR CRAZY Opublikowano 17 Lutego 2010 Autor Partner forum Zgłoś Opublikowano 17 Lutego 2010 wikto32 Nowa promocja w sklepie !!! Zamiast małych próbek teraz GRATIS są duże naklejki Oferta ważna do wyczerpania zapasów. Oczywiście jeżeli ktoś chce próbkę zamiast naklejek to proszę o info przy zamówieniu
pawelszakal Opublikowano 17 Lutego 2010 Zgłoś Opublikowano 17 Lutego 2010 Widac, ze nowa promocja ruszyla Mozesz mi tylko napisac jakich produktow dajesz probki?
Partner forum CAR CRAZY Opublikowano 17 Lutego 2010 Autor Partner forum Zgłoś Opublikowano 17 Lutego 2010 pawelszakal, próbki czy naklejki ? żeby przybliżyć wielkość naklejek oto zdjęcie :
pawelszakal Opublikowano 17 Lutego 2010 Zgłoś Opublikowano 17 Lutego 2010 Chodzilo mi o probki. http://www2.picturepush.com/photo/a/290 ... 000524.jpg Na niebieskiej mikrofibrze. Jakie to produkty?
kabul Opublikowano 17 Lutego 2010 Zgłoś Opublikowano 17 Lutego 2010 Moja fotka to ja odpowiem : Black Hole, Colli 915 i Megs #16. Mariusz generalnie daje próbki produktów z tego zdjęcia. Ale pewnie ma coś jeszcze bo widziałem ,że ludzie też dostają próbki szamponu Poorboys'a.
Marco Opublikowano 17 Lutego 2010 Zgłoś Opublikowano 17 Lutego 2010 Ja dostałem Whell sealanta -bo chciałem
Partner forum CAR CRAZY Opublikowano 17 Lutego 2010 Autor Partner forum Zgłoś Opublikowano 17 Lutego 2010 pawelszakal, tu na stronie pod informacją o próbkach jest zdjęcie produktów jakie mamy próbki. http://showcarshine.pl/content/7-gratisy ilość zależy od zamówienia, chociaż nawet przy jednym kosmetyku też byś coś dostał A próbka jakiego produktu to już zależy od ciebie i czy jest to akurat na stanie próbek. pozdrawiam Od czasu tego zdjęcia ilość produktów na próbki się lekko powiększyła.
Rekomendowane odpowiedzi