Skocz do zawartości

www.ShowCarShine.pl - Historia i doświadczenie

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano
A 200g glinki to po co ? Na 10 lat wystarczy

eh... też tak myślałem jak kupowałem;p a nie starczy na 10 lat:D

takie same jak DB? super argument!:P

Opublikowano
takie same jak DB? super argument!:P
:P Wiesz ze nie do końca o to mi chodziło. Chodziło o to ze pod marka DB kosztuje 3 razy tyle ... A podobno jest całkiem dobra. Kupilłem,sprawdzę.
  • Partner forum
Opublikowano

Witam

te nowe glinki to prawdopodobnie takie jak ma temachem ze względu na kolor i miękkość są takie same, tylko udało nam się je dostać w 50g, ze względu na dużo większe zapotrzebowanie na 50g niż 200g.

Nie są ślicznie opakowane itp. ale w takim produkcie chyba nie o to chodzi ma działać i nie być drogi ;)

Pozdrawiam

Opublikowano

Mam glinkę 200gr od temachem (fioletową) i wydaje mi się ,że są to sztuki nieobrandowane z fabryki. Wierzyć mi się nie chce ,że te brandowane Dodo, Diamondbrite czy ChG to jest coś innego. Tak samo z ręcznikami i aplikatorami - te z Dodo to to samo co sprzedaje HoW (przynajmniej fantastic fur oraz Blue Roo).

Opublikowano

w sumie, to sobie podzielisz na 2 lub 3 kawałki. i każdy kawałek starczy na co najmniej jedno autko:) ja używam akurat 20 gramowych kawałków.

Opublikowano
z tego co czytałem, to na jeden sezon na jedno auto spokojnie wystarczy...?

no tak;) na tyle to starczy! ja zużyłem może 60g na razie.

Opublikowano

Ja średnio używam 25g glinki na autko średniej wielkości. Robiąc to co 3-4 miesiące masz odpowiedź ile glinki zużywasz w ciągu roku :)

• Partner forum
Opublikowano

Gdy pierwszy raz w życiu moje auto widziało glinkę to na cały proces łącznie z szybami zużyłem 50g.

Teraz gdy robię to systematycznie starcza mi 20-25gram ;)

Opublikowano
Gdy pierwszy raz w życiu moje auto widziało glinkę to na cały proces łącznie z szybami zużyłem 50g.

Teraz gdy robię to systematycznie starcza mi 20-25gram ;)

Ale chyba nie na 1 raz i wyrzucasz ?

• Partner forum
Opublikowano

Łukasz,

Glinkuje przeważnie 2 razy w roku na wiosnę i jesienią. Więc już sporo jest naleciałości na lakierze no i najczęściej takie 25gram jest do wyrzucenia. Jeżeli glinkowanie wyjdzie częściej to wtedy glinka może być jeszcze zdatna do użycia.

Opublikowano

przesyłka dotarła bardzo szybko tylko po otwarciu koperty poczułem piękny zapach próbki super slick car wash-wypadki się zdarzają żalu nie mam,z braku pogody na mycie korci mnie aby resztki tej próbki wypić

• Partner forum
Opublikowano

Marco, :good:

Sikorex dokładnie wypadki się zdarzają, następnym razem daj znać to dorzucę jedną więcej ;)

P.S. będzie nowa promocja gratisowa, od dzisiaj albo jutra :-] , jak tylko będzie pewne kiedy ruszy to na pewno będzie tu reklama 8-)

• Partner forum
Opublikowano

wikto32 :good:

Nowa promocja w sklepie !!!

Zamiast małych próbek teraz GRATIS są duże naklejki :-]

2317b9d9814644d0.jpg

Oferta ważna do wyczerpania zapasów.

Oczywiście jeżeli ktoś chce próbkę zamiast naklejek to proszę o info przy zamówieniu ;)

Opublikowano

Moja fotka to ja odpowiem : Black Hole, Colli 915 i Megs #16.

Mariusz generalnie daje próbki produktów z tego zdjęcia.

afd04a15fc7a4634.jpg

Ale pewnie ma coś jeszcze bo widziałem ,że ludzie też dostają próbki szamponu Poorboys'a.

• Partner forum
Opublikowano

pawelszakal,

tu na stronie pod informacją o próbkach jest zdjęcie produktów jakie mamy próbki.

http://showcarshine.pl/content/7-gratisy

ilość zależy od zamówienia, chociaż nawet przy jednym kosmetyku też byś coś dostał ;) A próbka jakiego produktu to już zależy od ciebie i czy jest to akurat na stanie próbek.

pozdrawiam

Od czasu tego zdjęcia ilość produktów na próbki się lekko powiększyła.