Partner forum CAR CRAZY Opublikowano 24 Września 2010 Autor Partner forum Zgłoś Opublikowano 24 Września 2010 Bartek1985, PB przyszły tydzień, megs wheel brightener niestety tylko jako 1 galon. Pozdr.
Wesol Opublikowano 24 Września 2010 Zgłoś Opublikowano 24 Września 2010 A zapach NOWEGO AUTA od Chemical Guys'a kiedy będzie ?
Pepper Opublikowano 24 Września 2010 Zgłoś Opublikowano 24 Września 2010 Paczka doszła błyskawiczna wysyłka, bardzo fajne gratisy, ogólnie jak zwykle pełne pro. RG już dużo bardziej miękki i np w RG55 delikatnie potrafi się z wosku wyodrębnić mała ilość czerwonej cieczy pewnie to jeden z olejków Właśnie to zauważyłem, chyba taka natura tego wosku ogólnie bardzo mięciutki i wydaje się że będzie przyjemny w pracy. Dla mnie fajnie pachnie... jak kredki świecowe. Będę go porównywał z Carbonem, którego używałem do tej pory więc poprzeczkę ma wysoko postawioną Dzięki ShowCarShine crue !
lakikwap Opublikowano 24 Września 2010 Zgłoś Opublikowano 24 Września 2010 btw. tak wygląda mój FK 1000p
kolargol Opublikowano 24 Września 2010 Zgłoś Opublikowano 24 Września 2010 mój FK 1000p też dotarł, jak zawsze błyskawiczna wysyłka jest tylko popękany, ale konsystencję ma dobrą. ale śmierdzi okrutnie
sq8shq Opublikowano 24 Września 2010 Zgłoś Opublikowano 24 Września 2010 identycznie wygladal moj sonax (ten w puszeczce) w momencie gdy polezal z tydzien czy lepiej w garazu, ew. dostal zbyd duzo ciepla (ja wywnioskowalem ze wilgoc badz zbyt cieple pomieszczenie powoduje taki efekt) - jak trzymalem w temp pokojowej w normalnej wilgotnosci byl ok a tak to sie krystalizowal i grudkowal. Swoja droga grudkowanie nie obnizalo skutecznosci wosku ani tez nie powodowalo problemow z jego nakladaniem (grudki poprostu ladnie sie rozcieraly po chwili) - niemniej wydaje mi sie ze grudkowanie jest spowodowane przegrzaniem - bo wilgoc to raczej sie tam nie dostaje jak jest zamkniety oryginalnie, dla testow trzymalem go tez w lodowce i ewektow takich nie bylo - chociaz to inna klasa wosku to mysle ze grudkowanie jest spowodowane tym samym
Administrator AreK Opublikowano 24 Września 2010 Administrator Zgłoś Opublikowano 24 Września 2010 Powoli staje to się nudne ale jak zawsze zakupy u Mariusza kończą się bananem na twarzy po otwarciu kartonu.Super rabaty, expresowa przesyłka , liczne gratisy. Mimo ,że nie raz jeszcze zrobię zakupy u tego Pana to jest już moja ostatnia opinia bo wkurzyć się można niemiłosiernie jak otrzymujesz paczkę cieszysz się a wieczorem włączając kompa widzisz ,że w sklepie pojawiają się nowe , super oferty.Do du........... z taką robotą ...ale Lusso fajnie pachnie!!!! ...no i wreszcie będę miał duragloss'a w aucie (POORBOY'S WORLD AIR FRESHENER "CHERRY")
Detailers Opublikowano 24 Września 2010 Zgłoś Opublikowano 24 Września 2010 a ja bym prosił żeby dołożyć CHEMICAL GUYS NATURAL SHINE DRESSING do zamówienia złożonego dzisiaj. mam nadzieję,że zdążyłem:)
sq8shq Opublikowano 26 Września 2010 Zgłoś Opublikowano 26 Września 2010 Stwierdzilem ze chyba nie bede czakla na PB BH - przed zima jakos sie obejde, szczegolnie ze i tak wygenerowal juz zbyt duze koszty w tym roku na samochod . Niestety nie wiem czy wogole w dobrym miejscu wipsalem "kod promocyjny" jako ze jest to moje pierwsze zamowienie... P.S. Odnosnie rabatu, zakladam ze nalezy czekac na miala z wyliczonym ew. rabatem do wplaty?
Administrator AreK Opublikowano 26 Września 2010 Administrator Zgłoś Opublikowano 26 Września 2010 sq8shq wpisujesz kosmetykaaut.pl w uwagach po zakończeniu zamówienia i czekasz na wiadomość od Mariusza w której prześle Ci jaką kwotę masz do zapłaty.
Partner forum CAR CRAZY Opublikowano 26 Września 2010 Autor Partner forum Zgłoś Opublikowano 26 Września 2010 Pepper Czekam na info jak porównanie RG 55 i Zymol Wesol na razie nie ma w hurtowni ale mamy nadzieję że w ciągu 2 tyg będzie dostępny. lakikwap konsystencja na pewno jest nie prawidłowa, struktura normalnie jest jednolitą masą. kolargol Arekkaz Po raz kolejny bardzo dziękuje i miłej Detailers Niestety paczka wyjechał dużo wcześniej przed twoją wiadomością, jutro będzie u ciebie sq8shq Napisz PW z nr zamówienia żebyśmy nie przeoczyli skoro nie jesteś pewny czy w dobrym miejscu wpisałeś wiadomość Dzięki chłopakom z Meguiars Polska mamy nową ofertę promocyjną dla fanów marki Meguiars, w naszym sklepie: Przy zamówieniu produktów Meguiars na kwotę 400zł GRATIS jest ORGANIZER na kosmetyki Oczywiście ta promocja nie wpływa na nasze pozostałe Pozdrawiam i zapraszam
lakikwap Opublikowano 26 Września 2010 Zgłoś Opublikowano 26 Września 2010 epper Czekam na info jak porównanie RG 55 i Zymol ja też lakikwap konsystencja na pewno jest nie prawidłowa, struktura normalnie jest jednolitą masą. przy nakładaniu wczoraj rozpadł sie/popękał jeszcze bardziej. Czy to ma wpływ na trwałość.. niewiem ale gorzej sie nakłada na aplikator i na lakier później.
conrado Opublikowano 27 Września 2010 Zgłoś Opublikowano 27 Września 2010 Paczka doszła, wszystko w najlepszym porządku i dużo gratisów super super super największym zaskoczeniem była... firmowa zapalniczka...
Partner forum CAR CRAZY Opublikowano 27 Września 2010 Autor Partner forum Zgłoś Opublikowano 27 Września 2010 lakikwap, To juz musisz sprawdzić ale raczej nie powinno mieć wpływu na trwałoś, ale przy kolejnym zamówieniu przypomnij to wyślemy drugą "zdrową" wersję conrado,
Gość Opublikowano 27 Września 2010 Zgłoś Opublikowano 27 Września 2010 Ok a ja mam pytanko czy dostepny jest u was APC Megsa ale w duzym opakowaniu, tzn. 3.8L?
lakikwap Opublikowano 27 Września 2010 Zgłoś Opublikowano 27 Września 2010 lakikwap, To juz musisz sprawdzić ale raczej nie powinno mieć wpływu na trwałoś, ale przy kolejnym zamówieniu przypomnij to wyślemy drugą "zdrową" wersję spoko spoko, nie nalegam oczywiście bo to tylko tester i jakiegoś dużego minusa niema, ALE to że zająłeś sie tematem i chcesz to tak rozwiązać świadczy poraz kolejny że warto robić interesy z Tobą i można spokojnie zaufać profesjonalnemu podejściu do tematu
yacek _b Opublikowano 27 Września 2010 Zgłoś Opublikowano 27 Września 2010 lakikwap mój miał taka samą konsystencję , przetopiłem i jest gitara .
Gość Opublikowano 27 Września 2010 Zgłoś Opublikowano 27 Września 2010 CAR CRAZY, Paczuszka już u mnie w NL, staff bez najmniejszych zastrzeżeń czyli kolejne udane zakupy Pozdrawiam Ps. pucha FK1000 jest przeogromna a i OPT Car Wash zajefajnie pachnie i Firmowa zapalniczka mnie rozwaliła
Partner forum CAR CRAZY Opublikowano 28 Września 2010 Autor Partner forum Zgłoś Opublikowano 28 Września 2010 Szczur3k, Tak jest, nie ma problemu cena standardowa minus 10% rabatu. lakikwap, Łukasz-no1, Dziękujemy i miłej UWAGA W związku z nagłym i pilnym wyjazdem służbowym : Zamówienia złożone do godz 23:00, 28 września będą wysłane 29 września rano. Kolejne będą wysłane 1 października po południu. Przepraszamy za utrudnienia.
pro rider Opublikowano 28 Września 2010 Zgłoś Opublikowano 28 Września 2010 Przesyłka dotarła Jak zawsze wszystko na najwyższym poziomie.
Gość Opublikowano 28 Września 2010 Zgłoś Opublikowano 28 Września 2010 Szczur3k, Tak jest, nie ma problemu cena standardowa minus 10% rabatu. Ok, a jaka jest ta standartowa cena po w sklepie widze tylko 0,5 lub 1L?
Partner forum CAR CRAZY Opublikowano 28 Września 2010 Autor Partner forum Zgłoś Opublikowano 28 Września 2010 Szczur3k, 99,99zł pro rider,
kurekpit Opublikowano 28 Września 2010 Zgłoś Opublikowano 28 Września 2010 CAR CRAZY kiedy bedzie dostepny FINISH KARE EXTRA SLICK FINAL BODY SHINE - 917ml? Chcialem zamowienie zrobic i tylko tego produktu mi brakuje.
Partner forum CAR CRAZY Opublikowano 28 Września 2010 Autor Partner forum Zgłoś Opublikowano 28 Września 2010 kurekpit, Nie mogę się skontaktować z hurtownią ale jeżeli będzie to albo zaraz po niedzieli albo dopiero za 2-3 tygodnie, nie wiem czy mają je teraz na stanie. Jak się do dzwonie to będę wiedział. Inna ciekawa propozycja na wosk syntetyczny to QG CG synthetic detailer , wychodzi drożej ale ciekawy produkt. Pozdrawiam
fireman Opublikowano 29 Września 2010 Zgłoś Opublikowano 29 Września 2010 Miłe zaskoczenie właśnie listonosz przyniósł paczkę . Szybka wysyłka i świetny kontakt oraz korzystne rozwiązanie małego problemu . Próbka fk hi temp 1000 naprawdę jak pasta do butów pachnie. Zapalniczka ciekawa hehe. Pozdrawiam i polecam
Rekomendowane odpowiedzi