Partner forum CAR CRAZY Opublikowano 11 Marca 2013 Autor Partner forum Zgłoś Opublikowano 11 Marca 2013 daniel.ch7, powinien być jeszcze w tym tygodniu. DemptD, FLEXIPADS VELCRO SOFT PAD 75MM - jak nie w tym to w przyszłym tygodniu będzie dostawa. Jest inne rozwiązanie , mam na miejscu adaptery które wkręcasz w gwint w standardowym BP na m14 i robi ci się końcówka do wiertarki. Quik out nie ma w hurtowni i nie mam pojęcia kiedy wróci, teraz na jego miejsce jest meguiars carpet cleaner. Dziękuje wszystkim za zamówienia i komentarze.
rev Opublikowano 11 Marca 2013 Zgłoś Opublikowano 11 Marca 2013 Zamówienie: #009183 , proszę o naliczenie rabatu Pozdrawiam
DoSeR Opublikowano 11 Marca 2013 Zgłoś Opublikowano 11 Marca 2013 Zamówienie 9189, proszę o rabacik. Pozdro.
Chudy89 Opublikowano 11 Marca 2013 Zgłoś Opublikowano 11 Marca 2013 Zamowienie #009125 dotarlo,z roku na rok wieksza lista zakupow ale skromnie z gratisami
golden0282 Opublikowano 11 Marca 2013 Zgłoś Opublikowano 11 Marca 2013 Zamowienie #009125 dotarlo,z roku na rok wieksza lista zakupow ale skromnie z gratisami A ja ostatnio byłem bardzo pozytywnie zaskoczony ilością gratisów , w związku z tym kolejne zamówienie nr #009196 poszło
Chudy89 Opublikowano 11 Marca 2013 Zgłoś Opublikowano 11 Marca 2013 573 zł wydane a 2 aplikatory grtisowe,Zawsze byłem zadowolony z zakupów u Mariusza ale dzisiaj trochę się przejechalem......:-/
kamilgt Opublikowano 11 Marca 2013 Zgłoś Opublikowano 11 Marca 2013 Chudy89, TY MÓWISZ SERIO???????????????????????????????? trochę się przejechałem :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol::lol: Mariusz nie pozostaje Ci nic innego jak wysłać koledze coś w ramach rekompensaty :lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol:
Ari Opublikowano 11 Marca 2013 Zgłoś Opublikowano 11 Marca 2013 Chudy89, TY MÓWISZ SERIO???????????????????????????????? trochę się przejechałem :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol::lol: Mariusz nie pozostaje Ci nic innego jak wysłać koledze coś w ramach rekompensaty :lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol: Przy tej kwocie przynajmniej 100ml CF Regular :/ Widać, że SCS się psuje :song:
kamilgt Opublikowano 11 Marca 2013 Zgłoś Opublikowano 11 Marca 2013 Widać, że SCS się psuje daj spokój, można zamykać sklep bo z takim poziomem to nic nie sprzeda
kubik Opublikowano 11 Marca 2013 Zgłoś Opublikowano 11 Marca 2013 Mariusz ,zapraszam do pokoju zwierzeń
bienek Opublikowano 11 Marca 2013 Zgłoś Opublikowano 11 Marca 2013 Ja tam zawsze dostaje sporo gratisow ale też robie duże zamówienia. A teraz zbieram się na rekordowe
kupusso Opublikowano 12 Marca 2013 Zgłoś Opublikowano 12 Marca 2013 573 zł wydane a 2 aplikatory grtisowe,Zawsze byłem zadowolony z zakupów u Mariusza ale dzisiaj trochę się przejechalem......:-/ Muszę być pierwszy który to napiszę- żałosne
Chudy89 Opublikowano 12 Marca 2013 Zgłoś Opublikowano 12 Marca 2013 Dla naszych klientów przygotowaliśmy bogatą ofertę produktów gratisowych do zakupów. Przy większych zamówieniach ilość gratisów oczywiście może ulec powiększeniu. Bardzo często mamy ofertę gratisową skierowaną dla klientów robiących zakupy za określoną kwotę np powyżej 200zł, tego typu promocje widoczne są na głównej stronie sklepu http://showcarshine.pl/1429-showcarshin ... -pack.html http://showcarshine.pl/aplikatory/392-m ... -opon.html
Partner forum CAR CRAZY Opublikowano 12 Marca 2013 Autor Partner forum Zgłoś Opublikowano 12 Marca 2013 Chudy89, Nie wiem co napisać .... oczywiście rabat, wysyłka pobraniowa za 5zł to się nie liczy, a niestety to wszystko kosztuje. Jestem bardzo wdzięczny za zamówienie i jednocześnie przykro że nie spełniłem twoich oczekiwań. Każdy ma inną wizję co jest jemu dobrym gratisem, dostałem nie dawno mail-a od klienta który był nie zadowolony bo dostał jakieś aplikatory i był zły że przy kupnie kilku produktów meguiars nie dostał przynajmniej jednego produktu gratis bo jak był w USA to mieli promocję że do 3 dają 4 gratis , a ja mu nie dałem .....
Chudy89 Opublikowano 12 Marca 2013 Zgłoś Opublikowano 12 Marca 2013 ok 2 razy zamawialem od ciebie kosmetyki i bylem zadowolony z gratisow,moze przy nastepny zamowieniu bedzie ok.. liczylem na naklejki lub testery
DemptD Opublikowano 12 Marca 2013 Zgłoś Opublikowano 12 Marca 2013 #9199 moje - tam w komentarzu jeszcze 2 rzeczy dorzuciłem
Stefan-16 Opublikowano 12 Marca 2013 Zgłoś Opublikowano 12 Marca 2013 Moje kolejne zamówienie nr. 9210 Kasa już poleciała. Ja nigdy nie miałem problemów z gratisami od SCS, w przeciwieństwie do innych sklepów, gdzie robiłem zakupy za ponad 200zł ,300zł, celowo nie użyłem rabatu a nie dostałem nawet aplikatora. Każdy ma prawo mieć swoje zdanie, ale jak dla mnie najlepszy sklep to SCS
luq92 Opublikowano 12 Marca 2013 Zgłoś Opublikowano 12 Marca 2013 IMO bez sensu przecież robić zamówienie i oczekiwać gratisów. No ludzie, heloł Kupuje się to co potrzeba i jeszcze nie wiadomo czego się oczekuje. Dla mnie bez sensu kupować coś za gruby hajs i łudzić się, że dostanie się nie wiadomo jaki gratis. Kupuję co mi trzeba i tyle. Nie robię zakupów, żeby dostać gratis. Tak jakby w piekarni do chleba dorzucali bułkę za 20 gr. Nie dostajesz buły i foch
Fancivi Opublikowano 12 Marca 2013 Zgłoś Opublikowano 12 Marca 2013 Tez musze cos napisac... Chyba kolega myslal ze jeszcze cale opakowania albo ileś probek dostanie... Rabat, przesylka, aplikatory i jeszcze malo. Bym napisal ze malo zamowiles w takim razie Zrob wieksze zamowienie, moze cos wiecej dostaniesz. Nie kazdemu sie dogodzi... ja bym cieszyl sie i z tych aplikatorow Bo nigdzie nie jest napisane ze po przekroczeniu kwoty xx dostaniesz gratisow za xx. Troche juz w SCS zamawialem i nigdy nie moge powiedziec ze cos bylo nie tak albo ze gratisow malo... zawsze bylo
Swoop Opublikowano 12 Marca 2013 Zgłoś Opublikowano 12 Marca 2013 Dla naszych klientów przygotowaliśmy bogatą ofertę produktów gratisowych do zakupów. Przy większych zamówieniach ilość gratisów oczywiście może ulec powiększeniu. Bardzo często mamy ofertę gratisową skierowaną dla klientów robiących zakupy za określoną kwotę np powyżej 200zł, tego typu promocje widoczne są na głównej stronie sklepu http://showcarshine.pl/1429-showcarshin ... -pack.html http://showcarshine.pl/aplikatory/392-m ... -opon.html poczytaj to o czym już pisałem: http://forum.kosmetykaaut.pl/viewtopic. ... ht=#273146
Lucas123w Opublikowano 12 Marca 2013 Zgłoś Opublikowano 12 Marca 2013 Gratis to jest dobra wola sprzedającego, nic więcej nic mniej. SCS jako jeden z niewielu daje tyle gratisów że czasem szczęka mi do podłogi spada. Dla mnie gratis to jest miły gest sprzedającego i dlatego chemia do auta tylko od ShowCarShine. miło jest dostawać gratisy i rabaty, ale na miłość boską opamiętajcie się ludzie ... Ktoś, kto prowadzi sklep też musi z czegoś żyć, a jak nie dostaniecie czegoś, co kosztuje 5 zł to może nic wam nie będzie ... Daj Polakowi palec to całą rękę up..... rniczy
Zaskar Opublikowano 13 Marca 2013 Zgłoś Opublikowano 13 Marca 2013 CAR CRAZY, moje zamówienie wczoraj dotarło, aż się zdziwiłem, że tak szybko. Jeszcze pewnie na wiosnę puszcze jedno zamówienie z jakimiś drobnostkami i będę całkowicie wyposażony by zatroszczyć się należycie o moje pojazdy. Dzieki i do nastepnego
LoozaQ Opublikowano 13 Marca 2013 Zgłoś Opublikowano 13 Marca 2013 CAR CRAZY, kiedy można się spodziewać Gtechniq C6 Matte Dash bo tylko mi tego siuwaksu do wewnątrz brakuje i będę mógł przejść do etapu rotacja + pady + pasty
rev Opublikowano 13 Marca 2013 Zgłoś Opublikowano 13 Marca 2013 Zamówienie: #009183, dzięki za szybką dostawe pocztą polską aż się zdziwiłem Pozdawiam
Rekomendowane odpowiedzi