Manolito77 Opublikowano 26 Września 2012 Zgłoś Opublikowano 26 Września 2012 Jak w przyszłości z FK stanie się to co z MEgsem #16 i nie zużyjesz całej puchy to wnuczek będzie bardzo wdzięczny za tak i spadek No w sumie też prawda.
thrashy Opublikowano 27 Września 2012 Zgłoś Opublikowano 27 Września 2012 Zamówienie 7650 właśnie przyszło, jak zwykle wszystko fantastycznie. Dzięki za gratisy, forumowa naklejka już wylądowała na mojej Asterce Następne zamówienie jak odbuduje studencki budżet Pozdrawiam
mcwojek Opublikowano 27 Września 2012 Zgłoś Opublikowano 27 Września 2012 Zamówienie #007674 zostało wysłane do realizacji. Dziękuje serdeczne za poprzednie gratisy Liczę na sprawna wysyłkę i forumowy rabat Pozdrawiam
DaV Opublikowano 27 Września 2012 Zgłoś Opublikowano 27 Września 2012 http://showcarshine.pl/720-showcarshine ... 250ml.html Kiedy można się spodziewać tych buteleczek?
Partner forum CAR CRAZY Opublikowano 27 Września 2012 Autor Partner forum Zgłoś Opublikowano 27 Września 2012 thrashy, Dziękuje i miłej pracy mcwojek, Jutro u Ciebie DaV, Przyszły tydzień powinny być w środę.
kalip Opublikowano 28 Września 2012 Zgłoś Opublikowano 28 Września 2012 Solidna i uczciwa firma Zbieram kasę na następne zamówienie
MattG Opublikowano 28 Września 2012 Zgłoś Opublikowano 28 Września 2012 #7653 dotarło całe i zdrowe. Zresztą jak zawsze. Dzięki za gratisy, no i do następnego razu.
KardaN_GaragE Opublikowano 29 Września 2012 Zgłoś Opublikowano 29 Września 2012 Kiedy można się spodziewac Lare EPL 11+, Mequiar's Gold Class Car Wash 3,7 L i VALETpro Advanced Neutral Snow Foam 5 L ?...
Partner forum CAR CRAZY Opublikowano 29 Września 2012 Autor Partner forum Zgłoś Opublikowano 29 Września 2012 kalip, MattG, Dziękuje KardaN_GaragE, EPL11 ok 20 Październik Glass cLeaner 3,8 nie ma u dystrybutora i ma być na koniec października VP ANSF 5L powinna być w ciągu 10-14dni a może nawet wcześniej i będzie także 1L
Seba723 Opublikowano 30 Września 2012 Zgłoś Opublikowano 30 Września 2012 Proszę o informację na temat konsystencji:Clearkote Red Moose Machine Glaze.Ja i jeszcze jeden użytkownik forum,wystawiliśmy produkt w dziale sprzedam.Jaka jest waznośc cleanera.Zarzuca się że produkt,stracił swoją przydatność do użycia.
Partner forum CAR CRAZY Opublikowano 30 Września 2012 Autor Partner forum Zgłoś Opublikowano 30 Września 2012 Seba723, Clear Kote jak i większość innych producentów nie podaje terminu ważności, ale bardzo dużo zależy od przechowywania : temperatura, wilgotność oraz od częstości otwierania i kontaktu z powietrzem. W tej chwili nie mam już machine glaze w wersji RED tylko jest nowszy o kolorze jasno brązowym i konsystencję ma "budyniowo/kisielową". Red Glaze nie używałem, ale używałem Vanilla hand Glaze i on miał sporo rzadszą konsystencję niż ten nowy Machine Glaze.
Robert79 Opublikowano 2 Października 2012 Zgłoś Opublikowano 2 Października 2012 Zamówienie 7659 dotarło całe. Bardzo dziękuje za tak szybką realizację . Już zbieram na nowe zamówienie .
Partner forum CAR CRAZY Opublikowano 2 Października 2012 Autor Partner forum Zgłoś Opublikowano 2 Października 2012 Robert79, To ja dziękuje i życzę miłej pracy przy autku
Pawlos3 Opublikowano 3 Października 2012 Zgłoś Opublikowano 3 Października 2012 Zamówienie 7725 dotarło bezpiecznie dziękuje za gratisy i pozdrawiam
Arti_r1 Opublikowano 3 Października 2012 Zgłoś Opublikowano 3 Października 2012 paczka doszła;) Dzięki Wielkie Mariusz za załatwienie, oraz za gratis
Partner forum CAR CRAZY Opublikowano 3 Października 2012 Autor Partner forum Zgłoś Opublikowano 3 Października 2012 Pawlos3, Arti_r1, Dziękuje i miłego
snap Opublikowano 4 Października 2012 Zgłoś Opublikowano 4 Października 2012 paczka doszla, tylko pytanie - czy reload ma byc zafoliowany ? ze zdjec na stronie producenta wychodzi ze tak
Partner forum CAR CRAZY Opublikowano 4 Października 2012 Autor Partner forum Zgłoś Opublikowano 4 Października 2012 snap, W sprawie zafoliowania to nie ma reguły, zależy od partii, wcześniej np ironX zawsze był foliowany, a od dłuższego czasu nie jest i do tego butelka nie jest pełna, jak była zafoliowana to mimo nie pełności ładnie wyglądało, a teraz wygląda jakby ktoś z 30ml odlał
escimo Opublikowano 4 Października 2012 Zgłoś Opublikowano 4 Października 2012 Mariusz, paczuszka dotarła cała i zdrowa Dzięki za gratis Tylko pytanie, te rurki od atomizerów zawsze są takie krótkie? Bo do butelek 500ml brakuje jakieś 5cm do samego dołu W każdym razie, dzięki jeszcze raz za udanego deal'a
Partner forum CAR CRAZY Opublikowano 4 Października 2012 Autor Partner forum Zgłoś Opublikowano 4 Października 2012 escimo, Dzięki za info. W sprawie atomizerów pisałem juz kilka razy że są one długością przystosowane do butelek 250ml. Do 500ml pasuje gwint, tylko rurka jest za krótka. Dostałem kontakt do firmy która produkuje takie rurki ale kontakt z nimi nie należy do lekkich i na razie trzeba czekać na dłuższe rurki. Jak się pojawią to na pewno napiszę info na forum i wtedy napisz mi PW to Ci doślę same dłuższe rurki Od wczoraj ponownie na stanie są butelki 250ml
escimo Opublikowano 4 Października 2012 Zgłoś Opublikowano 4 Października 2012 CAR CRAZY, spoko, musiałem to wcześniej przeoczyć Coś tam sobie "wyrzeźbię" w garażu żeby pasowało
memo Opublikowano 5 Października 2012 Zgłoś Opublikowano 5 Października 2012 paczka dotarła thx ps. u Ciebie Poczta Polska jest jak kurier
Partner forum CAR CRAZY Opublikowano 5 Października 2012 Autor Partner forum Zgłoś Opublikowano 5 Października 2012 escimo, dasz radę memo, żebyś mógł na weekend , dziękuje
gary Opublikowano 6 Października 2012 Zgłoś Opublikowano 6 Października 2012 witam, zamówienia #007775 i #007772 proszę wysłać razem i razem podliczyć jeśli można to proszę o dołożenie do zamówienia FLEXIPADS MERINO LAMBSKIN WASH THUMB MITT - ciągle o czymś zapominam, przepraszam za kłopot
Rekomendowane odpowiedzi