Gość Opublikowano 30 Czerwca 2010 Zgłoś Opublikowano 30 Czerwca 2010 zamowienie doszlo i jak zwykle wszystko gra pozdro
Partner forum CAR CRAZY Opublikowano 30 Czerwca 2010 Autor Partner forum Zgłoś Opublikowano 30 Czerwca 2010 NO no ładny koncert życzeń Chemical Guys - będzie, nie wiem czy zdążymy w lipcu (bo w drugiej połowie szykuje się urlop ) ale w sierpniu już powinny być najpopularniejsze produkty Victoria - zastanawiamy się 3M - żółty korek - będzie a nawet już jest tylko jeszcze nie w sklepie jak ktoś potrzebuje to info na PW, cena testera standardowa ale żeby wstawić duże opakowanie na razie musimy wynegocjować trochę lepsze ceny Osobom do których dotarły paczki i wszystko ok , dziękuje za miłe słówko Pozdrawiam
sqal Opublikowano 30 Czerwca 2010 Zgłoś Opublikowano 30 Czerwca 2010 Wszystko szybko, sprawnie, wręcz wzorowo Przesyłka zapakowana tak starannie że miałem problemy z jej otwarciem ;] I jak zawsze miły gratis od firmy.
pawelszakal Opublikowano 30 Czerwca 2010 Zgłoś Opublikowano 30 Czerwca 2010 No ja rowniez dostalem paczuszke chociaz z malym brakiem (PW poszlo). To juz moj drugi zakup tutaj i na pewno bedzie kolejny
Partner forum CAR CRAZY Opublikowano 30 Czerwca 2010 Autor Partner forum Zgłoś Opublikowano 30 Czerwca 2010 sqal, pawelszakal, Wszystko opisałem na PW, to nie brak tylko wyjechało drugą paczką
pyzax Opublikowano 1 Lipca 2010 Zgłoś Opublikowano 1 Lipca 2010 Wszystko w jak najlepszym porządku. Ceny ekstra, szybkość realizacji super, gratisy. Czego chcieć więcej.
Partner forum CAR CRAZY Opublikowano 1 Lipca 2010 Autor Partner forum Zgłoś Opublikowano 1 Lipca 2010 pyzax,
Gość Opublikowano 1 Lipca 2010 Zgłoś Opublikowano 1 Lipca 2010 Dzięki za szybką realizację zamówienia !!! no i za te gratisy liczne i fajowe !! ocena 10/10 pozdrawiam
pawelszakal Opublikowano 1 Lipca 2010 Zgłoś Opublikowano 1 Lipca 2010 Druga przesylka rowniez doszla. Jutro musze leciec na poczte
Partner forum CAR CRAZY Opublikowano 2 Lipca 2010 Autor Partner forum Zgłoś Opublikowano 2 Lipca 2010 Witam mały NEWS Checmial guys microfibra SHAGGY Chemical guys microfibra SASQUATCH Smartwax Professional Microfiber Clean - środek do prania mikrofibr No i ponownie dojechał Bilt Hamber Pozdrawiam [ Dodano: 2 Lipiec 2010, 12:15 ] pawelszakal, Salah Ah-Din,
navwiedzony Opublikowano 2 Lipca 2010 Zgłoś Opublikowano 2 Lipca 2010 Witam mały NEWS Smartwax Professional Microfiber Clean - środek do prania mikrofibr Szkoda, że zamówienie już w drodze.. No nic, przy kolejnym się ten specyfik zakupi
Prezes Opublikowano 2 Lipca 2010 Zgłoś Opublikowano 2 Lipca 2010 Witam mały NEWS Checmial guys microfibra SHAGGY Chemical guys microfibra SASQUATCH Smartwax Professional Microfiber Clean - środek do prania mikrofibr No i ponownie dojechał Bilt Hamber Pozdrawiam [ Dodano: 2 Lipiec 2010, 12:15 ] pawelszakal, Salah Ah-Din, Aaaaj! Aktualne zamówienie takie niezbyt duże , to trzeba będzie po niedzieli zrobić następne
Partner forum CAR CRAZY Opublikowano 2 Lipca 2010 Autor Partner forum Zgłoś Opublikowano 2 Lipca 2010 Prezes, navwiedzony,
Gość Opublikowano 3 Lipca 2010 Zgłoś Opublikowano 3 Lipca 2010 szkoda że dopiero po dwóch zamówieniach w tym sklepie obczaiłem , że jest rabat dla forumowiczów
firmek Opublikowano 3 Lipca 2010 Zgłoś Opublikowano 3 Lipca 2010 CAR CRAZY, pewnie juz bylo ale 26 stron to troche duzo do przejrzenia . W kazdym razie jedna z pocji gratisow sa probki srodkow: Moglbys powiedziec jakiej sa wielkosci? np wosk cos bardziej pod wielkosc testera (30 - 50 ml) czy raczej na jeden element? Jak jest w przypadku produktow plynnych, np PlastX?
Gość Opublikowano 3 Lipca 2010 Zgłoś Opublikowano 3 Lipca 2010 Dzięki serdeczne, wszystko super. To ja wydzwaniałam jak nawiedzona, bo chyba przy pierwszym zamówieniu byłam w szoku . Gratisy bardzo ciekawe, dostałam w sumie to co chciałam, zależało mi na BH i zaspokoiłam swoją ciekawość .Dzięki.
Acura Opublikowano 3 Lipca 2010 Zgłoś Opublikowano 3 Lipca 2010 Kolejne zakupy z odbiorem osobistym i kolejny wielki plus. Jak zwykle były testery jako dodatek bonusowy
Partner forum CAR CRAZY Opublikowano 3 Lipca 2010 Autor Partner forum Zgłoś Opublikowano 3 Lipca 2010 faza Następnym razem poinformuj przy zamówieniu firmek : Na samym początku były to małe próbki w strunowych opakowaniach, potem z tego zrezygnowaliśmy na rzecz naklejek teraz jak ktoś ma jakieś prośby to na pewno postaramy się je zrealizować, wosk to ok 10ml w pojemniku , płynne to zależy jaki produkt ale od 15 do 50ml. zdjęcie trochę nieaktualne jest dużo innych produktów które możemy zaoferować na próbkę, napisz na PW co by cię interesowało Mora Miło się rozmawiało, polecamy się na przyszłość jak będą jakieś problemy to śmiało dzwoń Acura miłego
Administrator Evo Opublikowano 3 Lipca 2010 Administrator Zgłoś Opublikowano 3 Lipca 2010 CarCrazy, Duragloss 901 jest dostępny ?
Partner forum CAR CRAZY Opublikowano 3 Lipca 2010 Autor Partner forum Zgłoś Opublikowano 3 Lipca 2010 Evo, w tej chwili nie czekamy
Administrator Evo Opublikowano 3 Lipca 2010 Administrator Zgłoś Opublikowano 3 Lipca 2010 No nic, ale i tak zamówienie poszło
Partner forum CAR CRAZY Opublikowano 4 Lipca 2010 Autor Partner forum Zgłoś Opublikowano 4 Lipca 2010 Evo, Mail wysłany
Gość Opublikowano 4 Lipca 2010 Zgłoś Opublikowano 4 Lipca 2010 CAR CRAZY, Podziękował za kolejne udane zakupy Pozdrawiam
Partner forum CAR CRAZY Opublikowano 4 Lipca 2010 Autor Partner forum Zgłoś Opublikowano 4 Lipca 2010 Łukasz-no1, Miłego
navwiedzony Opublikowano 5 Lipca 2010 Zgłoś Opublikowano 5 Lipca 2010 Kolejna paczuszka dotarła błyskawicznie i z mnóstwem gratisów Dziękuję i czekam na wieści o rzeczach, których braki mają być uzupełnione (Duragloss i FLUFFY DRYER)... Pozdrawiam
Rekomendowane odpowiedzi