Partner forum CAR CRAZY Opublikowano 5 Października 2011 Autor Partner forum Zgłoś Opublikowano 5 Października 2011 krzysztof, twoje zamówienie to 003722 , ja w podglądzie zamówienie widzę formę wysyłki którą wybrałeś to poczta priorytet pobranie. Napisz na PW żeby tu nie śmiecić jakie produkty są w paczce to będziemy ustalać co i jak.
kkicek Opublikowano 5 Października 2011 Zgłoś Opublikowano 5 Października 2011 Wciąga hobby więc kolejne zamówienie złożone:) Mój numer zamówienia to 3767. Bardzo proszę o stosowny rabacik i info:)
studnisko Opublikowano 6 Października 2011 Zgłoś Opublikowano 6 Października 2011 Zamówienie doszło szybciutko #003759. Rabacik i gratisy super:)
cubstone Opublikowano 6 Października 2011 Zgłoś Opublikowano 6 Października 2011 Czy posiadasz na stanie VP Achilles Prep oraz AB Cherry Glaze, bo nie mogę się dopatrzeć na stronie, a na maila nie mam odpowiedzi?
Partner forum CAR CRAZY Opublikowano 6 Października 2011 Autor Partner forum Zgłoś Opublikowano 6 Października 2011 cubstone, Achilles będzie w przyszłym tygodniu, cherry w sumie nie wiem ciągle przymierzam się do zamówienia ale zawsze wyskoczy jakiś inny priorytet. Co do maila to nic nie dostałem
pilchu Opublikowano 6 Października 2011 Zgłoś Opublikowano 6 Października 2011 (Zamówienie #003753) Znowu ekspresowa dostawa Dzięki za rabat i gratisy. Pozdrawiam
grzechu_S Opublikowano 6 Października 2011 Zgłoś Opublikowano 6 Października 2011 Zamówienie nr #003778 złożone
Partner forum CAR CRAZY Opublikowano 7 Października 2011 Autor Partner forum Zgłoś Opublikowano 7 Października 2011 Dziękuje Panowie i życzę miłego weekendu
kkicek Opublikowano 7 Października 2011 Zgłoś Opublikowano 7 Października 2011 I znów blyskawicznie otrzymana przesyłka:) I do tego gratis - baby powder air freshener bardzo na czasie bo w tym tygodniu powiększyła mi sie rodzinka:) Bardzo dziekuje:)
mielony22 Opublikowano 7 Października 2011 Zgłoś Opublikowano 7 Października 2011 i ja wielkie podziekowania kieruje w strone Mariusza za zakupy. fachowa obsluga i kontakt, masa gratisow, ktore napewno sie przydadza. jeszcze raz dzieki i pozdrowienia dla "kuriera" pozdro!!!
jojog60 Opublikowano 8 Października 2011 Zgłoś Opublikowano 8 Października 2011 zamówienie 3758 doszło. Dziekuje za gratisy. Serdecznie pozdrawiam
Partner forum CAR CRAZY Opublikowano 8 Października 2011 Autor Partner forum Zgłoś Opublikowano 8 Października 2011 kkicek, GRATULACJE Z całego serca, oby zaraził/a się detailingiem mielony22, pozdrowienia dla "kuriera" Przekaże jojog60, Dziękuje i miłej pracy
Moderator Eryczek Opublikowano 8 Października 2011 Moderator Zgłoś Opublikowano 8 Października 2011 Zamykam listę kolejnych zakupów w Waszym sklepie. Wszystko już wybrałem, poszukuję butelki do APC Megsa, która nie będzie się rozpuszczać pod działaniem tego preparatu. W związku z tym mam dwa pytania: - czy butelka http://showcarshine.pl/opakowania-i-ety ... ialka.html jest wykonana z HDPE? - czy nie macie w ofercie albo w planach oryginalnej butelki Megsa 32 Ounce Bottle - All Purpose Cleaner
Partner forum CAR CRAZY Opublikowano 8 Października 2011 Autor Partner forum Zgłoś Opublikowano 8 Października 2011 Eryczek, jakby co mogę zamówić tą oryginalną, ale jeżeli chcesz taniej to ta co podałeś w linku oraz ta druga ze zwężaną szyjką są identyczne i jednocześnie identyczne jak ori megs.
bili20@o2.pl Opublikowano 8 Października 2011 Zgłoś Opublikowano 8 Października 2011 Dopiero dzisiaj otworzyłem paczkę i już jesteśmy z samochodem po zabiegu. Dziękuję za szybkie dostarczenie i pomoc w doborze oferty
Moderator Eryczek Opublikowano 8 Października 2011 Moderator Zgłoś Opublikowano 8 Października 2011 Eryczek, jakby co mogę zamówić tą oryginalną, ale jeżeli chcesz taniej to ta co podałeś w linku oraz ta druga ze zwężaną szyjką są identyczne i jednocześnie identyczne jak ori megs. Byłoby super! Uwielbiam gadźety i oryginalne butelki Megsa bardzo by mnie ucieszyły. Żeby nie robić dwa razy zamieszania to poproszę od razu dwie butelki: 32 Ounce Bottle - All Purpose Cleaner i od razu 32 Ounce Bottle - Wheel Brightener (przy tym tą drugą tylko pod warunkiem, że do końca roku spodziewacie się dostawy Wheel Brightenera) Do tego oczywiście 2 sztuki Chemical Resistant Sprayer. Kiedy można spodziewać się dostawy?
_arek_ Opublikowano 9 Października 2011 Zgłoś Opublikowano 9 Października 2011 Kiedy bedzie dostepny DG #601 i #105 ??
Partner forum CAR CRAZY Opublikowano 9 Października 2011 Autor Partner forum Zgłoś Opublikowano 9 Października 2011 Eryczek, Poszło PW _arek_, może 2-3 tygodnie może wcześniej
cubstone Opublikowano 9 Października 2011 Zgłoś Opublikowano 9 Października 2011 CAR CRAZY, Co się stało z CS Coronado Cherry? Dzisiaj wywaliło mi go z koszyka Kiedy najwcześniej może się pojawić? I drugie pytanie- wiadomo coś na temat 3-packa małych padów od ABW? Ostatnio kupiłem takie fajne trio (biały, pomarańczowy, czarny). Najbardziej zależy mi na gładkim białym i czarnym profilowanym, ale o tym pierwszym też ani widu, ani słychu na stronie.
Partner forum CAR CRAZY Opublikowano 9 Października 2011 Autor Partner forum Zgłoś Opublikowano 9 Października 2011 cubstone, Cherry była końcówka i pewnie ktoś kupił przed tobą, dostawa za ok 2 tygodnie być może parę dni wcześniej. Pady abw małe 80mm są wszystkie rodzaje dostępne, tylko nie jako 3-pack tylko pojedyncze sztuki.
em3000 Opublikowano 10 Października 2011 Zgłoś Opublikowano 10 Października 2011 Zamowienie #003807 oczywiście dopisałem adres forum Można się spodziewać wysyłki jeszcze dziś ?
piotro Opublikowano 10 Października 2011 Zgłoś Opublikowano 10 Października 2011 Zamówienie #3764 doszło! Jestem mega zadowolony dzięki!
grzechu_S Opublikowano 10 Października 2011 Zgłoś Opublikowano 10 Października 2011 Zamówienie nr #003778 doszło, dzieki za gratisy
Hawk Opublikowano 10 Października 2011 Zgłoś Opublikowano 10 Października 2011 Ja mam takie pytanko czy w najbliższym czasie spodziewane jest pojawienie się glinek VP bądź firmowych ?
Marian_K Opublikowano 11 Października 2011 Zgłoś Opublikowano 11 Października 2011 Kolejne zamówienie (#003774) zrealizowane perfekcyjnie. Dzięki serdeczne!!! Pozdrawiam!
Rekomendowane odpowiedzi