Dystrybutor mx_nowicki Posted December 18, 2011 Dystrybutor Report Share Posted December 18, 2011 Witamy Mamy do Was ogromną prośbę. Chcemy trochę unowocześnić dział w naszym e-sklepie "Jak znaleźć numer lakieru" . Żeby ułatwić szukanie tabliczki i identyfikację numeru lakieru na niej, postanowiliśmy dołączyć zdjęcia do każdej marki. Mamy prośbę o przesyłanie zdjęć tabliczek na naszego maila: pawel@mxnowicki.pl W temacie e-mail prosimy podać nick z forum, oraz markę, model i rok produkcji samochodu. Interesuje nas zdjęcie z bliska (sama tabliczka) oraz z dalszej perspektywy, żeby było widać obszar w jakim się znajduje. Numery VIN zostaną oczywiście zamazane przed wrzuceniem na stronę Po wysłaniu zdjęcia prosimy wpisać się w tym temacie na listę. Po zebraniu, pewnie nie wszystkich marek, ale mamy nadzieję dużej większości zrobimy losowanie nagrody Zwycięzca otrzyma dressing do opon Meguiar's Endurance Gel Liczymy na Waszą pomoc i dobrą zabawę Link to comment Share on other sites More sharing options...
kerad Posted December 19, 2011 Report Share Posted December 19, 2011 Pawle to możesz moją też wykorzystać i dopisać mnie na listę do losowania Jeżeli chcesz z innej jeszcze perspektywy to skrobnij. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dystrybutor mx_nowicki Posted December 19, 2011 Author Dystrybutor Report Share Posted December 19, 2011 OK, super Podeślij jak możesz jeszcze fotkę z dalszej perspektywy, żeby było widać otoczenie w jakim znajduje się ta tabliczka. Zapoczątkuj listę wpisując 1.kerad Link to comment Share on other sites More sharing options...
michałoś Posted December 19, 2011 Report Share Posted December 19, 2011 Witam. Musi być koniecznie real foto czy może być przykładowa tabliczka znamionowa ze wskazanym miejscem z kodem lakieru i opisanie gdzie ta tabliczka się znajduje? Jak coś to mogę podesłać tabliczki z Vectry B i Skody Fabii Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dystrybutor mx_nowicki Posted December 19, 2011 Author Dystrybutor Report Share Posted December 19, 2011 Witam. Musi być koniecznie real foto czy może być przykładowa tabliczka znamionowa ze wskazanym miejscem z kodem lakieru i opisanie gdzie ta tabliczka się znajduje? Jak coś to mogę podesłać tabliczki z Vectry B i Skody Fabii Witam, wolimy real foto żeby później móc zaznaczyć numer w tej sam sposób na wszystkich zdjęciach. No i nie chcemy zostać posądzeni o wykorzystanie zdjęć bez zgody autora Aha no i zdjęcia muszą być czytelne. Link to comment Share on other sites More sharing options...
michałoś Posted December 19, 2011 Report Share Posted December 19, 2011 Jasne. W takim razie wracam z pracy i cykam fotky Link to comment Share on other sites More sharing options...
grabek246 Posted December 19, 2011 Report Share Posted December 19, 2011 1.kerad 2. grabek246 Link to comment Share on other sites More sharing options...
siwyjac Posted December 19, 2011 Report Share Posted December 19, 2011 jak tylko w XP znajdę tabliczkę z kodem lakieru to oczywiście też podeślę Link to comment Share on other sites More sharing options...
coobah Posted December 19, 2011 Report Share Posted December 19, 2011 a to podeślę i ja z Cytryny XP Lepiej więcej niż za mało Link to comment Share on other sites More sharing options...
maya Posted December 19, 2011 Report Share Posted December 19, 2011 ja mogę podesłać z kliku aut tylko bym poprosił o jakieś przykładowe żeby były w miarę jednakowe Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dystrybutor mx_nowicki Posted December 19, 2011 Author Dystrybutor Report Share Posted December 19, 2011 jak tylko w XP znajdę tabliczkę z kodem lakieru to oczywiście też podeślę tutaj mała podpowiedź gdzie może się znajdować taka tabliczka: http://www.pielegnowacauto.pl/jak-znale ... ta#citroen a to podeślę i ja z Cytryny XP Lepiej więcej niż za mało super! my też tak uważamy! Im więcej będzie tabliczek tym dokładniej będziemy mogli to opisać. Wiemy, że ten poradnik jest dość często odwiedzany dlatego chcemy go na tyle rozbudować żeby był czytelny. ja mogę podesłać z kliku aut tylko bym poprosił o jakieś przykładowe żeby były w miarę jednakowe Najlepiej jak będzie jedno zdjęcie- zbliżenie samej tabliczki, a drugie, na którym będzie widoczne miejsce, w którym ona się znajduje (słupek, bagażnik, wnęka koła zapasowego itp). Bardzo dziękujemy za pomoc! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Pit_Krk Posted December 19, 2011 Report Share Posted December 19, 2011 1.kerad 2. grabek246 3. Pit_Krk Link to comment Share on other sites More sharing options...
blade Posted December 19, 2011 Report Share Posted December 19, 2011 1.kerad 2. grabek246 3. Pit_Krk 4. blade 5. Link to comment Share on other sites More sharing options...
M4ciek Posted December 19, 2011 Report Share Posted December 19, 2011 jeszcze się nie zapisuję (ale obiecuję podesłać coś i się wpisać ), ale warto może by uzupełnić listę o marki jakie już "zrealizowaliście" ? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dystrybutor mx_nowicki Posted December 19, 2011 Author Dystrybutor Report Share Posted December 19, 2011 jeszcze się nie zapisuję (ale obiecuję podesłać coś i się wpisać ), ale warto może by uzupełnić listę o marki jakie już "zrealizowaliście" ? trzymamy za słowo nie podajemy marek ponieważ rozważamy pomysł dodania zdjęć do konkretnych modeli samochodów (wszystko zależy od ilości zdjęć jakie będziemy posiadać). Poza tym chcemy aby każdy miał szansę na wzięcie udziału w konkursie Mamy nadzieje, że uda nam się zrealizować pomysł i rozbudować wyszukiwarkę tak jak byśmy chcieli Wiolka Link to comment Share on other sites More sharing options...
prezes.gd Posted December 19, 2011 Report Share Posted December 19, 2011 1.kerad 2. grabek246 3. Pit_Krk 4. blade 5. prezes.gd Link to comment Share on other sites More sharing options...
Aivars Posted December 19, 2011 Report Share Posted December 19, 2011 Do kiedy konkurs bedzie prowadzony? Foto na pewno cykne, ale na obecna chwile nie mam takiej mozliwosci Link to comment Share on other sites More sharing options...
Wujek Posted December 19, 2011 Report Share Posted December 19, 2011 W dziale BMW, w informacjach o lokalizacji tabliczki powinniście dodać że w starszych modelach (np e30) tabliczka znajduje się w miejscu nr 2 (pas przedni, od strony komory silnika). Link to comment Share on other sites More sharing options...
sinrock Posted December 19, 2011 Report Share Posted December 19, 2011 1.kerad 2. grabek246 3. Pit_Krk 4. blade 5. prezes.gd 6. sinrock Link to comment Share on other sites More sharing options...
cz@rek Posted December 19, 2011 Report Share Posted December 19, 2011 1.kerad 2. grabek246 3. Pit_Krk 4. blade 5. prezes.gd 6. sinrock 7. cz@rek Link to comment Share on other sites More sharing options...
coobah Posted December 20, 2011 Report Share Posted December 20, 2011 1.kerad 2. grabek246 3. Pit_Krk 4. blade 5. prezes.gd 6. sinrock 7. cz@rek 8. coobah Link to comment Share on other sites More sharing options...
marasec Posted December 20, 2011 Report Share Posted December 20, 2011 1.kerad 2. grabek246 3. Pit_Krk 4. blade 5. prezes.gd 6. sinrock 7. cz@rek 8. coobah 9. marasec Link to comment Share on other sites More sharing options...
siwyjac Posted December 22, 2011 Report Share Posted December 22, 2011 1.kerad 2. grabek246 3. Pit_Krk 4. blade 5. prezes.gd 6. sinrock 7. cz@rek 8. coobah 9. marasec 10. siwyjac Link to comment Share on other sites More sharing options...
M4ciek Posted December 23, 2011 Report Share Posted December 23, 2011 1. kerad 2. grabek246 3. Pit_Krk 4. blade 5. prezes.gd 6. sinrock 7. cz@rek 8. coobah 9. marasec 10. siwyjac 11. M4ciek Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dystrybutor mx_nowicki Posted December 27, 2011 Author Dystrybutor Report Share Posted December 27, 2011 Do tej pory zebraliśmy następujące marki: bmw, audi, vw, citroen, ford, opel, renault, subaru. Oczywiście możecie nadal wysyłać te same marki ponieważ w różnych modelach mogą być w różnych miejscach (oprócz vw i audi). Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts