lol19pl Opublikowano 17 Listopada Zgłoś Opublikowano 17 Listopada Widzieliście już nowy test na kanale mxnowicki? To jest 1:1 ta sama maszyna co meec tools z Juli (i chyba jest jeszcze tato), tylko, że jula podaje 18v, ale za to jest o 1/3 tańsza. Wszystkie inne parametry są takie same. Nie mam prowanania 1:1, ale prowadzący ma podobne odczucia co do pracy maszyny jak ja. 1
Moderator Domel Opublikowano 18 Listopada Moderator Zgłoś Opublikowano 18 Listopada 10 godzin temu, lol19pl napisał(a): Widzieliście już nowy test na kanale mxnowicki? To jest 1:1 ta sama maszyna co meec tools z Juli (i chyba jest jeszcze tato), tylko, że jula podaje 18v, ale za to jest o 1/3 tańsza. Wszystkie inne parametry są takie same. Nie mam prowanania 1:1, ale prowadzący ma podobne odczucia co do pracy maszyny jak ja. Chciałbym ją sobie porównać z moim Ryobi - bo ta moja "seledynowa" startuje od 3 biegu - na 1 to talerz sie zatrzymuje na lakierze Chciałbym sprawdzić czy w tym Roksie jest lepiej
xadamx Opublikowano 18 Listopada Zgłoś Opublikowano 18 Listopada 33 minuty temu, Domel napisał(a): Chciałbym ją sobie porównać z moim Ryobi - bo ta moja "seledynowa" startuje od 3 biegu - na 1 to talerz sie zatrzymuje na lakierze Chciałbym sprawdzić czy w tym Roksie jest lepiej Wojtek z tego co pamiętam to @D@ViD "zainwestował" na targach lub zaraz po nich w ten sprzęt.
Moderator Streat Opublikowano 18 Listopada Moderator Zgłoś Opublikowano 18 Listopada tez kupiłem to polerke jeszcze na targach wtedy ona kosztowała 460zł jak zrobilo sie o niej głosno to cena wytrzeliła parwie 2x...
lol19pl Opublikowano 18 Listopada Zgłoś Opublikowano 18 Listopada 1 godzinę temu, Domel napisał(a): Ryobi - bo ta moja "seledynowa" startuje od 3 biegu - na 1 to talerz sie zatrzymuje na lakierze Chciałbym sprawdzić czy w tym Roksie jest lepiej Ja co prawda swoją robiłem tylko szyby i jedną rysę na aucie kolegi, ale na 1 biegu można spokojnie rozprowadzić roznomiernie pastę i lekko dociskając nic się nie zatrzymuje, ale to nie jest nie wiadomo jaka moc, jak się oprzesz na maszynie to zatrzymasz. Jest słabsza od hamrona na kablu.
Marini23 Opublikowano 18 Listopada Zgłoś Opublikowano 18 Listopada tez kupiłem to polerke jeszcze na targach wtedy ona kosztowała 460zł jak zrobilo sie o niej głosno to cena wytrzeliła parwie 2x...Też się zastanawiałem wtedy czy nie kupić, ale posiadam Ryobi ( chyba tą samą co Domel) i finalnie odpuściłem. Cena mocno w górę poszła, aż ma się wrażenie, że za mocno...
Dreamer42 Opublikowano 18 Listopada Zgłoś Opublikowano 18 Listopada Chciałbym ją sobie porównać z moim Ryobi - bo ta moja "seledynowa" startuje od 3 biegu - na 1 to talerz sie zatrzymuje na lakierze Chciałbym sprawdzić czy w tym Roksie jest lepiej Z jaką baterią działasz ?Wysłane z iPad za pomocą Tapatalk
Moderator Domel Opublikowano 18 Listopada Moderator Zgłoś Opublikowano 18 Listopada Godzinę temu, Dreamer42 napisał(a): Z jaką baterią działasz ? Wysłane z iPad za pomocą Tapatalk 5AH absolutne minimum, z mniejszymi nawet nie podchodze do akuelektronarzedzi. 1
Rekomendowane odpowiedzi