Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Widzieliście już nowy test na kanale mxnowicki? 

To jest 1:1 ta sama maszyna co meec tools z Juli (i chyba jest jeszcze tato), tylko, że jula podaje 18v, ale za to jest o 1/3 tańsza. Wszystkie inne parametry są takie same. Nie mam prowanania 1:1, ale prowadzący ma podobne odczucia co do pracy maszyny jak ja. 

• Lubię to 1
  • Moderator
Opublikowano
10 godzin temu, lol19pl napisał(a):

Widzieliście już nowy test na kanale mxnowicki? 

To jest 1:1 ta sama maszyna co meec tools z Juli (i chyba jest jeszcze tato), tylko, że jula podaje 18v, ale za to jest o 1/3 tańsza. Wszystkie inne parametry są takie same. Nie mam prowanania 1:1, ale prowadzący ma podobne odczucia co do pracy maszyny jak ja. 

Chciałbym ją sobie porównać z moim Ryobi - bo ta moja "seledynowa" startuje od 3 biegu - na 1 to talerz sie zatrzymuje na lakierze 😄 Chciałbym sprawdzić czy w tym Roksie jest lepiej 😄

Opublikowano
33 minuty temu, Domel napisał(a):

Chciałbym ją sobie porównać z moim Ryobi - bo ta moja "seledynowa" startuje od 3 biegu - na 1 to talerz sie zatrzymuje na lakierze 😄 Chciałbym sprawdzić czy w tym Roksie jest lepiej 😄

Wojtek z tego co pamiętam to @D@ViD "zainwestował" na targach lub zaraz po nich w ten sprzęt.

• Moderator
Opublikowano

tez kupiłem to polerke jeszcze na targach 😄 wtedy ona kosztowała 460zł jak zrobilo sie o niej głosno to cena wytrzeliła parwie 2x...

Opublikowano
1 godzinę temu, Domel napisał(a):

Ryobi - bo ta moja "seledynowa" startuje od 3 biegu - na 1 to talerz sie zatrzymuje na lakierze 😄 Chciałbym sprawdzić czy w tym Roksie jest lepiej 😄

Ja co prawda swoją robiłem tylko szyby i jedną rysę na aucie kolegi, ale na 1 biegu można spokojnie rozprowadzić roznomiernie pastę i lekko dociskając nic się nie zatrzymuje, ale to nie jest nie wiadomo jaka moc, jak się oprzesz na maszynie to zatrzymasz. Jest słabsza od hamrona na kablu. 

Opublikowano
tez kupiłem to polerke jeszcze na targach  wtedy ona kosztowała 460zł jak zrobilo sie o niej głosno to cena wytrzeliła parwie 2x...
Też się zastanawiałem wtedy czy nie kupić, ale posiadam Ryobi ( chyba tą samą co Domel) i finalnie odpuściłem. Cena mocno w górę poszła, aż ma się wrażenie, że za mocno...
Opublikowano
Chciałbym ją sobie porównać z moim Ryobi - bo ta moja "seledynowa" startuje od 3 biegu - na 1 to talerz sie zatrzymuje na lakierze Chciałbym sprawdzić czy w tym Roksie jest lepiej

Z jaką baterią działasz ?

Wysłane z iPad za pomocą Tapatalk
  • Moderator
Opublikowano
Godzinę temu, Dreamer42 napisał(a):

Z jaką baterią działasz ?

Wysłane z iPad za pomocą Tapatalk

5AH absolutne minimum, z mniejszymi nawet nie podchodze do akuelektronarzedzi.

• Lubię to 1