Geno Opublikowano 24 Września 2011 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Września 2011 A jak chcesz walczyć z odbiciami na lakierze ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Geno Opublikowano 22 Października 2011 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 22 Października 2011 Jako że dziś sobota, trzeba było coś pogrzebać przy aucie Czas trochę gonił, w sumie zamknęło się to w 2,5h. Szybkie przemycie, tak więc miliona zdjęć typu "ja z pędzelek z uszczelka" niestety nie będzie Głównie chciałem usunąć rysy, które zostały po ostatniej wizycie kota na masce. Jako, że nie było tego dużo, udało się dosyć szybko Na początku chciałem umyć samą maskę, bez mycia reszty. Ale pomyślałem sobie, że się nie godzi i wytargałem maszynerię na dwór. Na początku spryskałem przy pomocy pomocnika uwiecznionego na zdjęciu nr 1. Potem spłukałem i wyszło coś takiego : Natty's Red 2 miesiące po aplikacji : Po umyciu na dwa wiadra szamponem z fotosa nr 2 : Następnie przyszła pora na suszenie, oczywiście Fluffy Dryer idzie w ruch : Postanowiłem zatargać parcha do garażu. Starałem się uchwycić powód mej bolączki, ale raczej z miernym skutkiem. Ostatnie zdjęcie przedstawia stan po. Niebieski pad 3M i do tego na początku Megs 105, a potem Ultrafina. Analogiczne ujęcia do tych z początku prezentacji : Oczywiście wyczyściłem też wnętrze, odkurzyłem. Na plastiki Natural Look, ale jako, że za brudno nie było i ostatnio kładłem go ze 2 tygodnie temu, to mega efektów nie widać I to by było na tyle Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
michałoś Opublikowano 22 Października 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 22 Października 2011 Zerwij metkę z fluffiego Piękny kolor - zazdroszczę Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
witles Opublikowano 22 Października 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 22 Października 2011 Trochę niedokładnie dywanik pasażera wyczyściłeś. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Geno Opublikowano 22 Października 2011 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 22 Października 2011 Tylko odkurzałem Przed zimą zrobię coś grubszego Kurcze, z jednego zerwałem, a o drugim zapomniałem Dzięki ! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
danielek. Opublikowano 22 Października 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 22 Października 2011 Kolorek robi wrazenie. Nie rysuja ci sie progi bez naklejki ochronnej? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
crystaldetail Opublikowano 22 Października 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 22 Października 2011 geno, piekna maszyna piekny kolor ! Marzenie mojej dziewuszki ..... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
TWes Opublikowano 22 Października 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 22 Października 2011 Super maszynka, aż dziw że jeszcze nie spotkałem Cie na mieście ( Łomianki) chyba że się nie kręcisz po moich okolicach Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Geno Opublikowano 22 Października 2011 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 22 Października 2011 Kręcę, często pojawiam się na kebabie w Pamirze Nie rysują, więcej uderzeń przyjmują plastiki. Jednak na wiosnę może zdecyduję się na OEM srebrne listwy progowe Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
danielek. Opublikowano 22 Października 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 22 Października 2011 Kręcę, często pojawiam się na kebabie w Pamirze Nie rysują, więcej uderzeń przyjmują plastiki. Jednak na wiosnę może zdecyduję się na OEM srebrne listwy progowe Cos by sie im przydalo bo tak "lyso" to wyglada Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Geno Opublikowano 22 Października 2011 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 22 Października 2011 Myślę nad czymś takim : http://www.volkswagen-akcesoria.pl/inde ... =3&id=1976 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SZyBA Opublikowano 23 Października 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Października 2011 Najs maszina Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
dawid880701 Opublikowano 23 Października 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Października 2011 ile potrzebujesz na "wysuszenie" całego autka Fluffy Dryer'ów? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SZyBA Opublikowano 23 Października 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Października 2011 1 szt zapewne a co? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
michałoś Opublikowano 24 Października 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Października 2011 ile potrzebujesz na "wysuszenie" całego autka Fluffy Dryer'ów? Przed woskowaniem osuszałem całą VB sedan Fluffym bez wyżymania Po woskowaniu nie ma praktycznie co osuszać Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Geno Opublikowano 24 Października 2011 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Października 2011 Dwóch, jeden do końca wszystkiego nie zebrał Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
rickson Opublikowano 12 Lutego 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Lutego 2012 Dziś chyba widziałem na Radzymińskiej Auto Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
danielek. Opublikowano 12 Lutego 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Lutego 2012 Ja chyba też widziałem to scirocco tyle że w okolicach M1 w Markach Ps podobny stoi w Media Markt który jest demo car ale jak na auto które większość swojego życia tylko stoi to jest strasznym stanie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Administrator Evo Opublikowano 12 Lutego 2012 Administrator Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Lutego 2012 Ps podobny stoi w Media Markt który jest demo car ale jak na auto które większość swojego życia tylko stoi to jest strasznym stanie Ale ma fajne koło Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Geno Opublikowano 12 Lutego 2012 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Lutego 2012 To w takim razie ktoś wyjechał nim z garażu, idę sprawdzić czy samo nie odjechało Rocco od czwartku odpoczywa w garażu Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
P-U-M-A Opublikowano 13 Lutego 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 13 Lutego 2012 Dobra robota Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
snap Opublikowano 13 Lutego 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 13 Lutego 2012 3 sesje z mycia i odkurzania srodka a tu temat sie rozwinal na 7 stron Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Geno Opublikowano 13 Lutego 2012 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 13 Lutego 2012 Spokojnie, na wiosnę będzie grubsza robota, bo kot postanowił sie zadekowac na dachu Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
TWes Opublikowano 13 Lutego 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 13 Lutego 2012 Spokojnie, na wiosnę będzie grubsza robota, bo kot postanowił sie zadekowac na dachu U mnie na masce i to nie jeden a chyba całe stado! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
dw4463757 Opublikowano 21 Lutego 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Lutego 2012 Świetnie utrzymane autko Jestem pod wrażeniem lakieru ogólnie, świetnie pasuje do tego modelu. Patent ze znaczkiem też na Jak tam z trwałością? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi