Wesol Opublikowano 17 Września 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 17 Września 2010 FINISH KARE 1000P HI TEMP PASTE WAX czy LUSSO ORO WOSK CARNAUBA ) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Administrator AreK Opublikowano 17 Września 2010 Administrator Zgłoś Udostępnij Opublikowano 17 Września 2010 firmek, jeszcze Ci zostanie Wesol, lusso oro........................ bo właśnie do mnie taki jedzie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Wesol Opublikowano 17 Września 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 17 Września 2010 Arekkaz, To jak zrobisz co należy to wstaw foto po Lusso Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
lakikwap Opublikowano 17 Września 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 17 Września 2010 firmek, ta pucha FK jest gi-gan-tyczna Wesol, zima fk lato lusso oro Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Opublikowano 17 Września 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 17 Września 2010 firmek widzę że FK chyba na zimę będziesz kładł Pozdro Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
arab Opublikowano 17 Września 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 17 Września 2010 panowie jakie macie metody czyszczenia gabek podczas polerowania? w pracy uzywam Pad Washera i jakos nie umiem sobie wyobrazic teraz jak mialbym to robic bez tego wynalazku... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
luko Opublikowano 17 Września 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 17 Września 2010 Panowie, kiedy zabezpieczacie swoje auta przed zimą.. chodzi o woskowanie? Mam wosk Colli476 i przymierzam się, żeby jutro coś podziałać.. i nie wiem czy dać więcej warstw i już z tym przezimować, czy zrobić jeszcze jedną przymiarkę bliżej zimy.. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
dkk Opublikowano 17 Września 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 17 Września 2010 luko, jeśli masz ogrzewany garaż to lepiej poczekać jeszcze trochę, jeśli nie to radziłbym zrobić wcześniej to w dobrą, ciepłą pogodę Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
luko Opublikowano 17 Września 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 17 Września 2010 Garażu niestety nie mam.. a dobra, ciepła pogoda..nie wiem czy już takiej doczekamy przed okresem jesioenno-zimowym.. w zasadzie teraz jest ostatni dzwonek No, ale do wiosny to jakieś pół roku.. przecież wosk tyle nie wytrzyma w zimowych warunkach Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
firmek Opublikowano 17 Września 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 17 Września 2010 Evo, Arekkaz dzieki za odpowiedz , zobaczymy jak to wyjdzie w praktyce . firmek widzę że FK chyba na zimę będziesz kładł Jak najbardziej , z tym, ze to jest juz stary zakup wiec wosk juz troche wyprobowany FK kupilem miedzy innymi dla wygladu bo sie naczytalem, ze super wyglada na jasnym .firmek, ta pucha FK jest gi-gan-tyczna Rozmiar robi wrazenie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
lakikwap Opublikowano 18 Września 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 18 Września 2010 nom ja też za tydzień planuje nałożenie 2 solidnych warstw FK już na zime Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Wesol Opublikowano 18 Września 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 18 Września 2010 AG SRP da rade na delikatne swirle ? bo naprawdę dzisiaj oglądałem 2 letni lakier pod mocnym halogenem i były tylko delikatne swirle . Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Administrator Evo Opublikowano 18 Września 2010 Administrator Zgłoś Udostępnij Opublikowano 18 Września 2010 Ukryć da radę, zlikwidować nie. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Wesol Opublikowano 18 Września 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 18 Września 2010 To SwirlX'em sie zrobi Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
malkolm Opublikowano 18 Września 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 18 Września 2010 Panowie, kiedy zabezpieczacie swoje auta przed zimą.. chodzi o woskowanie? Mam wosk Colli476 i przymierzam się, żeby jutro coś podziałać.. i nie wiem czy dać więcej warstw i już z tym przezimować, czy zrobić jeszcze jedną przymiarkę bliżej zimy.. moim zdaniem połuż już jedną warstwę, za tydzień drugą a za jakiś miesiąc albo dwa jak dopisze pogoda to trzecią i ze 3 miesiące masz problem z głowy Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Administrator Evo Opublikowano 18 Września 2010 Administrator Zgłoś Udostępnij Opublikowano 18 Września 2010 FK można warstwować już po kilkudziesięciu minutach, nie trzeba czekać tygodnia. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Opublikowano 18 Września 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 18 Września 2010 FK można warstwować już po kilkudziesięciu minutach, nie trzeba czekać tygodnia. tak sobie zapytam, wiarygodne to informacje że po kilkudziesięciu minutach można zapodać kolejną warstwę FK1000 Ja czekałem 24h bo bałem się że będzie coś nie tak, ale skoro jest to nie konieczne to tym lepiej Pozdro Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Administrator Evo Opublikowano 19 Września 2010 Administrator Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Września 2010 Łukasz-no1, ja tak robiłem po przeczytanie wielu opini na DW, ale nie ręcze że jest to zalecenie dystrybutora W każdym razie dwie warstwy położone w ten sposób były dużo trwalsze od jednej, więc chyba działa. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Opublikowano 19 Września 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Września 2010 W każdym razie dwie warstwy położone w ten sposób były dużo trwalsze od jednej, więc chyba działa. Evo, a jak przełożyło się to na czas w Twoim przypadku Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Administrator Evo Opublikowano 19 Września 2010 Administrator Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Września 2010 Po 2,5 miesiąca kropelkuje dalej świetnie, na nieprzygotowanej powierzchni. Więc nie jest źle. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Opublikowano 19 Września 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Września 2010 Po 2,5 miesiąca kropelkuje dalej świetnie, na nieprzygotowanej powierzchni. Więc nie jest źle. Podziękował Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Opublikowano 19 Września 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Września 2010 Który wosk SV będzie lepszy do zabezpieczenia białego lakieru? Jest to samochód , który dużo jeździ w trasie i jest praktycznie nowy . Do dyspozycji mam : SHIELD , CONCORSO oraz SAPHIR Pozdrawiam ! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
luko Opublikowano 19 Września 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Września 2010 FK można warstwować już po kilkudziesięciu minutach, nie trzeba czekać tygodnia. Czy w przypadku 476 ta zasada również się sprawdza? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Administrator Evo Opublikowano 19 Września 2010 Administrator Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Września 2010 Różnie podają, można znaleźć info że już po godzinie-dwóch można, ale ja zawsze czekam 24. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
luko Opublikowano 19 Września 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Września 2010 Ok.. pytałem właściwie z ciekawości.. wczoraj kładłem 1. warstwę na całość oprócz boków (wcześniej SRP) .. dziś chcę położyć 2-gą oraz pierwszą warstwę na boki (boki już bez SRP - nie dam rady czasowo). [ Dodano: 19 Wrzesień 2010, 13:41 ] ..tak jeszcze myślę, czy te 12-13 stopni, to nie za chłodno na woskowanie? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi