kempus Opublikowano 12 Czerwca 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Czerwca 2010 Łukasz-no1, jeśli to nie problem mógłbyś wkleić ;-) dzięki! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Opublikowano 12 Czerwca 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Czerwca 2010 kempus, Proszę U mnie sprawdza się na gładkich plastikach i na tych ze strukturą co widać na fotkach. Pozdrawiam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
dkk Opublikowano 12 Czerwca 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Czerwca 2010 Nie mam quick detailera, auto nie jest zawoskowane i jest troszkę zakurzone, czy mógłbym rozrobić szampon Duragloss 901 z przegotowaną wodą i spróbować użyć tego jak quick detailera w sensie odświerzenia auta? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Administrator Evo Opublikowano 12 Czerwca 2010 Administrator Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Czerwca 2010 Kiepski pomysł Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Opublikowano 12 Czerwca 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Czerwca 2010 Mama małą bezużyteczną lodóweczkę i, Jaka jest najniższa dopuszczalna temp. do przechowywania wosków, sealantów, glaze etc... 5/10*.... Pozdro Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kempus Opublikowano 12 Czerwca 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Czerwca 2010 Łukasz-no1, dzięki! Wygląda bardzo fajnie, też mam Focusa tyle, że IFL i tam też chyba da radę Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
julian Opublikowano 12 Czerwca 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Czerwca 2010 Łukasz-no1, ja trzymam w przedziale 10-15 stopni, w lodówce roboczej-garażowej, między piwami i winami;) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Opublikowano 12 Czerwca 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Czerwca 2010 julian spoko dzięki. A może orientujesz się w jakiej temp* wosk może się już zmrozić. Pozdro Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
etiv Opublikowano 12 Czerwca 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Czerwca 2010 poniżej 0 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Opublikowano 12 Czerwca 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Czerwca 2010 poniżej 0 to że woda zamarza w tych temperaturach to nie świadczy ze wosk też. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Administrator Evo Opublikowano 12 Czerwca 2010 Administrator Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Czerwca 2010 Łukasz-no1, ja Migliore trzymam w lodówce,w 6 stopniach, nie widze żeby działo się z nim coś niepokojącego. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
norco Opublikowano 12 Czerwca 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Czerwca 2010 Witajcie. Czy ktoś z Was wie jaka jest różnica między 3M PERFECT-IT III Finishing Glaze - 09377, a 3M Polish Rosa 80345 ?? Za każdą odpowiedź stokrotne dzięki. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Puch Opublikowano 12 Czerwca 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Czerwca 2010 Czy regenerator lakieru SONAX (302.100), który znalazłem w garażu nadaje się do czegoś (czyt. polerowania maszynowego), w jakimś etapie ? Chcę przeprowadzić kompletną korekcję lakieru na Clio, myślałem o SSR3 na początek. Ten Sonax do czegoś mi się przyda ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
norco Opublikowano 13 Czerwca 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 13 Czerwca 2010 Puch, kiedyś próbowałem tego środka na maszynie. Jeśli chodzi o polerowanie to po spolerowaniu można być na prawdę zachwycony - bardzo dobrze usunął swirle (bo tych chciałem się pozbyć), ale jak się później okazało w głównej mierze były to ryski zatuszowane/uzupełnione. Regenerator lakieru posiada wypełniacze, które bardziej maskują ryski niż je usuwają. Pozdro Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kolargol Opublikowano 13 Czerwca 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 13 Czerwca 2010 czy po nałożeniu dressingu na plastiki we wnętrzu dajecie mu trochę poleżeć czy od razu po nałożeniu polerowanie mikrofibrą? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Administrator Evo Opublikowano 13 Czerwca 2010 Administrator Zgłoś Udostępnij Opublikowano 13 Czerwca 2010 Zależy od dressingu i efektu jaki chcesz osiągnąć. Zasada jest taka że jak ma być mat, to ścierasz od razu, jak ma być lekki połysk to zostawiasz do wyschnięcia. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kolargol Opublikowano 13 Czerwca 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 13 Czerwca 2010 dzięki Evo Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Opublikowano 13 Czerwca 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 13 Czerwca 2010 Krótkie pytanie: co lepsze Eurow Sheepskin Mitt czy Megs Wash Mitt? Wiem, że dużo ludzi na forum używa megsa, ale chyba bardziej myślę o Eurow. Jakie jest wasze zdanie? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
smalec Opublikowano 14 Czerwca 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 14 Czerwca 2010 gdzie mogę od ręki dostać szczotkę do czyszczenia kół, taką okrągła do czyszczenia wnętrza koła, pędzelek już mam z góry dzięki za podpowiedzi, bo znalazłem tylko w mrcleaner monste shine'a ale akurat jej brak. może na allegro jakąś polecicie albo coś? nie musi być firmowe, byle dawało radę Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Administrator Evo Opublikowano 14 Czerwca 2010 Administrator Zgłoś Udostępnij Opublikowano 14 Czerwca 2010 Antek, poszukaj w Leroyu takich szczotek do czyszczenia butelek/baniaków do wina. Wiem, brzmi dziwnie, ale są na tyle miękkie że nie rysują felg, a spełniają swoje zadanie. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
smalec Opublikowano 14 Czerwca 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 14 Czerwca 2010 hehe dzięki, właśnie zastanawiałem się nad budżetowym rozwiązaniem Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Artur Opublikowano 14 Czerwca 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 14 Czerwca 2010 =889]Taką Nigrina w Makro na promocji kupisz chyba po 10zł. Takie do butelek itp. to chyba od 2-5zł w Realu. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Opublikowano 14 Czerwca 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 14 Czerwca 2010 smalec a może CHEMICAL GUYS GERBIL WHEEL BRUSH Pozdro Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kita Opublikowano 14 Czerwca 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 14 Czerwca 2010 mam tego CG GERBIL WHEEL BRUSH i nie jestem z niego do końca zadowolony, jest miękki fajny ale zbyt elastyczny. Jak się mocniej dociśnie to się za mocno wygina w miejscu łączenia z rączką przez co bardzo ciężko się nim pracuje. Tak na prawdę naprawdę aby mocniej dociskać z jakimś efektem to trzeba chwycić za włosie a nie za rączkę. Ogólnie nie polecam, tzn przynajmniej ja się zawiodłem. Produkt spełnił by w 100% moje wymagania gdyby był sztywny. Aktualnie myślę o jej stuningowaniu, jakiś pręt w środek albo cos:) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
uki Opublikowano 14 Czerwca 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 14 Czerwca 2010 jutro mam zamiar pobawić się trochę z moją czarną perłą. mam próbkę ssr2, black hole i finisch kere 1000hi. z korekty już zrezygnowałem- czekam na maszynę, Teraz chcę tylko umyć, wyglinkować, zaaplikować PB BH i wosk. teraz pytania 1) czy muszę przed BH użyć jakiegoś clinera? 2) czy BH można aplikować ręcznie, czy to też sobie odpuścić pozdrawiam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi