przemas22 Opublikowano 9 Czerwca 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Czerwca 2010 Czy po nałożeniu AG SRP czekacie z nałożeniem wosku jesli tak ile Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
julian Opublikowano 9 Czerwca 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Czerwca 2010 minimum pewnie godzinę, optymalnie dwie, idealnie dobę, ale dla mnie to przesada i po 2 godzinach bym ładował wosk z powodzeniem. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Łukasz Opublikowano 10 Czerwca 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Czerwca 2010 Ten świeży smrodek zaraz po zakupie. Sam przejdzie z biegiem czasu, a jak chcesz na szybko to pewnie ozonowanie sporo pomoże lub użycie jakiegoś dobrego neutralizatora zapachów np. Odor Eliminator (w sumie to byłby dobry test dla tego preparatu w takim zastosowaniu) Kurcze,ludzie tu sie zabijają o zapach nowego auta, a tu kolega chce sie go pozbyć Hehehe Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Administrator Evo Opublikowano 10 Czerwca 2010 Administrator Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Czerwca 2010 Nie czekałem nigdy z nakładaniem wosku po SRP, i nigdy nie miałem żadnych problemów z tym związanych. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Deco Opublikowano 10 Czerwca 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Czerwca 2010 Nie czekałem nigdy z nakładaniem wosku po SRP, i nigdy nie miałem żadnych problemów z tym związanych. Ja też takowych u siebie nie widziałem Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PinBack Opublikowano 10 Czerwca 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Czerwca 2010 mogę gdzieś kupić próbki zamiast całych opakowań? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Administrator Evo Opublikowano 10 Czerwca 2010 Administrator Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Czerwca 2010 Czego konkretnie próbki ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PinBack Opublikowano 10 Czerwca 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Czerwca 2010 najchętniej megsa, konkretnie nie jest mi potrzebna cała glinka, a wypróbowałbym np. różnice między Ultimate Compound a Scratch X przy okazji. Zaczynam dopiero i nie chcę się zbroić we wszystko z jednej firmy bo nie wiem czy będzie odpowiednie i najchętniej pobrałbym próbki różnych marek Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kuflik Opublikowano 10 Czerwca 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Czerwca 2010 Ultimate Compound a Scratch X przy okazji. Scratch X sobie daruj, drogie i mało go jest w opakowaniu. Zostań przy UC:) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
vanquisz Opublikowano 10 Czerwca 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Czerwca 2010 PinBack, Zobacz temat "all4auto.pl, nowa letnia promocja, próbki" Tam były dostępne próbki UC Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kita Opublikowano 10 Czerwca 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Czerwca 2010 Małe pytanie, zadane już w wątku ze sklepami ale nie każdy tam zagląda. Jak się ma Vanilla Hand Glaze Clearkote do SRP? Teoretycznie właściwości te same. Miał może ktoś z was okazje stosować, porównywać te dwa produkty? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
aro_77 Opublikowano 10 Czerwca 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Czerwca 2010 A ja mam takie pytanie: gdzie powinnismy przetrzymywac woski, cleanery, glaze'y czy tez pasty polerskie? Wiadomo, ze woskom szkodzi przemrozenie ale czy dzis kiedy mamy upaly bez problemu mozemy to wszytsko trzymac w garazu? W garazu okolo 25-28 st. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kuflik Opublikowano 10 Czerwca 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Czerwca 2010 W garazu okolo 25-28 st.Sporo, ja wynoszę do piwnicy, pro userzy używają lodówki... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Administrator Evo Opublikowano 10 Czerwca 2010 Administrator Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Czerwca 2010 Ja trzymam u siebie w pokoju, mam dwie szafy, jedną na ubrania, drugą na kosmetyki do auta Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
zajonc Opublikowano 10 Czerwca 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Czerwca 2010 eee... ja tam wszystko mam pod ręką np. łóżko mam wyścielone mikrofibrami rękawice do mycia to moje pluszaczki do przytulania a pędzelki używam do miziania Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Marco Opublikowano 11 Czerwca 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 11 Czerwca 2010 Kita http://forum.kosmetykaaut.pl/viewtopic. ... =clearkote Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pLaYmAn Opublikowano 11 Czerwca 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 11 Czerwca 2010 SwirlX + DC2 + NXT 2.0 czy PB Professional Polish + PB Black Hole + EX-P + (?) NXT 2.0 Wszystko ręcznie nakładane Jeśli jest jakiś błąd w zastosowaniu, któregoś ze środków to proszę o informację Pożądany efekt to usunięcie swirlów i hologramów i jak największa głębia lakieru (czarna perła) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
fonnes Opublikowano 12 Czerwca 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Czerwca 2010 pLaYmAn, myślę że oba zestawy dadzą podobny efekt. No chyba ze w grę wchodzi, wymieniane często na forum 2% Z mojej skromnej praktyki produkty PB, które wymieniłeś, stosowane na czarnych lakierach dawały IMHO bardzo fajny "wet look". Na tyle fajny, ze mam je teraz założone na obu autach będących pod moją "opieką". (oba czarna perła) Zestawu Megsa nie skomentuję bo nie miałem z nim do czynienia. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pLaYmAn Opublikowano 12 Czerwca 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Czerwca 2010 Dzięki fonnes w takim razie zostanę przy PB, ale mam jeszcze jedno pytanko PB Professional Polish + PB Black Hole + albo EX-P albo Natty's Red ? czy może jakiś inny wosk na koniec ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Deco Opublikowano 12 Czerwca 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Czerwca 2010 Dzięki fonnes w takim razie zostanę przy PB, ale mam jeszcze jedno pytanko PB Professional Polish + PB Black Hole + albo EX-P albo Natty's Red ? czy może jakiś inny wosk na koniec ? Można jakikolwiek inny wosk na koniec. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kempus Opublikowano 12 Czerwca 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Czerwca 2010 Jeśli już jesteśmy przy woskach to ile wytrzymuje coli'476? + do tego jakiś QD (no właśnie, tylko jaki?). Cześć Playman - kojarzę Cię z Inso Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Administrator Evo Opublikowano 12 Czerwca 2010 Administrator Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Czerwca 2010 Bezpiecznie licząc to można założyć że te 3-4 miesiące bez problemu powinien dać rade, niewykluczone że więcej. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
red Opublikowano 12 Czerwca 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Czerwca 2010 Z QD to rządzą dla mnie ostatnio Megsowy Last Touch, ale niedawno odkryłem Finish Kare Extra Slick FInal Body Shine który pobił "śliskością" LT Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kempus Opublikowano 12 Czerwca 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Czerwca 2010 Dzięki a jeśli mielibyście wybierać do plastików PB Natural Look czy Vinyl and Rubber Care z Autoglym, to co byście wybrali? Szukam czegoś do 50zł, czegoś co odświeży plastiki i nada im nowy, świeży wygląd. Do tej pory używałem Sonax'a (cena ~ 20zł), fajnie się sprawdza, ale po kilku dniach plastiki nie wyglądają już tak dobrze. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Opublikowano 12 Czerwca 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Czerwca 2010 Dzięki a jeśli mielibyście wybierać do plastików PB Natural Look czy Vinyl and Rubber Care z Autoglym Ja mogę polecić PB NL używam u siebie od jakiegoś czasu i spisuje się świetnie, Jak będziesz potrzebował fotki po zastosowaniu to daj znać. Pozdrawiam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi