matgym Opublikowano 27 Września 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Września 2010 green, jesli chodzi o zestawy to jest do tego odpowedni dzial, ale na szybko odpowiem Ci na Twoje pytania... W zestawie brakuje glinki, auto ma moze tylko rok ale przez ten czas napewno ma sporo syfu na lakierze. Reszty wlasciwie bym nie zmienial, a co do opon i plastikow to ja na opony nakladam Megsowego Endurance Tire Gel i jestem ogromnie zadowolony tak samo jak z PP BnB, na plastiki polecam 303 Aerospace Protectant Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kocos Opublikowano 27 Września 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Września 2010 szybkie pytanie czy AUTO GLYM i Smartwax mają w ofercie produkt który mogę stosować na lakier zmatowiony papierem 2500 ?? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tery Opublikowano 27 Września 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Września 2010 Jakie są różnice między Trim Detailerem a Ultimate Protectant? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
art'ek Opublikowano 28 Września 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Września 2010 uzywal ktos Autoglum Paint Renovator?? jak jego moc scieralna?? mozna to porownać z UC megsa? bede pracowac recznie i 2 szybkie pytanie piana aktywna a szampon aktywny ?? to to samo?? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Opublikowano 28 Września 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Września 2010 kupował ktoś w sklepie showcarshine.pl ? nie wygląda zachęcająco, ale jako jedyny na testery finish kare 1000p.. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
senz Opublikowano 28 Września 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Września 2010 kupował ktoś w sklepie showcarshine.pl ? nie wygląda zachęcająco, ale jako jedyny na testery finish kare 1000p.. Przeczytaj sobie ten wątek i sam wyciągnij wnioski: http://forum.kosmetykaaut.pl/viewtopic. ... 35&start=0 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
lakikwap Opublikowano 28 Września 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Września 2010 nie wygląda zachęcająco ?? http://forum.kosmetykaaut.pl/viewtopic.php?t=735 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
aro_77 Opublikowano 28 Września 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Września 2010 kupował ktoś w sklepie showcarshine.pl ? nie wygląda zachęcająco, ale jako jedyny na testery finish kare 1000p.. To jakas prowokacja czy po prostu masz gleboko gdzies poszukac na forum? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Moderator rychu Opublikowano 28 Września 2010 Moderator Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Września 2010 garett, Pierwszego zakupu kosmetyków z wyższej półki ( w tym tester FK 1000p , FK glaze i FK QD) dokonałem właśnie u Mariusza i jestem w 100% zadowolony i mogę polecić Jego sklep. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
malkolm Opublikowano 28 Września 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Września 2010 uzywal ktos Autoglum Paint Renovator jest to bardzo agresywna pasta, w sumie ręcznie raczej krzywdy nią nie narobisz, ale jest upierdliwa w stosowaniu, ja używam jej tylko do usuwania bardzo głębokich rys i to tylko ręcznie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Opublikowano 28 Września 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Września 2010 Cliner R222 będzie dobry pod sealant a mianowicie FK1000. Zostawia on coś po sobie co by się kłóciło z FK Pozdro Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
penko Opublikowano 29 Września 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 29 Września 2010 Wie ktoś gdzie można kupic polerke kestrel das 6 ? jedyny sklep w jakim znalazłem to mr cleaner ale u niech od dłuższego czasu jest niedostępna a na maile nie odpisują na allegro też nie ma Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mutra Opublikowano 29 Września 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 29 Września 2010 allegro - 1238406120. znalazłem w 15 sek Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
penko Opublikowano 29 Września 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 29 Września 2010 tą widziałem ale ona ma pękniętą obudowe a takiej nie chce Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Opublikowano 29 Września 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 29 Września 2010 penko, Z przesyłka i rabatem do PL £ 84.95 w shinearama.co.uk Polishing Power DAP500 D/A (Dual Action) Polijstmachine V2 123 € z przesyłka do PL z carclean.nl Pozdro Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
luko Opublikowano 29 Września 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 29 Września 2010 Czy SRP będzie "współpracował" z SONAXem XTREME wax 1 full protect? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
malkolm Opublikowano 29 Września 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 29 Września 2010 Czy SRP będzie "współpracował" z SONAXem XTREME wax 1 full protect? już chyba ktoś używał i nie czytałem aby były z tym problemy Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Opublikowano 29 Września 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 29 Września 2010 uzywal ktos Autoglum Paint Renovator jest to bardzo agresywna pasta, w sumie ręcznie raczej krzywdy nią nie narobisz, ale jest upierdliwa w stosowaniu, ja używam jej tylko do usuwania bardzo głębokich rys i to tylko ręcznie A jak ma się w porównaniu do Magsa UC, mniej, więcej agresywna... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
piotres Opublikowano 29 Września 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 29 Września 2010 witajcie Jaka IPE kupic w celu usuniecia wypelniaczy bedacych na lakierze tuz po polerowaniu mechanicznym pastami 3m oraz menzerna ? czy taka bedzie OK ? "IZOPROPANOL IPA 1 L. FIRMOWY AG CHEMIA" za 15zl/1l - allegro nr 1241275961 lub taka: Kontakt IPA plus ALKOHOL IZOPROPYLOWY 1L (numer 1244169929) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
smalec Opublikowano 30 Września 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 30 Września 2010 będzie ok Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tery Opublikowano 30 Września 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 30 Września 2010 Ma ktoś porównanie rękawicy Duragloss Plush Microfiber Wash Mitt do Megsa Microfiber Wash Mitt?? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
art'ek Opublikowano 1 Października 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Października 2010 uzywal ktos Autoglum Paint Renovator jest to bardzo agresywna pasta, w sumie ręcznie raczej krzywdy nią nie narobisz, ale jest upierdliwa w stosowaniu, ja używam jej tylko do usuwania bardzo głębokich rys i to tylko ręcznie A jak ma się w porównaniu do Magsa UC, mniej, więcej agresywna... zdaniem przedstawiciela Autoglyma na polske bo od niego takie info otrzymalem jest bardziej agresywna i tylko recznie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
.::SCR::. Opublikowano 2 Października 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Października 2010 Jak się ma rozcieńczenie IPA cz.d.a. (czysta do analiz) do zwykłej ? Jest droższa (30-35zł za 1l), w szklanych butelkach, ale tylko do takiej mam dostęp. Podejrzewam, że można by ją bardziej rozcieńczać, tylko czy jest sens czy nie lepiej jakiś no-name w 5l. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
R0N1N Opublikowano 2 Października 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Października 2010 Jak się ma rozcieńczenie IPA cz.d.a. (czysta do analiz) do zwykłej ? Tak samo. "Cz.d.a" ma po prostu mniej śladowych zanieczyszczeń ale stężenie w zasadzie to samo. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ironman Opublikowano 2 Października 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Października 2010 czy FINISH KARE EXTRA SLICK FINAL BODY SHINE 917ml sprawdzi się na megsie # 16 ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi