escimo Opublikowano 26 Sierpnia 2013 Zgłoś Opublikowano 26 Sierpnia 2013 ZółtyDziobek, do 2 miesięcy jest w stanie poleżeć, ale przy garażowanym aucie Tak jak u nas w Bydg to ciężko pod chmurką o lepszy wynik.
escimo Opublikowano 27 Sierpnia 2013 Zgłoś Opublikowano 27 Sierpnia 2013 ZółtyDziobek, Artih, może przerzucimy to na następny wtorek? Bo dziś ciężko będę miał żeby się wyrobić, a za tydzień będzie luźniej i więcej osób skombinuję
Geniusz Opublikowano 27 Sierpnia 2013 Zgłoś Opublikowano 27 Sierpnia 2013 No ja się dostosuję i jak będzie trzeba to za tydzień mi też by pasowało raczej
Future Opublikowano 29 Sierpnia 2013 Zgłoś Opublikowano 29 Sierpnia 2013 ja sie chetnie wpisuje na liste obecnosci
zIeLoNy3000 Opublikowano 29 Sierpnia 2013 Zgłoś Opublikowano 29 Sierpnia 2013 witam! również chętnie się spotkam z osobami z rejonu zajmującymi się detailingiem i wymienie doświadczenia. Napiszcie konkretny termin spotkania oraz miejsce, postaram się dostosować w miare możliwości czasu Na Łuczniczce odbywają sie spoty różnych klubów Bydgoskich, głównie w piątki i w soboty więc trzeba się jakoś wpasować sensownie w dzień i godzinę. pozdrawiam!
escimo Opublikowano 29 Sierpnia 2013 Zgłoś Opublikowano 29 Sierpnia 2013 Więc tak jak było początkowo ustalane. Wtorek 03 września , Parking przy Łuczniczce, godzina 18:00 No chyba, że ktoś ma inną propozycję?
Geniusz Opublikowano 29 Sierpnia 2013 Zgłoś Opublikowano 29 Sierpnia 2013 Nie ma co kombinować z terminami bo wiadomo, że wszystkim i tak się nie dogodzi a i dyskusja by trwała 2 miesiące pojawię się we wtorek
Borys-Tech Opublikowano 29 Sierpnia 2013 Zgłoś Opublikowano 29 Sierpnia 2013 Ja nie dam rady bo mam 2 zmianę w pracy szkoda, a chciałem dowiedzieć się kilku rzeczy dla początkującego
escimo Opublikowano 30 Sierpnia 2013 Zgłoś Opublikowano 30 Sierpnia 2013 Borys-Tech, spokojnie, nie pierwszy i nie ostatni spot Następny może się uda jakiś "garażowy" zrobić i najlepiej w weekend
Artih Opublikowano 30 Sierpnia 2013 Zgłoś Opublikowano 30 Sierpnia 2013 Będę. Co do "garażowych" to mocno prawdopodobne, że w najbliższą sobotę 7 września będę robił odświerzenie Renault Master'a ojca (zielony akryl) więc będę mógł zaprosić chętnych do pomocy/rozmowy Spektakularne 50/50 gwarantowane bo lakier zajechany mocno.
escimo Opublikowano 30 Sierpnia 2013 Zgłoś Opublikowano 30 Sierpnia 2013 Artih, no to jak będzie czas, to wezmę DAS'a i Lare + ziomków do pomocy i ogarniemy
Artih Opublikowano 30 Sierpnia 2013 Zgłoś Opublikowano 30 Sierpnia 2013 A jest co - powierzchnie niezłe Ale skończy się na odświeżeniu Megsem UC chyba tylko
Geniusz Opublikowano 30 Sierpnia 2013 Zgłoś Opublikowano 30 Sierpnia 2013 Ajjj akurat będę się bawił na zlocie w następny weekend Ale jak kupie mieszkanie (mam nadzieję, że do wiosny) to i garaż będzie to będzie częściej bo w obecnym garażu za dużo kurzu Dziś też furke odebrałem od lakiernika - ehh piękny ten lakier, szkoda tylko, że tylko na jednym boku za 2 miesiące myśle korekte się jakąś ogarnie całości No i jeśli UC daje lepsze rezultaty niż SRP to musze też sprawdzić - ostatnio maluszka przed sprzedażą robiłem SRP (czerwony) i byłem oczarowany tym środkiem
Geniusz Opublikowano 30 Sierpnia 2013 Zgłoś Opublikowano 30 Sierpnia 2013 Ajjj akurat będę się bawił na zlocie w następny weekend Ale jak kupie mieszkanie (mam nadzieję, że do wiosny) to i garaż będzie to będzie częściej bo w obecnym garażu za dużo kurzu Dziś też furke odebrałem od lakiernika - ehh piękny ten lakier, szkoda tylko, że tylko na jednym boku za 2 miesiące myśle korekte się jakąś ogarnie całości No i jeśli UC daje lepsze rezultaty niż SRP to musze też sprawdzić - ostatnio maluszka przed sprzedażą robiłem SRP (czerwony) i byłem oczarowany tym środkiem
Borys-Tech Opublikowano 1 Września 2013 Zgłoś Opublikowano 1 Września 2013 O ja byłbym chętny na spota weekendowego jak będzie miejsce ;]
Borys-Tech Opublikowano 1 Września 2013 Zgłoś Opublikowano 1 Września 2013 O ja byłbym chętny na spota weekendowego jak będzie miejsce ;]
michal788 Opublikowano 2 Września 2013 Zgłoś Opublikowano 2 Września 2013 czy co do jutra aktualne Może miejscówkę zmienimy na parking podziemny TESCO przy takiej pogodzie to nas wywieje z tej łuczniczki.
michal788 Opublikowano 2 Września 2013 Zgłoś Opublikowano 2 Września 2013 czy co do jutra aktualne Może miejscówkę zmienimy na parking podziemny TESCO przy takiej pogodzie to nas wywieje z tej łuczniczki.
escimo Opublikowano 2 Września 2013 Zgłoś Opublikowano 2 Września 2013 Jestem również za zmianą miejscówki na TESCO
escimo Opublikowano 2 Września 2013 Zgłoś Opublikowano 2 Września 2013 Jestem również za zmianą miejscówki na TESCO
Artih Opublikowano 2 Września 2013 Zgłoś Opublikowano 2 Września 2013 Nie lubię Tesco i jego parkingu
Artih Opublikowano 2 Września 2013 Zgłoś Opublikowano 2 Września 2013 Nie lubię Tesco i jego parkingu
Geniusz Opublikowano 2 Września 2013 Zgłoś Opublikowano 2 Września 2013 No na Łuczniczce może być ciężko wystać nawet 30 minut Więc może być Chociaż jutro ma być już cieplej i słonecznie
Rekomendowane odpowiedzi