Jump to content

Recommended Posts

Posted

Witajcie, czy są chętne osoby (Bydgoszcz, Toruń i okolice) na spotkanie, wymianę spostrzeżeń, ew. uwag. Moglibyśmy się spotkać, umyć "pokazowo" jedną furkę (np. moją :) ) wymienić się uwagami, najwyżej drugi raz już nikt nie przyjedzie ;) Myślę że rozmowa "na żywo" z kimś będącym "w temacie" da więcej niż czytanie dziesiątek testów i opisów produktów.

pozdrawiam, Krzysiek

Posted

Cześć, ja chętnie spotkam się np w toruniu. Jestem dopiero początkującym detailerem dlatego taki spot na pewno by mi się przydał ;) Pozdr

Posted

proponuje poczekać i na lepsza aurę i na więcej chętnych:) co do miejsca i czasu "zlotu" to proponuje aby każdy zaproponował swoja miejscówkę i coś wspólnie ustalimy, pozdrawiam

Posted

jeżeli uzbiera się jakaś konkretna ilość osób to również jestem chętny. Można się umówić na parkingu obok Łuczniczki lub w Myślęcinku.

pozdrawiam

Posted

Jestem z okolic Bydgoszczy i chętnie bym zrobił jakiegoś spota, najlepiej w Bydgoszczy :)

Chciałbym zaprezentować wam mój samochód i porozmawiać na temat detalingu, na forum jest dużo tematów ale lepiej się na żywo wymienić doświadczeniami niż czytać tysiące stron :/

Oczywiście podstawa na spot to dobra pogoda :)

Posted

Ja również się piszę, jestem z okolic Torunia. Jestem zielony w temacie detailingu bo dopiero od niedawna zacząłem czytać forum... i całkowity brak doświadczenia, ale to już niedługo się zmieni mam nadzieję

Posted

dokładnie tak jak ja:) dlatego fajnie by było jakby na spot zawitała osoba, która będzie "nauczać" :)...ktoś obeznany w temacie...mmakira :o

Posted

Myśle że można by coś zorganizować u mnie, dajcie mi tylko z dwa-trzy tygodnie na ogarnięcie mojej nowej miejscówki jeszcze trochę :)

Posted

no proszę jak się ludzie zgłaszają, kuba dzięki za propozycję miejsca :good: , myślę że za 3 tygodnie będzie trzeba na kilka dni rozłożyć prezentację profi :ad::) ale spoko, jestem jak najbardziej za

Posted

Widze, że Bydgoszcz rządzi :o

Jak będę miał czas to dojadę z Włocławka, aby posłuchać i podpatrzeć doświadczonych kolegów.

Pozdrawiam

Posted

Super by było jak by na takim spotkaniu odbył się jakiś pokaz (szkolenie) jak zrobić furkę na błysk :) np na jednym elemencie, żeby nasz doświadczony kolega nie musiał całego dnia siedzieć nad furką...

Posted

Też się piszę, oczywiście jak dzieciaki mnie puszczą. Tylko najlepiej za 2-3 tyg no i z jakimś pokazem oczywiście. Będę śledził temat.

Posted

Ale świetnie ! Zlot blisko mojej okolicy ! Śledzę forum od stycznia i namiętnie czytam posty, bardzo chętnie posłucham doświadczonych i się czegoś nauczę :roll::roll::roll:

Wezmę ze sobą nowy nabytek w220, w którego trzeba włożyć multum pracy bo ktoś traktował go jak jakąś puszkę po sardynkach :cry:

Posted

czekam na info o spotkaniu, zresztą dzwoniłem do Ciebie kuba w sprawie korekty lakieru do e34 to będzie można porozmawiać i ocenić auto "na żywo". Z kolegą trybikiem widziałem się na ostatnim zlocie bkb w bydgoszczy, podejrzewam, że też wpadnie na spotkanie.

pozdrawiam

Posted
czekam na info o spotkaniu, zresztą dzwoniłem do Ciebie kuba w sprawie korekty lakieru do e34 to będzie można porozmawiać i ocenić auto "na żywo". Z kolegą trybikiem widziałem się na ostatnim zlocie bkb w bydgoszczy, podejrzewam, że też wpadnie na spotkanie.

pozdrawiam

A no widzisz :) Ocenimy co i jak :)

Posted

Witajcie, widzę spot kujawsko-pomorski nabiera kształtów:) Moja propozycja jest taka, aby spotkanie odbyło się u kuby, on ma i wiedzę i potrzebne do tego miejsce. W związku z tym proponuje aby to właśnie kuba ustalił pasującą mu datę, do której każdy z nas się dostosuje. Myślę, że będzie ciekawie :)

Posted

Ja próbowałem szukać w zakładce z wszystkimi użytkownikami tych z okolicy Torunia a tu taki temat :D chętnie bym wziął udział w takim spotkaniu, posłuchał cennych uwag i porad od doświadczonych kolegów. Nie ma to jak praktyka a nie tyko sucha teoria :)