Geniusz Opublikowano 30 Maja 2013 Zgłoś Opublikowano 30 Maja 2013 a gdzie dokladniej ? moze na chwile chociaz wskocze pogadac
escimo Opublikowano 30 Maja 2013 Zgłoś Opublikowano 30 Maja 2013 Dokładny adres podam Ci koło południa na PW, bo sam nie pamiętam dokładnie
mmakira Opublikowano 30 Maja 2013 Zgłoś Opublikowano 30 Maja 2013 Dokładny adres podam Ci koło południa na PW, bo sam nie pamiętam dokładnie Cześć. I ja poprosze o namiary na miejscówke. Postaram się wpaść na godzinkę czy dwie. Mamy zaległe porównanie
Geniusz Opublikowano 1 Czerwca 2013 Zgłoś Opublikowano 1 Czerwca 2013 wróciłem już dzieki za spotkanie, dobrze bylo zobaczyc pewne rzeczy to teraz samemu zaczne próbować pokazcie potem efekty
escimo Opublikowano 1 Czerwca 2013 Zgłoś Opublikowano 1 Czerwca 2013 ZółtyDziobek, mmakira, dzięki za wizytę, dobre rady i pomoc. Na dziś robota zakończona, jutro ciąg dalszy Jakaś tam fotka poglądowa:
Artih Opublikowano 1 Czerwca 2013 Zgłoś Opublikowano 1 Czerwca 2013 Ale przegapiłem spotkanie Wprawdzie na sprzęt i maszyny zamówione dopiero czekam ale chętnie bym chociaż potowarzyszył Jak by co jutro mogę podjechać jeśli jeszcze można
Artih Opublikowano 2 Czerwca 2013 Zgłoś Opublikowano 2 Czerwca 2013 Niestety dzisiaj nie dałem/dam rady jednak Postaram się nie przegapić kolejnych okazji do spotkania
escimo Opublikowano 3 Czerwca 2013 Zgłoś Opublikowano 3 Czerwca 2013 Udało się, udało Fotki będą dziś albo jutro
kwasek Opublikowano 3 Czerwca 2013 Zgłoś Opublikowano 3 Czerwca 2013 No to kilka fotek. Dwa dni pracy po 13h w trzy osoby, a przewinęło się ich znacznie więcej, także kilka osób z forum, którym chciałbym bardzo podziękować. Pełna korekta na 3 maszyny, chyba wszelkimi możliwymi kombinacjami past i padów Pełna korekta a na deser wisienka od SV. Jak się zrobi pogoda to wrzucę kilka fotek gotowego auta. Niestety nie było czasu, żeby zrobić pełną relację do PSB. Może next time
escimo Opublikowano 3 Czerwca 2013 Zgłoś Opublikowano 3 Czerwca 2013 chyba wszelkimi możliwymi kombinacjami past i padów Eee, brakowało 3M i Kocha chyba tylko
Wielebny Opublikowano 4 Czerwca 2013 Zgłoś Opublikowano 4 Czerwca 2013 Ja chciałbym tylko dodać - Mam nadzieje ,że ostatni raz robiłem korektę DA i mało inwazyjnym padem.
Artih Opublikowano 4 Czerwca 2013 Zgłoś Opublikowano 4 Czerwca 2013 Co ja tam widzę ? Festol, Lare 41 ? Maciej widzę też ostro jechal Szkoda, że przegapiłem - ale następnym razem będę ... no chyba, że już coś u mnie zorganizujemy
Artih Opublikowano 4 Czerwca 2013 Zgłoś Opublikowano 4 Czerwca 2013 Jeśli chodzi o DA to DAS-6 już do mnie idzie - jak jego porównanie z Lare EPL 41, bo o niej też myślałem ?
escimo Opublikowano 4 Czerwca 2013 Zgłoś Opublikowano 4 Czerwca 2013 Artih, waga podobna, ale głośniejszy wg mnie jest LARE. Co do samej pracy, to nie wymienialiśmy się maszynami
Wielebny Opublikowano 4 Czerwca 2013 Zgłoś Opublikowano 4 Czerwca 2013 Tak dokładnie- Lare pracuje głośniej ale za to łatwiej się w nim odkręca BP.
escimo Opublikowano 4 Czerwca 2013 Zgłoś Opublikowano 4 Czerwca 2013 Wielebny, bo ja mam nieoryginalny kluczyk, dlatego był problem z BP
Geniusz Opublikowano 4 Czerwca 2013 Zgłoś Opublikowano 4 Czerwca 2013 no do mnie dziś przyszła paczka i doczekać się nie mogę żeby pogoda była i troche wolnego czasu wytrzymać nie mogłem i wyglinkowałem sobie jedno poszycie, ale o dziwo za dużo do roboty nie miała ciekaw jestem na na innych partiach będzie, ale to jak więcej czasu będzie
escimo Opublikowano 4 Czerwca 2013 Zgłoś Opublikowano 4 Czerwca 2013 ZółtyDziobek, z reguły maska/dolne partie drzwi mają najwięcej do zbierania
Geniusz Opublikowano 4 Czerwca 2013 Zgłoś Opublikowano 4 Czerwca 2013 właśnie maska mnie najbardziej ciekawi, dach i klapa na dachu zawsze wszystko u mnie pada. Może jutro całe auto ogarne sobie
Artih Opublikowano 4 Czerwca 2013 Zgłoś Opublikowano 4 Czerwca 2013 Dawać - planujcie już kolejne auta i mini spoty/wspólną pracę Ja czekam na sprzęty i chemię i zabieram się do roboty - czekają na mnie 4 auta + zielony Renault Master Midi - nieźle zapuszczony (będzie co robić) O terminach i miejscu będę oczywiście informował
escimo Opublikowano 4 Czerwca 2013 Zgłoś Opublikowano 4 Czerwca 2013 Artih, coś tam w planach jest. Tylko trzeba dobrą miejscówkę ogarnąć i ugadać się z kobietami, żeby znowu puściły na cały dzień
Rekomendowane odpowiedzi