Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano
Dokładny adres podam Ci koło południa na PW, bo sam nie pamiętam dokładnie :)

Cześć.

I ja poprosze o namiary na miejscówke. Postaram się wpaść na godzinkę czy dwie. Mamy zaległe porównanie ;)

Opublikowano

wróciłem już ;) dzieki za spotkanie, dobrze bylo zobaczyc pewne rzeczy to teraz samemu zaczne próbować :)

pokazcie potem efekty :)

Opublikowano

ZółtyDziobek, mmakira, dzięki za wizytę, dobre rady i pomoc. Na dziś robota zakończona, jutro ciąg dalszy :)

Jakaś tam fotka poglądowa:

382194_10151730946916004_936342198_n.jpg

Opublikowano

Ale przegapiłem spotkanie :)

Wprawdzie na sprzęt i maszyny zamówione dopiero czekam ale chętnie bym chociaż potowarzyszył :)

Jak by co jutro mogę podjechać jeśli jeszcze można ;)

Opublikowano

Niestety dzisiaj nie dałem/dam rady jednak :(

Postaram się nie przegapić kolejnych okazji do spotkania ;)

Opublikowano

No to kilka fotek. Dwa dni pracy po 13h w trzy osoby, a przewinęło się ich znacznie więcej, także kilka osób z forum, którym chciałbym bardzo podziękować.

Pełna korekta na 3 maszyny, chyba wszelkimi możliwymi kombinacjami past i padów :) Pełna korekta a na deser wisienka od SV. Jak się zrobi pogoda to wrzucę kilka fotek gotowego auta. Niestety nie było czasu, żeby zrobić pełną relację do PSB. Może next time :)

16.JPG

17.JPG

18.JPG

19.JPG

20.JPG

21.JPG

22.JPG

23.JPG

24.JPG

Opublikowano

Co ja tam widzę ? Festol, Lare 41 ? :)

Maciej widzę też ostro jechal :)

Szkoda, że przegapiłem - ale następnym razem będę ... no chyba, że już coś u mnie zorganizujemy :)

Opublikowano

Jeśli chodzi o DA to DAS-6 już do mnie idzie - jak jego porównanie z Lare EPL 41, bo o niej też myślałem ?

Opublikowano

Artih, waga podobna, ale głośniejszy wg mnie jest LARE. Co do samej pracy, to nie wymienialiśmy się maszynami :D

Opublikowano

no do mnie dziś przyszła paczka i doczekać się nie mogę żeby pogoda była i troche wolnego czasu :) wytrzymać nie mogłem i wyglinkowałem sobie jedno poszycie, ale o dziwo za dużo do roboty nie miała :) ciekaw jestem na na innych partiach będzie, ale to jak więcej czasu będzie :)

Opublikowano

właśnie maska mnie najbardziej ciekawi, dach i klapa :P na dachu zawsze wszystko u mnie pada. Może jutro całe auto ogarne sobie :)

Opublikowano

Dawać - planujcie już kolejne auta i mini spoty/wspólną pracę :)

Ja czekam na sprzęty i chemię i zabieram się do roboty - czekają na mnie 4 auta + zielony Renault Master Midi - nieźle zapuszczony (będzie co robić) :)

O terminach i miejscu będę oczywiście informował :)

Opublikowano

Artih, coś tam w planach jest. Tylko trzeba dobrą miejscówkę ogarnąć i ugadać się z kobietami, żeby znowu puściły na cały dzień :P