cash Opublikowano 14 Grudnia 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 14 Grudnia 2011 We Wrocławiu otworzono nowy salon "auto detailingu" no ciekawe Ktoś na myjkę jutro lub w piątek, dobrze by było w jakiś godzinach południowych jak jest ciepło bo wieczorem auta już się nie osuszy... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
balcerek Opublikowano 14 Grudnia 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 14 Grudnia 2011 We Wrocławiu otworzono nowy salon "auto detailingu" no ciekawe Ktoś na myjkę jutro lub w piątek, dobrze by było w jakiś godzinach południowych jak jest ciepło bo wieczorem auta już się nie osuszy... Byłem wczoraj jak wyjeżdżałem z domu to padał deszcz ale auto odpicowałem. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
native Opublikowano 14 Grudnia 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 14 Grudnia 2011 Ja chętnie podjadę, może skusze się na mycie jak ktoś mi użyczy rękawicy bo stara poleciała do śmietnika, a jeszcze nie złożyłem zamówienia na nową =] Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
duniek Opublikowano 14 Grudnia 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 14 Grudnia 2011 Mam plan aby w sobote zajac sie nowym nabytkiem takze przydaloby sie umyc w piatek, o ktorej dokladnie Panowie planujecie spotkanie ??? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
cash Opublikowano 14 Grudnia 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 14 Grudnia 2011 Wstępnie jutro godzina 11 jak ktoś mi użyczy rękawicy bo stara poleciała do śmietnika Da się zrobić, mi pewnie wystarczy opłukać, jak coś to umyje po Tobie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dark Knight Opublikowano 14 Grudnia 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 14 Grudnia 2011 To ja wezmę Pianę Tenzi ktoś będzie chętny ?? Bo muszę wykończyć Carbona Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
native Opublikowano 14 Grudnia 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 14 Grudnia 2011 11 będzie ok, później zaczyna się większy ruch tam. Dark Knight ładnie to tak wykańczać Carbona Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dark Knight Opublikowano 14 Grudnia 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 14 Grudnia 2011 Sam nie chce zejść po dobroci to trzeba mu pomóc bo Titanium czeka i czeka Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
duniek Opublikowano 14 Grudnia 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 14 Grudnia 2011 Jutro 11 fajnie macie Panowie ja musze w robocie tyrac takze odpadam. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
balcerek Opublikowano 14 Grudnia 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 14 Grudnia 2011 Czy ktoś z Was ma na zbyciu aktywną piane chętnie odkupił bym VALETpro pH NEUTRAL SNOW FOAM lub jakąś inna nie agresywną bezpieczną dla wosku. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
cash Opublikowano 14 Grudnia 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 14 Grudnia 2011 Czy ktoś z Was ma na zbyciu aktywną piane chętnie odkupił bym VALETpro pH NEUTRAL SNOW FOAM Są nadmiary w arsenale, więc jak ktoś chce to pisać Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
BiLu Opublikowano 14 Grudnia 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 14 Grudnia 2011 Czy ktoś z Was ma na zbyciu aktywną piane chętnie odkupił bym VALETpro pH NEUTRAL SNOW FOAM lub jakąś inna nie agresywną bezpieczną dla wosku. VP Poseidona może chcesz? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dark Knight Opublikowano 14 Grudnia 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 14 Grudnia 2011 VP Poseidona może chcesz a ja Litra zamówiłem , myślałem że już nie masz Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
cash Opublikowano 14 Grudnia 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 14 Grudnia 2011 Trzeba zrobić jakąś bazę nadmiarów, żeby było wiadomo do kogo uderzać Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
balcerek Opublikowano 14 Grudnia 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 14 Grudnia 2011 Temat piany załatwiony dziękuje panowie. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
BiLu Opublikowano 14 Grudnia 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 14 Grudnia 2011 VP Poseidona może chcesz a ja Litra zamówiłem , myślałem że już nie masz Z galona jeszcze zostało na kilka lat mycia Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
polo33 Opublikowano 14 Grudnia 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 14 Grudnia 2011 A macie może troche aktywnej piany odsprzedać ? ok 200-300ml ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
cayman9 Opublikowano 15 Grudnia 2011 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 15 Grudnia 2011 a może by się wybrać na jakieś małe piwko w weekend? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
balcerek Opublikowano 29 Grudnia 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 29 Grudnia 2011 Wita czy ktoś z was ma do odsprzedania środek do czyszczenia zasyfionych felg aluminiowych po prostu coś mocnego na 4 felgi. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dark Knight Opublikowano 29 Grudnia 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 29 Grudnia 2011 Zapraszam do siebie na krzyki mam kilka mocnych środków , pozdro Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
balcerek Opublikowano 5 Stycznia 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Stycznia 2012 Panowie jadę na autospa z wiaderkami będę tam około 19:30 jest jakiś chętny? Ja będę na 100%. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
dw4463757 Opublikowano 9 Lutego 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Lutego 2012 Czy ktoś może zna tą firmę? http://www.bluebear.pl/ Na Braci Gierymskich, na Biskupinie, urzędują... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
native Opublikowano 9 Lutego 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Lutego 2012 "Parowe mycie samochodów" na forum był już temat odnośnie tej techniki mycia - zależy od wymagań klienta... ja już teraz bym nie ryzykował, nawet zima... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
cash Opublikowano 9 Lutego 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Lutego 2012 Parę polecam do czyszczenia felg, super sprawa Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Thomas207 Opublikowano 10 Lutego 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Lutego 2012 Jak ktos szuka dobrej myjni to ta w Pasazu daje rade. Naprawde sie chlopaki przykladaja, ja ostatnio z braku czasu i miejsca oddalem im auto na godzinke to wymyli auto z felgami i wszystkimi zakamarkami. Jakis wiekszych szkod nie zanotowalem. Nawet sie przylozyli do nadkoli i nalozyli dressing na opony Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi