native Opublikowano 5 Października 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Października 2011 dokładnie 2 miesiące to trochę lipa Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dark Knight Opublikowano 21 Października 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Października 2011 Czyżby jesień wszystkie zapały do mycia zmroziła we Wrocławiu ?? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Thomas207 Opublikowano 21 Października 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Października 2011 Ciagle pada, fura brudna, nawet nie ma kiedy nalozyc Colli na zime... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
snap Opublikowano 21 Października 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Października 2011 Thomas207, zerknij za okno Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
cash Opublikowano 21 Października 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Października 2011 Trzeba wykorzystać weekend ma być słonecznie i sucho temp. 11 C, lepiej już chyba nie będzie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dark Knight Opublikowano 21 Października 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Października 2011 Ja się właśnie pakuje i idę skorzystać z ostatnich ciepłych podrygów słońca Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Thomas207 Opublikowano 21 Października 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Października 2011 A ja dopiero zamowilem wosk na zime, takze dopiero przyszly tydzien wchodzi w gre. Dobrze, ze w Lesznie mam ogrzewany garaz Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
cash Opublikowano 21 Października 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Października 2011 Thomas207, 207 to RC?? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Thomas207 Opublikowano 21 Października 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Października 2011 Niestety, zwykly miejski wozek 1.4 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Drapi Opublikowano 21 Października 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Października 2011 Cash 2 miesiące jest na doładowanie a kasa na kluczu nie mam ważności. Kupiłem zresztą już wcześniej miałem klucz. Co do myjni na puławskiej to nie jest źle ale za to że sam sobie umyłem auto, odkurzułem i wosk nalożyłem wzieli 25 zł. nie wiem jak to policzyli bo w sumie bylo odkurzenia za 5 i mycie za 7 i 10 za to że mogłem wosk sobie u nich pod dachem nałożyć. Ale jak na samo mycie nie jest źle. Ostatnio jeżdze na autospa. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
dw4463757 Opublikowano 31 Października 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 31 Października 2011 Pytanie co do spotkań - jak się spotykamy, to myjecie auta normalnie z wiadra sobie? Pytam, bo nie wiem, czy jest sens brać wiadro i szampon Czy tylko bezdotykowo jedzie się tam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
balcerek Opublikowano 31 Października 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 31 Października 2011 Pytanie co do spotkań - jak się spotykamy, to myjecie auta normalnie z wiadra sobie?Pytam, bo nie wiem, czy jest sens brać wiadro i szampon Czy tylko bezdotykowo jedzie się tam Wiadra kolego ale najlepiej po 19 i bardzo dyskretnie ! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
cash Opublikowano 31 Października 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 31 Października 2011 Oj tam oj tam, dzisiaj kolejka, a my z wiaderkami Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
dw4463757 Opublikowano 12 Listopada 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Listopada 2011 Czy w poniedziałek ok. 17-17:30 ktoś byłby chętny? Ja pierwszy raz na bezdotyk z wiadrem, to z kimś będzie raźniej Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dark Knight Opublikowano 12 Listopada 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Listopada 2011 na 18 pisze się Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Thomas207 Opublikowano 12 Listopada 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Listopada 2011 Ja chyba zajrze, ale we Wroclawiu nie mam praktycznie nic do auta, wszystko w Lesznie w garazu spoczywa Takze podjade sobie opłukac. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
dw4463757 Opublikowano 13 Listopada 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 13 Listopada 2011 W takim razie będę na myjce czekał gdzieś za kwadrans 18, srebrna Toyota Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jmr Opublikowano 21 Listopada 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Listopada 2011 Ja wczoraj "opłukałem" ale widzę, żę bez wiaderka to słabo... nie schodzi wszystko, przydałboby się jeszcze szamponem ładnie ręcznie domyć :-) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Thomas207 Opublikowano 21 Listopada 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Listopada 2011 Nie wiedzialem gdzie napisac, ale przez najblizszy (blizej nieokreslony) czas dysponuje odkurzaczem pioracym Karcher Puzzi 100, moge udostepnic forumowiczom z Wroclawia lub pomoc w praniu wnetrza przed zima *Oferta nie ma charakteru zarobkowego, wynika jedynie z checi niesienia pomocy kolegom z forum Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
cash Opublikowano 21 Listopada 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Listopada 2011 Nie wiedzialem gdzie napisac, ale przez najblizszy (blizej nieokreslony) czas dysponuje odkurzaczem pioracym Karcher Puzzi 100, moge udostepnic forumowiczom z Wroclawia lub pomoc w praniu wnetrza przed zima *Oferta nie ma charakteru zarobkowego, wynika jedynie z checi niesienia pomocy kolegom z forum Przydało by się przypiąć jakiś order Nie miałem jeszcze styczności z takim sprzętem - czasochłonne jest pranie wnętrza? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Thomas207 Opublikowano 21 Listopada 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Listopada 2011 Jezeli nigdy nie bylo prane, wypada przeleciec 2 razy, jezeli jest bardzo brudne, to nawet i 3 razy. Troche juz aut pralem i zajmuje to srednio ok 2 godzin (ale to tak na spokojnie, z przerwami na piwko i papierosa) - jak sie sprezyc, to mozna szybciej Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Thomas207 Opublikowano 10 Grudnia 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Grudnia 2011 Poszukujemy z kolega dw4463757 garazu z dostepem do pradu, chcemy ogarnac spota w celu prania tapicerek. Chetnych zapraszamy, jak ktos ma garaz (fajnie by bylo ogrzewany) i chce sie tez zalapac na pranie niech da znac Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
cash Opublikowano 11 Grudnia 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 11 Grudnia 2011 Garaż jest, ale otworzyć drzwi i szaleć z odkurzaczem to się już nie da (za wąski) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
balcerek Opublikowano 13 Grudnia 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 13 Grudnia 2011 Witam czy jest ktoś chętny umyć dzisiaj (wtorek) autko na autospa godzina około 19.30 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Vein Opublikowano 14 Grudnia 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 14 Grudnia 2011 We Wrocławiu otworzono nowy salon "auto detailingu" http://bluebear.pl/ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi