Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 841
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Top użytkownicy w tym temacie

Opublikowane grafiki

Opublikowano

Hey

Chlopaki [ native I duniek ] jak wyglada u was termin odbioru felg? Bo u mnie przedluzyl sie do wtorku. Jak odbierzecie felgi to dajcie foto tutaj albo na pw. Pozdrawiam

Opublikowano

Ja czekam, miały być gotowe na wczoraj lub dzisiaj ale na razie cisza. Native w jaki kolor poszedłeś ??? cyymek został jasny srebrny ???

Opublikowano

Tak został jasny srebrny, moje 2 fele były na prostowaniu i dlatego termin się u mnie wydłużył ale i tak śnieg za oknem więc się nie śpieszy ;)

Opublikowano

Witam

Felgi wróciły już do mnie z renowacji i poniżej napiszę dla innych co i jak wyszło cenowo oraz foto felg które robiłem przy sztucznym oświetleniu. W dzień wyglądają dużo lepiej.Renowacja została dokonana prze firmę "MiKar" z Wrocławia http://www.malowaniefelg.com

-Malowanie i napawanie (kolor + standardowy połysk) 350/komplet 17" cena jako grupowa

-Podwójny Clar 50zł/komplet

-Prostowanie felg do malowania 50zł/sztuka bez względu na stan i rozmiar

-Przekładka opon, wyważanie i nowe wentylki 50zł/komplet

tak wyszedł cennik na koniec, a poniżej album i 2 fotki pozdrawiam.

album: http://imageshack.us/g/1/10070896/

_s0.zmniejszacz.pl_DSCF8953_zmniejszacz-pl_805568.jpg.20d0879bb6e0917bde3e216ebf81bc7d.jpg

_s0.zmniejszacz.pl_DSCF8967_zmniejszacz-pl_913440.jpg.1b67bfc127b17f08f205da95577cfdf7.jpg

_s0.zmniejszacz.pl_DSCF8972_zmniejszacz-pl_319085.jpg.72afecdf9aafcb402a9f16de3987d940.jpg

Opublikowano

były były pisałem do ciebie pw

tylko najpierw zadzwoń do niego bo możesz pocałować klamkę tak jak ja hehe

Opublikowano

Faaaaaaajnie, ja po swoje za 1h jadę :-] podrzucę foto

Właśnie odebrałem kółka, wczoraj nie wyszło bo były założone inne wentyle.

c5bfcbc4.jpg

Wyszły bardzo fajnie, jutro podrzucę lepsze foto a przy okazji wyczyszczę i położę DLUx-a

Opublikowano

Dunio wyszły fajnie wiem bo je widziałem przed tobą :P Dzisiaj w mini lakierni malowałem dekielki i mam spray w naszym kolorze felg jest to ral 9006 ale widzę że jednak różnica jakaś tam będzie :/ pozdro

A poniżej daje foto jak felgi się prezentują w świetle dziennym lekko słonecznym.

.._s0.zmniejszacz.pl_DSCF8974_zmniejszacz-pl_653012.jpg.e60bb0fc9aeb7e5140a5beff0a6730a2.jpg

_s0.zmniejszacz.pl_DSCF8978_zmniejszacz-pl_938840.jpg.01a7cbc69b9536c68b2b650a93adcd41.jpg

• 2 tygodnie później...
Opublikowano

No to sie nie dogadaliśmy Cash :wallbash:

Chłopaki sprawdźcie swoje felgi, dzisiaj u mnie pojawiły się pęknięcia nie wiem czy to klar czy farba, bo pod palcem gładko :(

No i felgi lecą znowu do pieca...

img20130410142836.jpg

Opublikowano

Native nawet nie strasz, tak jak pisałem wcześniej mój kumpel miał ten sam problem i też były ponownie malowane. Jutro przyjże się swoim bo będę je przekładał, mam nadzieje że są całe.

Opublikowano

trochę niepokojące.. bo felgi malowane już dawno temu a dzisiaj w oczach pękały. Do tego nie używane leżały w ciepłym garażu.

Mam nadzieje, że za drugim razem nie będzie już niespodzianek bo przyjechał do mnie DLUx i troche by go było szkoda :zly:

Opublikowano

Native - te pęknięcia to na jednej feldze, czy na wszystkich ? I jak sprawa się zakończyła, lakiernik poprawił w ramach gwarancji?

Czy komuś jeszcze lakier popękał tak jak koledze Native ?

Pytam, bo noszę się z zamiarem oddania moich alusków do majstra, który Wam lakierował.