dw4463757 Opublikowano 11 Marca 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 11 Marca 2013 Kogo możecie polecić we Wrocławiu do mycia silnika? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
cyymek Opublikowano 13 Marca 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 13 Marca 2013 Hey Chlopaki [ native I duniek ] jak wyglada u was termin odbioru felg? Bo u mnie przedluzyl sie do wtorku. Jak odbierzecie felgi to dajcie foto tutaj albo na pw. Pozdrawiam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
native Opublikowano 13 Marca 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 13 Marca 2013 Ja dopiero wczoraj zawiozłem swoje felgi, do odbioru maja być w polowe przyszłego tygodnia. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
duniek Opublikowano 13 Marca 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 13 Marca 2013 Ja czekam, miały być gotowe na wczoraj lub dzisiaj ale na razie cisza. Native w jaki kolor poszedłeś ??? cyymek został jasny srebrny ??? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
native Opublikowano 13 Marca 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 13 Marca 2013 też jasny srebrny Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
cyymek Opublikowano 13 Marca 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 13 Marca 2013 Tak został jasny srebrny, moje 2 fele były na prostowaniu i dlatego termin się u mnie wydłużył ale i tak śnieg za oknem więc się nie śpieszy Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Aivars Opublikowano 15 Marca 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 15 Marca 2013 Wrzuccie tutaj info jak to wyszlo cenowo i jakosciowo Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
cyymek Opublikowano 21 Marca 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Marca 2013 Witam Felgi wróciły już do mnie z renowacji i poniżej napiszę dla innych co i jak wyszło cenowo oraz foto felg które robiłem przy sztucznym oświetleniu. W dzień wyglądają dużo lepiej.Renowacja została dokonana prze firmę "MiKar" z Wrocławia http://www.malowaniefelg.com -Malowanie i napawanie (kolor + standardowy połysk) 350/komplet 17" cena jako grupowa -Podwójny Clar 50zł/komplet -Prostowanie felg do malowania 50zł/sztuka bez względu na stan i rozmiar -Przekładka opon, wyważanie i nowe wentylki 50zł/komplet tak wyszedł cennik na koniec, a poniżej album i 2 fotki pozdrawiam. album: http://imageshack.us/g/1/10070896/ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
native Opublikowano 21 Marca 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Marca 2013 a moje tam gdzieś były ? dopiero jutro się wybiorę po nie ;P Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
cyymek Opublikowano 21 Marca 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Marca 2013 były były pisałem do ciebie pw tylko najpierw zadzwoń do niego bo możesz pocałować klamkę tak jak ja hehe Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
duniek Opublikowano 21 Marca 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Marca 2013 Faaaaaaajnie, ja po swoje za 1h jadę podrzucę foto Właśnie odebrałem kółka, wczoraj nie wyszło bo były założone inne wentyle. Wyszły bardzo fajnie, jutro podrzucę lepsze foto a przy okazji wyczyszczę i położę DLUx-a Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
cyymek Opublikowano 23 Marca 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Marca 2013 Dunio wyszły fajnie wiem bo je widziałem przed tobą Dzisiaj w mini lakierni malowałem dekielki i mam spray w naszym kolorze felg jest to ral 9006 ale widzę że jednak różnica jakaś tam będzie pozdro A poniżej daje foto jak felgi się prezentują w świetle dziennym lekko słonecznym. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
native Opublikowano 23 Marca 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Marca 2013 W końcu zrobiłem jakieś fotki moich felg. http://imageshack.us/g/1/10073587/ Jeszcze nawet nie wymyte, ale już autobahn i nowe dekielki czekają Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
duniek Opublikowano 24 Marca 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Marca 2013 Jeszcze ode mnie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
cyymek Opublikowano 8 Kwietnia 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Kwietnia 2013 Ktos dzisiaj na male Myju Muju na 19 30 na car spa? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
cash Opublikowano 8 Kwietnia 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Kwietnia 2013 cyymek, pokazuje, że 3dni deszczu w niedziele ma być ładnie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
native Opublikowano 10 Kwietnia 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Kwietnia 2013 http://www.automuza.pl/ oczywiście dział kosmetyki. Panowie znali? bo mnie zaskoczyła ilość Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
cash Opublikowano 10 Kwietnia 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Kwietnia 2013 native, przecież Ci mówiłem Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
native Opublikowano 10 Kwietnia 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Kwietnia 2013 No to sie nie dogadaliśmy Cash Chłopaki sprawdźcie swoje felgi, dzisiaj u mnie pojawiły się pęknięcia nie wiem czy to klar czy farba, bo pod palcem gładko No i felgi lecą znowu do pieca... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
duniek Opublikowano 11 Kwietnia 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 11 Kwietnia 2013 Native nawet nie strasz, tak jak pisałem wcześniej mój kumpel miał ten sam problem i też były ponownie malowane. Jutro przyjże się swoim bo będę je przekładał, mam nadzieje że są całe. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
native Opublikowano 11 Kwietnia 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 11 Kwietnia 2013 trochę niepokojące.. bo felgi malowane już dawno temu a dzisiaj w oczach pękały. Do tego nie używane leżały w ciepłym garażu. Mam nadzieje, że za drugim razem nie będzie już niespodzianek bo przyjechał do mnie DLUx i troche by go było szkoda Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
cash Opublikowano 12 Kwietnia 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Kwietnia 2013 przyjechał do mnie DLUx fiu fiu Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
native Opublikowano 12 Kwietnia 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Kwietnia 2013 Tak tak czymś będę musiał zabezpieczyć moje lampy po polerce :-] Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
DarkoZ Opublikowano 16 Kwietnia 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Kwietnia 2013 Native - te pęknięcia to na jednej feldze, czy na wszystkich ? I jak sprawa się zakończyła, lakiernik poprawił w ramach gwarancji? Czy komuś jeszcze lakier popękał tak jak koledze Native ? Pytam, bo noszę się z zamiarem oddania moich alusków do majstra, który Wam lakierował. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
native Opublikowano 16 Kwietnia 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Kwietnia 2013 Na wszystkich wyskoczyły. Poprawka za free, dzisiaj jadę je odebrać mam nadzieje ze tym razem już będzie ok. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi