Skocz do zawartości

Spotkanie we Wrocławiu

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 841
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Top użytkownicy w tym temacie

Opublikowane grafiki

Witam

Fajnie że wszystkim pasuje :good: Ja zadzwonie w poniedziałek do gościa i ustawie nas z nim na podany wcześniej termin.Jest na piątka to mamy 20 alusków do ogarnięcia to myślę że i ceny się dogra ciekawe.Wszystko potwierdzę w poniedziałek po rozmowie z gościem i jak wszystko będzie grało to pakujemy feluski do aut i widzimy się w czwartek o 18:30 na ul.Lutyckiej 4

Pozdrawiam i życzę miłego dobierania kolorku ja już walcze :o

Ja przeważnie takie cyrki robiłem koło FATu na grabiszyńskiej. Jeździłem późnym wieczorem ok 22-23, jest co prawda monitoring ale nikomu nie chce się ruszyć dupy ze stacji na myjnie.

Widziałem jak myli tam silnik albo quada co jest niby surowo zabronione.

Możesz spróbować na Legnickiej, są 4 miejsca, ale myjnia jest bardziej oblegana.

Generalnie na takie myjnie jak chcesz ze swoim sprzętem podjechać to raczej bardzo rano albo późno żeby nie drażnić innych kierowców :)

Ja atakuje na takie akcje na Auto Spa na ul.braterskiej tylko też raczej z rana tak na 8-9 i można sobie oblecieć samochodzik.Z kolegą z forum nawet wyglinkowaliśmy auto na miejscu i 2 mycia poszły także miejsce na razie :good: A na szybkie mycie z pianownicą ręczną śmigam na lukoil przy Armii krajoiwej.

[ Dodano: 6 Marzec 2013, 11:23 ]

Dzisiaj ponownie potwierdzilem termin spotkania w warsztacie od malowania felg I wszystko jest aktualne wiec spotykamy sie jutro o 18 30 pod warsztatem na ul. Lutckiej 4 pozdrawiam tel. Do mnie 512 44 99 55

Thomas - pan w warsztacie jest po informowany o 5 tej osobie I cie oczekuje tylko podjedz do niego on jest w warsztacie minimum do 21. Cena za malowanie 17" poszla na 350 wraz z zwulkanizowaniem kola. Co do polerki rantow to trzeba zadzwonic i sie dowiedziec, ale moze byc problem. Pozdrawiam