native Opublikowano 27 Lutego 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Lutego 2013 Mi pasuje czwartek idealnie. Już zacieram rączki, mam nadzieje że gość ma maszynkę do runflatów bo będzie miał problem u mnie. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Thomas207 Opublikowano 27 Lutego 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Lutego 2013 Ja bym MOŻE był chętny na zrobienie kompletu 15", ale to kwestia ceny, jeżeli będzie bardzo atrakcyjna to zrobie teraz. Jeżeli nie, to innym razem, bo to zimówki. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
native Opublikowano 27 Lutego 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Lutego 2013 to proponuje śledzić temat i podjechać razem z nami, może Ci sie uda wytargować dobrą cenę. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
cash Opublikowano 27 Lutego 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Lutego 2013 07.03.2013 r. czwartek godzina 18:30 Mi pasuje Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Thomas207 Opublikowano 27 Lutego 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Lutego 2013 07.03.2013 r. czwartek godzina 18:30 Mi pasuje Mi rowniez. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
duniek Opublikowano 28 Lutego 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Lutego 2013 proponuje 07.03.2013 r. czwartek godzina 18:30 Mi także. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
cyymek Opublikowano 28 Lutego 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Lutego 2013 Witam Fajnie że wszystkim pasuje Ja zadzwonie w poniedziałek do gościa i ustawie nas z nim na podany wcześniej termin.Jest na piątka to mamy 20 alusków do ogarnięcia to myślę że i ceny się dogra ciekawe.Wszystko potwierdzę w poniedziałek po rozmowie z gościem i jak wszystko będzie grało to pakujemy feluski do aut i widzimy się w czwartek o 18:30 na ul.Lutyckiej 4 Pozdrawiam i życzę miłego dobierania kolorku ja już walcze Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
native Opublikowano 28 Lutego 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Lutego 2013 No i super. skąd dobierasz kolor ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
duniek Opublikowano 28 Lutego 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Lutego 2013 http://www.ralcolor.com/ np. tu masz paletę barw RAL Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
cyymek Opublikowano 1 Marca 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Marca 2013 Witam Termin zostal dzisiaj potwierdzony u wlasciciela warsztatu i 07.03.2013 r.(Czwartek) takze mu odpowiada. Wiec widzimy sie o 18:30 pod warsztatem przy ul.Lutyckiej 4 wraz z felgami. Pozdro Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PiotrekSz Opublikowano 5 Marca 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Marca 2013 Panowie, na której myjni bezdotykowej we Wrocławiu można wpaść ze swoim wiadrem i szamponem i żeby mnie nie wyrzucili? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
The Shade Opublikowano 5 Marca 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Marca 2013 Ja przeważnie takie cyrki robiłem koło FATu na grabiszyńskiej. Jeździłem późnym wieczorem ok 22-23, jest co prawda monitoring ale nikomu nie chce się ruszyć dupy ze stacji na myjnie. Widziałem jak myli tam silnik albo quada co jest niby surowo zabronione. Możesz spróbować na Legnickiej, są 4 miejsca, ale myjnia jest bardziej oblegana. Generalnie na takie myjnie jak chcesz ze swoim sprzętem podjechać to raczej bardzo rano albo późno żeby nie drażnić innych kierowców Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pioteropa Opublikowano 5 Marca 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Marca 2013 Ja atakuje na stacje lpg na Rychtalskiej. Taka polowa myjka dla ludzi z wlasnymi zabawkami. Za 7 zł jest dostep do węża z woda i raczej bez ograniczeń czasowych Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PiotrekSz Opublikowano 5 Marca 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Marca 2013 Umyłbym na podwórku pod blokiem, ale mam bardzo pomocnych i życzliwych sąsiadów więc wolę nie ryzykować i nie narażać się na mandat. Dzięki za odpowiedzi Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
cyymek Opublikowano 5 Marca 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Marca 2013 Ja atakuje na takie akcje na Auto Spa na ul.braterskiej tylko też raczej z rana tak na 8-9 i można sobie oblecieć samochodzik.Z kolegą z forum nawet wyglinkowaliśmy auto na miejscu i 2 mycia poszły także miejsce na razie A na szybkie mycie z pianownicą ręczną śmigam na lukoil przy Armii krajoiwej. [ Dodano: 6 Marzec 2013, 11:23 ] Dzisiaj ponownie potwierdzilem termin spotkania w warsztacie od malowania felg I wszystko jest aktualne wiec spotykamy sie jutro o 18 30 pod warsztatem na ul. Lutckiej 4 pozdrawiam tel. Do mnie 512 44 99 55 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
native Opublikowano 6 Marca 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Marca 2013 Można też sie spotkać trochę wcześniej na skrzyżowaniu lutyckiej i osobowickiej, a potem razem podjechać. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
cash Opublikowano 7 Marca 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Marca 2013 native, 18:20 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
native Opublikowano 7 Marca 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Marca 2013 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
duniek Opublikowano 7 Marca 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Marca 2013 też będę chwile wcześniej Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Thomas207 Opublikowano 7 Marca 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Marca 2013 Ja w robocie siedze i raczej przed 18 nie wyjde Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Aivars Opublikowano 7 Marca 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Marca 2013 Jak wygladaja ceny malowania felg po spotkaniu z panem lakiernikiem? Przymierzam sie do polerki rantow w keskinach kt1 i zastanawiam sie nad zakladem w żórawinie i nad tym z lutyckiej Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
cyymek Opublikowano 8 Marca 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Marca 2013 Thomas - pan w warsztacie jest po informowany o 5 tej osobie I cie oczekuje tylko podjedz do niego on jest w warsztacie minimum do 21. Cena za malowanie 17" poszla na 350 wraz z zwulkanizowaniem kola. Co do polerki rantow to trzeba zadzwonic i sie dowiedziec, ale moze byc problem. Pozdrawiam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
cash Opublikowano 8 Marca 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Marca 2013 Thomas, jak by co to dzisiaj z Tomkiem(native), będziemy u niego ok 20:10 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Thomas207 Opublikowano 8 Marca 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Marca 2013 A wiadoma jest cena za moje 15"? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dystrybutor muzycom Opublikowano 9 Marca 2013 Dystrybutor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Marca 2013 Jak tylko się ogarnę, to się dołączę, bo auto masakrycznie unorane. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi