Thomas207 Opublikowano 9 Grudnia 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Grudnia 2012 BP przy skrzyzowaniu Legnicka/Milenijna - bezdotyk czynny. Myłem przy -9 stopniach. Pomimo, ze 2 km niecale mialem do garazu, wrocilem z tafla lodu na aucie. Ale myjnia smiga, mam wrazenie ze wolniej zlotowki leca niz na AutoSpa Za to bezdotyk przy Statoil/Lidl w okolicy Bunkra zamykaja juz przy 1-2 stopniach na plusie. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
cash Opublikowano 9 Grudnia 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Grudnia 2012 w końcu otworzyli Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
balcerek Opublikowano 27 Grudnia 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Grudnia 2012 Czy ktoś jeszcze zbadał temat na BP Legnicka/Milenijna ? Wybieram się tam dzisiaj z pianownicą. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
cash Opublikowano 27 Grudnia 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Grudnia 2012 myjnia działa pianownica pewnie przejdzie kolejek raczej nie ma Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
balcerek Opublikowano 27 Grudnia 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Grudnia 2012 Potwierdzam luzik na Milenijnej. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Manolito77 Opublikowano 28 Grudnia 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Grudnia 2012 Jest nowa, konkretna myjnia samoobsługowa we Wrocławiu. Kto pojedzie i przetestuje, nie będzie chciał już jeździć gdzieś indziej. Szczegóły w linku do tematu: http://forum.kosmetykaaut.pl/viewtopic. ... 542#321542 Pzdr. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
seboq Opublikowano 2 Stycznia 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Stycznia 2013 Czy bylibyście zainteresowani uczestnictwem w warsztatach detailingowych, gdzie za wpisowe będziecie mogli przez cały dzień od rana do późnego wieczora czy nawet dłużej korzystać pod opieką fachowców z fachowego sprzętu i dłubać przy swoich maszynach?? Wraz ze znajomym, który posiada warsztat samochodowy planujemy odpalić taki event. Pytanie tylko ilu zebrałoby się chętnych ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
cash Opublikowano 3 Stycznia 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Stycznia 2013 seboq, przydało by się więcej szczegółów. Od ilości miejsca, po sprzęt jaki jest do dyspozycji i oczywiście o jakich kwotach mówimy, bo w jeden dzień to nikt sobie korekty nie zrobi, co najwyżej zapozna się z "tematem" Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
seboq Opublikowano 3 Stycznia 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Stycznia 2013 Dlatego jestem ciekaw przede wszystkim waszego zainteresowania i opinii. Na ich podstawie zorganizujemy coś fajnego, gdzie wilk będzie syty i offca cała Mamy zasoby, potrzebujemy tylko dobrze je rozplanować Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
CesOne Opublikowano 4 Stycznia 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Stycznia 2013 Dobrze zrobić osobny temat na to sam jestem dość mocno zainteresowany Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
red Opublikowano 4 Stycznia 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Stycznia 2013 seboq, wrzucaj jakieś większe konkrety - zainteresowani się na pewno znajdą. Istotny na pewno jest też termin - więcej osób będzie chciało się zająć już na wiosnę niż teraz zimą. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
miodek Opublikowano 4 Stycznia 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Stycznia 2013 Czy bylibyście zainteresowani uczestnictwem w warsztatach detailingowych, gdzie za wpisowe będziecie mogli przez cały dzień od rana do późnego wieczora czy nawet dłużej korzystać pod opieką fachowców z fachowego sprzętu i dłubać przy swoich maszynach?? Ja zdecydowanie jestem chętny, szczególnie że przede mną zakup maszyny. Czekam na więcej szczegółów. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
dw4463757 Opublikowano 5 Stycznia 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Stycznia 2013 Czy bylibyście zainteresowani uczestnictwem w warsztatach detailingowych, gdzie za wpisowe będziecie mogli przez cały dzień od rana do późnego wieczora czy nawet dłużej korzystać pod opieką fachowców z fachowego sprzętu i dłubać przy swoich maszynach?? Wraz ze znajomym, który posiada warsztat samochodowy planujemy odpalić taki event. Pytanie tylko ilu zebrałoby się chętnych ? Również byłbym chętny. Oczywiście też zależy wszystko od wysokości wpisowego, jaki to rząd kwoty Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
cyymek Opublikowano 6 Stycznia 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Stycznia 2013 Też chętnie bym zawitał na takim evencie. Zawsze można sie czegoś nauczyć, wymienić uwagami i coś podziałać. Tylko wszystko jest kwestią kasy i terminu. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
snap Opublikowano 9 Stycznia 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Stycznia 2013 ktos dzisiaj reflektuje na karkonoska ? 20?21?22? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Thomas207 Opublikowano 9 Stycznia 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Stycznia 2013 Ja moge reflektowac na 22 pod warunkiem ze sprawdzimy te LEDy i sie okreslisz w koncu czy je bierzesz, bo leza mi od miesiaca Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
OsiemKilo Opublikowano 22 Stycznia 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 22 Stycznia 2013 Czy bylibyście zainteresowani uczestnictwem w warsztatach detailingowych, gdzie za wpisowe będziecie mogli przez cały dzień od rana do późnego wieczora czy nawet dłużej korzystać pod opieką fachowców z fachowego sprzętu i dłubać przy swoich maszynach?? Ja również jestem chętny. Czekam na szczegóły. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
The Shade Opublikowano 2 Lutego 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Lutego 2013 Chętnie wezmę udział w takich warsztatach, czekam na szczegóły. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Thomas207 Opublikowano 6 Lutego 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Lutego 2013 Ktoś dziś na Kepinska? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Marcin_ko7 Opublikowano 10 Lutego 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Lutego 2013 Czy ktoś mógłbym mi sprawdzić ten samochód http://otomoto.pl/volkswagen-golf-tdi-g ... 21997.html ? Obiecuje dobre piwko Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Thomas207 Opublikowano 10 Lutego 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Lutego 2013 Mogę podjechać, tylko nie wiem czy przy 12 letnim wozie jest sens latać z czujnikiem lakieru Zdjecia na Castoramie, a dla mnie to przez ulice, wiec moze wlasciciel mieszka blisko.[/u] Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Marcin_ko7 Opublikowano 10 Lutego 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Lutego 2013 Niby 100% bezwypadek. Chciałbym zeby nie miał ognisk rdzy, bo mam tego juz dosc po moim poprzednim aucie. Thomas207, jakbys mogł to zobacz czy jest sens po niego jechac... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Thomas207 Opublikowano 10 Lutego 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Lutego 2013 Ok, dzis bede mial z powrotem moj czujnik lakieru to przedzwonie sie jutro umowic w sprawie ogledzin Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
cyymek Opublikowano 12 Lutego 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Lutego 2013 Panowie I jak tam wygladaja sprawy eventu we Wroclawiu? Bo cos temet ucichl, a troche osob wyrazilo chec wziecia udzialu. Prosze o jakies info czy wogole sie cos odbedzie czy temat poszedl w odstawke. Pozdrawiam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
maciety1989 Opublikowano 18 Lutego 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 18 Lutego 2013 Hejka będę Panowie u was we Wroclawiu od niedzieli do przyszłego piątku, może to trochę komercyjne ale gdyby ktoś chcial ode mnie rekawiczki mogę wziąć kilka paczek. Jak coś pisac na PW Odejdą wam koszty wysyłki Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi