snap Opublikowano 13 Lutego 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 13 Lutego 2012 pytanie za 100 punktow: dziala bezdotyk z tyly Karkonoskiej ? Auto Spa ? jakos tak chyba Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
cayman9 Opublikowano 13 Lutego 2012 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 13 Lutego 2012 ja nie wiem, ale jak będziesz wiedział to daj znać bo mam na aucie 3 cm soli Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
snap Opublikowano 13 Lutego 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 13 Lutego 2012 dzisiaj chcialem jechac strzelic z wody ale w mojej okolicy bezdotyki pozamykane juz ze 2 tygodnie a nie chce mi sie pedalowac przez pol miasta zeby wrocic bardziej brudnym niz wyjechalem Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
native Opublikowano 13 Lutego 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 13 Lutego 2012 auto spa działa pełną parą Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
snap Opublikowano 13 Lutego 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 13 Lutego 2012 cza jechac [ Dodano: 13 Luty 2012, 20:04 ] jak ktos chce potupac to ja bede po 22.00 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
cash Opublikowano 13 Lutego 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 13 Lutego 2012 za tydzień ma być na plusie fajnym plusie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
snap Opublikowano 13 Lutego 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 13 Lutego 2012 bylem pusto - zero czlowieka na stanowiskach nawet cieplo, mozna myc bez problemu wypedzelkowalem felgi, nadkola dostaly z apc, pozniej proszek i do domu Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
native Opublikowano 13 Lutego 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 13 Lutego 2012 Ja tam tylko płuczę tylko, nie ma sensu myc dokładniej bo i tak zaraz to samo na aucie. ps. 3 tys. km odkąd spadł śnieg i pojawiły się mrozy i glasur trzyma się dzielnie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
cash Opublikowano 24 Lutego 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Lutego 2012 http://pogoda.wp.pl/miasto,wroclaw,mid,1201305,mi.html coś?? gdzieś?? w weekend?? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
native Opublikowano 24 Lutego 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Lutego 2012 jutro może być jeszcze morko Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
cash Opublikowano 24 Lutego 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Lutego 2012 pewnie tak, zazwyczaj te prognozy przesuwają się o jeden dzień Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
red Opublikowano 24 Lutego 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Lutego 2012 Ja mam do ogarnięcia czarnego, więc jak coś to się piszę Ale raczej niedziela, jutro się nie zapowiada ładnie. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
red Opublikowano 26 Lutego 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Lutego 2012 I co tam, ktoś się wybiera dzisiaj? Pogoda rewelacyjna. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
snap Opublikowano 26 Lutego 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Lutego 2012 ja bylem poprawilem pod domem na 2 wiaderka i jest cacy Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
balcerek Opublikowano 28 Lutego 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Lutego 2012 Czy ktoś z naszych posiada Duragloss Car Wash Concentrate #901 powiedzmy galona? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dark Knight Opublikowano 29 Lutego 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 29 Lutego 2012 Bilu ma coś jeszcze z galona valet pro poseidon - bardzo zacnie przyciemnia moje czarne mondeo i dobrze domywa Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
napalmm Opublikowano 7 Marca 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Marca 2012 jakies spotkanie sie szykuje ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
cash Opublikowano 7 Marca 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Marca 2012 przydało by się, tyle, że u mnie czas wolny znika tak szybko jak się pojawia piątek, sobota słonecznie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
red Opublikowano 7 Marca 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Marca 2012 Piątek (sobotę w sumie też) brzmi ok - będę miał do umycia auto żony po lakierniku Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
cash Opublikowano 7 Marca 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Marca 2012 będę miał do umycia auto żony po lakierniku wezmę latarkę Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
native Opublikowano 7 Marca 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Marca 2012 chyba lepiej polerkę chętnie wpadnę zobaczyć jak sie wasz shield trzyma. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
red Opublikowano 7 Marca 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Marca 2012 będę miał do umycia auto żony po lakierniku wezmę latarkę chyba lepiej polerkę chętnie wpadnę zobaczyć jak sie wasz shield trzyma. Dokładnie. Nie wiem czy chcę to widzieć A dzień przed zdarzeniem wymyłem auto SV Bath i stwierdziłem "no no, nawet nie skatowałem roboty cash'a przez zimę!" Shield się jeszcze trzymał, ale zdążyłem Puga już potraktować Reloadem, a na Kia wolę nie wiedzieć co po lakierniku się "trzyma" cash wygląda na to, że znowu będziesz miał robotę hehe. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
cash Opublikowano 7 Marca 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Marca 2012 chętnie wpadnę zobaczyć jak sie wasz shield trzyma Ojciec się wkurzył bo nie miałem czasu ogarnąć auta i pojechał gdzieś umyć jak zobaczyłem czyste auto to się wkurzyłem nawet nie chcę wiedzieć czy automat czy ręczna ... nie wiem czy coś na niem jeszcze siedzi... red, spoko ogarnie się Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
cash Opublikowano 9 Marca 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Marca 2012 To proponuje jutro (sobota) godz 16, oczywiście jak będzie sucho i bez opadów. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dark Knight Opublikowano 9 Marca 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Marca 2012 Mają być po południu Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi