kinek01 Opublikowano 4 Lutego 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Lutego 2016 kurcze no własnie mnie ten niższy próg obejmuje a jak to wyglada jak już sie temat ogarnia ? Nie popełniaj błędów twojego pokolenia i idź do pracy za 1500zł, jeśli będziesz zdeterminowany i ukierunkowany na cel nie widzę problemu aby szybko rozwijać swoje możliwości, a co za tym idzie także zarobki. Idąc do nowego pracodawcy liczy się twój bagaż doświadczeń, zakładam że takiego nie masz (zakładam!), więc ciężko mówić o zarabianiu satysfakcjonujących pieniędzy. Postaw się w sytuacji pracodawcy - chciałbyś dać etat nowemu pracownikowi, bez doświadczenia, bez zawodowej przeszłości i "przebudżetować" jego stanowisko ? - kompletnie nieopłacalne i ryzykowne. Idź do pracy, pokaż co potrafisz, zaangażuj się, a zobaczysz że twoja wartość bardzo szybko wzrośnie. Pracodawca poczuje zagrożenie utraty dobrego pracownika - co za tym idzie, dostaniesz większe możliwości finansowe. Od czegoś zawsze trzeba zacząć ;-) Powodzenia PS: Co prawda to prawda, ale nie chce glodowac i czekac za wyplata ktora starczy na dwa tyg Jak się nauczysz przeżyć za kwotę "X" pełny miesiąc, a nie dwa tygodnie, to po jakimś czasie zobaczysz jak efektywnie zarabiać i oszczędzać ;-) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
lukgaj Opublikowano 6 Lutego 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Lutego 2016 Panowie poszukuje jakiegoś dobrze zaopatrzonego sprawdzonego sklepu, gdzie ktoś doradzi mi jaką chemię wybrać i będzie to w okolicach Katowic. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kinek01 Opublikowano 6 Lutego 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Lutego 2016 Panowie poszukuje jakiegoś dobrze zaopatrzonego sprawdzonego sklepu, gdzie ktoś doradzi mi jaką chemię wybrać i będzie to w okolicach Katowic. MrCleaner w Katowicach Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ARTurde Opublikowano 6 Lutego 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Lutego 2016 Mr Cleaner na brynowie - znam tylko ten. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
lukgaj Opublikowano 6 Lutego 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Lutego 2016 Dzięki panowie za szybką odpowiedź. W takim razie skorzystam z ich asortymentu Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
turzol Opublikowano 10 Lutego 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Lutego 2016 Czy znacie jakieś miejsce w Katowicach lub okoliach gdzie odpłatnie udostępnią mi kanał lub podnośnik? Chciałbym zrobić porządek z osłonami podwozia, ale bez kanału ani rusz... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
marco80 Opublikowano 10 Lutego 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Lutego 2016 http://dobry-warsztat.pl/kontakt.aspx takie coś mogę Ci zaproponować pozdr Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ARTurde Opublikowano 13 Lutego 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 13 Lutego 2016 Poszukuję w ŚLĄSKIM firmy, która zregeneruje mi felgi na tokarce CNC - ktoś coś wie? Pozdrawiam - Artur Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
clhseba Opublikowano 13 Lutego 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 13 Lutego 2016 ARTurde, http://www.deloch.pl.pl/ zapytaj u nich Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kandy Opublikowano 13 Lutego 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 13 Lutego 2016 Czy ktoś z miejscowych w okolicach Katowic podjąłby się polerki reflektorów? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Moderator Domel Opublikowano 13 Lutego 2016 Autor Moderator Zgłoś Udostępnij Opublikowano 13 Lutego 2016 Czy ktoś z miejscowych w okolicach Katowic podjąłby się polerki reflektorów? pokaz te klosze. Zapodaj fote. Tutaj robilem swoje. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kandy Opublikowano 13 Lutego 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 13 Lutego 2016 Teraz nie mam zdjęć, dopiero w poniedziałek, ale nie są aż tak zjechane Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ARTurde Opublikowano 14 Lutego 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 14 Lutego 2016 ARTurde, http://www.deloch.pl.pl/ zapytaj u nich Nie wydaje mi się, abym mógł u nich coś takiego zrobić, ale zadzwonię jutro i dopytam. Dzięki i pozdrawiam. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
clhseba Opublikowano 15 Lutego 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 15 Lutego 2016 ARTurde, i weź no zapytaj w MRC coś mi sie kiedyś obiło o uszy że współpracowali z firma od regeneracji felg Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
lukgaj Opublikowano 17 Lutego 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 17 Lutego 2016 Panowie byłem dzisiaj w MR Cleaner w Katowicach i powiem Wam że jestem bardzo zadowolony z obsługi, zaopatrzenia i profesjonalizmu jaki mnie spotkał. Wszystko w jak najlepszym porządku, ceny również bardzo rozsądne. Jedynie z APC zaskoczyłem Pana jeżeli chodzi o ADBL. Znalazłem na jednej ze stron za 55zł u nich kosztował 89zł i powiedział że najprawdopodobniej zmienią dystrubucję na cene bardziej rynkową. Zaskoczyło mnie również to że mieli chemie z tersusa, która była dosyć ciężko do dostania od ręki. Przy zakupach za 600zł dostałem od razu kilka mikrofibr i zaproszenie na szkolenie. Więc jak najbardziej Polecam! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Moderator Domel Opublikowano 17 Lutego 2016 Autor Moderator Zgłoś Udostępnij Opublikowano 17 Lutego 2016 Chcialem napisac cos w stylu "A to jakis nowy sklep na Śląsku ? daj namiar " A potem zobaczyłem Twój "Rejestracja: 5 lut 2016," Jak chcesz wyrazic swoja wdziecznosc za obsluge i zakupy to piszemu tu viewforum.php?f=39 pzdr. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
foxy82 Opublikowano 17 Lutego 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 17 Lutego 2016 Poszukuję w ŚLĄSKIM firmy, która zregeneruje mi felgi na tokarce CNC - ktoś coś wie? Pozdrawiam - Artur A co chcesz z nimi robić? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ARTurde Opublikowano 17 Lutego 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 17 Lutego 2016 A co chcesz z nimi robić? są trochę obdrapane, więc chciałbym je zregenerować fronty felg są toczone, dlatego odpada malowanie i polerka - wg mnie toczone, prezentują się najlepiej ;-) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
foxy82 Opublikowano 17 Lutego 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 17 Lutego 2016 Spróbuj AluExpress Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ARTurde Opublikowano 18 Lutego 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 18 Lutego 2016 Dzwoniłem, pytałem - ani Deloch, ani AluExpress na tę chwilę frontów nie toczą - nie mają tokarek, ale.. u Delocha, około kwietnia / maja u AluExpressa, około czerwca / lipca maszyny mają być - podobno są już zamówione :-) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kamilg Opublikowano 22 Lutego 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 22 Lutego 2016 Czy ktoś z miejscowych w okolicach Katowic podjąłby się polerki reflektorów? zapraszam, napisz na priv Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kandy Opublikowano 22 Lutego 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 22 Lutego 2016 Temat nieaktualny, bo na aucie są już inne lampy, ale dzięki za zainteresowanie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
lucas0 Opublikowano 18 Marca 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 18 Marca 2016 Czy w Sosnowcu (Środula) nadal ciężko z umyciem auta na dwa wiadra? Do bezdotyku na CH Plejada mam 50metrów, ale nie wiem jak tam wygląda temat używania swoich środków... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Moderator Domel Opublikowano 19 Marca 2016 Autor Moderator Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Marca 2016 Czy w Sosnowcu (Środula) nadal ciężko z umyciem auta na dwa wiadra? Do bezdotyku na CH Plejada mam 50metrów, ale nie wiem jak tam wygląda temat używania swoich środków... No to wpadaj do Będzina, blisko masz. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kamilg Opublikowano 20 Marca 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 20 Marca 2016 ja zawsze jeździłem wieczorną porą i zadnego przypału nigdy nie miałem. tylko nie jedź na tą nową myjkę koło magneti Marelli na zagórzu bo tam siedzi ochrona 24/7 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi