buka Opublikowano 20 Maja 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 20 Maja 2015 Domel, jutro sobię do nich zadzwonie bo numer znalazłem, dzięki za pomoc Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Łuki Opublikowano 24 Maja 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Maja 2015 Witam i pozdrawiam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kuri Opublikowano 24 Maja 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Maja 2015 Domel, jutro sobię do nich zadzwonie bo numer znalazłem, dzięki za pomoc Masz sporo Grouponów z DG, Sc, Kato - można duzo zrobić za niewielkie pieniądze. Odgrzybianie ozonem lub metoda ultradźwiękowa ;-) Wysłane z iPhone za pomocą Tapatalk Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
OS92 Opublikowano 1 Czerwca 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Czerwca 2015 Z innej beczki. Wie ktoś gdzie w okolicach Mikołowa wjadę na podest na dłuższy czas? Chcę zakonserwować auto od dołu, ale nie mam gdzie. Wiem, że kiedyś na jednym osiedlu w Łaziskach można było, ale od jakiegoś czasu więcej nie. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pawel_t11 Opublikowano 1 Czerwca 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Czerwca 2015 przyłączam się do pytania @OS92 tylko chodzi mi o miasta Będzin - Tarnowskie Góry zna ktoś takie miejsca? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kinek01 Opublikowano 10 Czerwca 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Czerwca 2015 Ja to szukam myjki gdzie na spokojnie, bezstresowo umyje auto Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Moderator Domel Opublikowano 11 Czerwca 2015 Autor Moderator Zgłoś Udostępnij Opublikowano 11 Czerwca 2015 Ja to szukam myjki gdzie na spokojnie, bezstresowo umyje auto wpadnij o 20:00 jutro do Będzina. Będę picował auto Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
RadarVR6 Opublikowano 12 Czerwca 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Czerwca 2015 to może jakiś mały spocik ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Moderator Domel Opublikowano 12 Czerwca 2015 Autor Moderator Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Czerwca 2015 ja powinienem dzisiaj byc o ile cos mi nie wyskoczy o 20:00 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kinek01 Opublikowano 25 Czerwca 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Czerwca 2015 Obadałem myjke na Będzinie - za%$#&@# miejsce duużo miejsca, można spokojnie podziałać, wskakuje u mnie na nr 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mar79 Opublikowano 26 Czerwca 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Czerwca 2015 kinek01 dostęp do wody jest? wiaderka wchodzą w grę? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
RadarVR6 Opublikowano 26 Czerwca 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Czerwca 2015 woda z lancy z myjki, ja tam byłem z wiadrami i nikt mnie nie pogonił... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kinek01 Opublikowano 26 Czerwca 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Czerwca 2015 mar79, RadarVR6, miejsca dużo, woda OK, za biedronką - nic się nie kurzy, można spokojnie działać miejsce na spota jak znalazł Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Moderator Domel Opublikowano 10 Lipca 2015 Autor Moderator Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Lipca 2015 Ktos cos dzisiaj ? Ja bede o 20:00 na myjce w Będzinie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Moderator Domel Opublikowano 4 Sierpnia 2015 Autor Moderator Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Sierpnia 2015 W Bedzinie naprawiono 4te stanowisko. Sa 4 wygodne i spokojne miejsca. Cos ktos wkrotce ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kinek01 Opublikowano 4 Sierpnia 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Sierpnia 2015 Jutro ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
marco80 Opublikowano 5 Sierpnia 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Sierpnia 2015 Ja bym też chętnie podjechał ale jutro wyjazd na urlop,pakowanie i takie tam, ale jak coś następnym razem to jestem chętny -daleko nie mam pozdr Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kinek01 Opublikowano 5 Sierpnia 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Sierpnia 2015 :[ :[ ktoś spalił odkurzacz na Będzinie... dzisiaj wstąpiłem na lotosa, ale przez słomkę bym więcej wydarł niż ten odkurzacz.......... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
marco80 Opublikowano 5 Sierpnia 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Sierpnia 2015 Ja tam byłem z 2 tyg temu to już był spalony ale poza tym miejsce naprawdę fajne, przede wszystkim spokój Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pilar88 Opublikowano 6 Sierpnia 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Sierpnia 2015 Która to myjka na Będzinie? Ostatnio przejeżdżałem i chyba 3 widziałem, ale to raczej żadna z nich... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jacek_1 Opublikowano 6 Sierpnia 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Sierpnia 2015 Jeśli pytasz I ta co wszyscy chwała to myjka nas zamkowym. Jak jedziesz od zamku w kierunku 86 to musisz odbić w prawo tak jak znaki prowadzą do biedronki. I za biedronka masz myjke. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Moderator Domel Opublikowano 6 Sierpnia 2015 Autor Moderator Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Sierpnia 2015 Która to myjka na Będzinie? Ostatnio przejeżdżałem i chyba 3 widziałem, ale to raczej żadna z nich... Osiedle zamkowe, biedronka Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pilar88 Opublikowano 6 Sierpnia 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Sierpnia 2015 Dzięki, już wszystko wiem. Fajnie bo dosyć blisko mam, na pewno kiedyś wpadne. :-) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
marco80 Opublikowano 19 Sierpnia 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Sierpnia 2015 Szykuje się jakieś spotkanie niebawem? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Moderator Domel Opublikowano 13 Września 2015 Autor Moderator Zgłoś Udostępnij Opublikowano 13 Września 2015 @kinek01 w Będzinie na myjce a potem @pitheron w Preczowie na dożynkach - dzięki za spota ;) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi