Skocz do zawartości

[SLASK] Katowice/Sosnowiec - okolice

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano
Domel, jutro sobię do nich zadzwonie bo numer znalazłem, dzięki za pomoc ;)

Masz sporo Grouponów z DG, Sc, Kato - można duzo zrobić za niewielkie pieniądze. Odgrzybianie ozonem lub metoda ultradźwiękowa ;-)

Wysłane z iPhone za pomocą Tapatalk

Opublikowano

Z innej beczki. Wie ktoś gdzie w okolicach Mikołowa wjadę na podest na dłuższy czas? Chcę zakonserwować auto od dołu, ale nie mam gdzie. Wiem, że kiedyś na jednym osiedlu w Łaziskach można było, ale od jakiegoś czasu więcej nie.

• 2 tygodnie później...
  • Moderator
Opublikowano
Ja to szukam myjki gdzie na spokojnie, bezstresowo umyje auto :dontknow:

wpadnij o 20:00 jutro do Będzina. Będę picował auto :)

• Moderator
Opublikowano

ja powinienem dzisiaj byc o ile cos mi nie wyskoczy o 20:00 :)

• 2 tygodnie później...
Opublikowano

mar79, RadarVR6, miejsca dużo, woda OK, za biedronką - nic się nie kurzy, można spokojnie działać :good: miejsce na spota jak znalazł :D

• 2 tygodnie później...
  • Moderator
Opublikowano

Ktos cos dzisiaj ? Ja bede o 20:00 na myjce w Będzinie :)

• 4 tygodnie później...
  • Moderator
Opublikowano

W Bedzinie naprawiono 4te stanowisko. Sa 4 wygodne i spokojne miejsca. Cos ktos wkrotce ? ;)

Opublikowano

Ja bym też chętnie podjechał ale jutro wyjazd na urlop,pakowanie i takie tam, ale jak coś następnym razem to jestem chętny -daleko nie mam pozdr

Opublikowano

:[ :[ ktoś spalił odkurzacz na Będzinie... dzisiaj wstąpiłem na lotosa, ale przez słomkę bym więcej wydarł niż ten odkurzacz..........

Opublikowano

Która to myjka na Będzinie? Ostatnio przejeżdżałem i chyba 3 widziałem, ale to raczej żadna z nich...

Opublikowano

Jeśli pytasz I ta co wszyscy chwała to myjka nas zamkowym. Jak jedziesz od zamku w kierunku 86 to musisz odbić w prawo tak jak znaki prowadzą do biedronki. I za biedronka masz myjke.

• Moderator
Opublikowano
Która to myjka na Będzinie? Ostatnio przejeżdżałem i chyba 3 widziałem, ale to raczej żadna z nich...

Osiedle zamkowe, biedronka

• 2 tygodnie później...
  • 4 tygodnie później...
  • Moderator
Opublikowano

@kinek01 w Będzinie na myjce a potem @pitheron w Preczowie na dożynkach - dzięki za spota ;) ;) ;):D