siwyjac Opublikowano 11 Kwietnia 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 11 Kwietnia 2015 Wojtek, kilku userów KA pojawiło się na otwarciu R&S... Było super. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Moderator Domel Opublikowano 11 Kwietnia 2015 Autor Moderator Zgłoś Udostępnij Opublikowano 11 Kwietnia 2015 Wojtek, kilku userów KA pojawiło się na otwarciu R&S...Było super. No to czekam na foty Widzialem zajawke na FB... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
siwyjac Opublikowano 11 Kwietnia 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 11 Kwietnia 2015 Fot brak, chyba że Adaśko coś nakręcił... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kandy Opublikowano 11 Kwietnia 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 11 Kwietnia 2015 Szkoda tylko, że tyle im zeszło żeby się wzięli za to Evo, a tak to pierwsza klasa Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
_jedrek_ Opublikowano 11 Kwietnia 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 11 Kwietnia 2015 Szkoda tylko, że tyle im zeszło żeby się wzięli za to Evo, a tak to pierwsza klasa ogolnie udany spocik Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Bleck Opublikowano 13 Kwietnia 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 13 Kwietnia 2015 Witam, Od jakiegoś czasu przeglądam forum i w końcu wraz ze słońcem pojawiła się u mnie ponownie chęć ogarnięcia mojej Foki (Focus). Jestem z tych co to są gotowi odczepić każdy kawałek plastiku i odkręcić prawie wszystkie śruby żeby wyczyścić każdy zakamarek, nawet ten zawsze niewidoczny Dlatego chciałbym "naumieć" się dbania również o lakier, bo niestety doświadczenia w tym zakresie zero , polerki również jeszcze nie mam bo kupować lub wypożyczać przy zerowym doświadczeniu trochę strach. Chętnie podpatrzyłbym w akcji kogoś doświadczonego, popróbował troszkę na mojej Foce przy jego asyście, jak byłaby możliwość wypożyczyłbym polerkę na jakiś weekend i pobawił się sam. Jeśli ktoś z okolic Katowice/Piotrowice chciałby pomóc to będę wdzięczny Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Moderator Domel Opublikowano 13 Kwietnia 2015 Autor Moderator Zgłoś Udostępnij Opublikowano 13 Kwietnia 2015 Jak masz czas to wpadnij na myjke do Będzina. Link w tym temacie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Bleck Opublikowano 14 Kwietnia 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 14 Kwietnia 2015 Jak masz czas to wpadnij na myjke do Będzina. Link w tym temacie Tylko kiedy dokładnie? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rise and Shine Opublikowano 15 Kwietnia 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 15 Kwietnia 2015 Ktoś wspominał coś o otwarciu R&S ... było paru forumowiczów, miło było znów zobaczyć znajome twarze, tutaj parę zdjęć od znajomego z 200+ https://www.flickr.com/photos/101359844 ... cation=ufi i z części mniej lub bardziej oficjalnej od naszego kolegi z AutoKliniki z Krakowa https://www.facebook.com/media/set/?set ... 895&type=1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Adam_K Opublikowano 21 Kwietnia 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Kwietnia 2015 Sosnowiec Środula koło Plejady. Na terenach Inter-Carsu i Auto-Maxa postawili bezdotyk. Ktoś już może korzystał? Jakieś opinie? 400 metrów od domu Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Ar3k Opublikowano 21 Kwietnia 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Kwietnia 2015 Masz 400m od domu i jeszcze nie sprawdziłeś !!!!!!!!!!!!! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Moderator Domel Opublikowano 21 Kwietnia 2015 Autor Moderator Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Kwietnia 2015 Bez dotyk jak bez dotyk Pytanie czy ktos pilnuje i glowe zawraca. Podejrzewam ze kolejki będą tam duże bo Środula to rozległe osiedle a sąsiedztwo hipermarketu sprzyja generowaniu kolejki do mycia. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jacek_1 Opublikowano 21 Kwietnia 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Kwietnia 2015 Wpadajcie na Naftowa zawsze luz i nikt mnie jeszcze nie gonił a pianowałem już kilka razy Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Moderator Domel Opublikowano 21 Kwietnia 2015 Autor Moderator Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Kwietnia 2015 Wpadajcie na Naftowa zawsze luz i nikt mnie jeszcze nie gonił a pianowałem już kilka razy A nie ma tam czasem "ochrony" ? bylem kilka razy i zawsze ktos z budy wychodzil a miejscowka tez zajebista jak w Będzinie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jacek_1 Opublikowano 21 Kwietnia 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Kwietnia 2015 Nie spotkałem, a byłem o różnych porach z rana, z wieczora i w ciągu dnia. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Adam_K Opublikowano 24 Kwietnia 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Kwietnia 2015 Masz 400m od domu i jeszcze nie sprawdziłeś !!!!!!!!!!!!! Bo jakoś się przyzwyczaiłem do AutoSpa na Zagórzu, mam tam obcykane wszystko na Środuli nie przekonują mnie ślepe boksy. Dam znać jak dowiem się czegoś więcej. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
turzol Opublikowano 30 Kwietnia 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 30 Kwietnia 2015 Szukam serwisu gdzie myją parowniki klimatyzacji pod ciśnieniem.Ma ktoś namiary? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
RadarVR6 Opublikowano 12 Maja 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Maja 2015 Panowie gdzie ta myjka w Będzinie gdzie nie gonią nawiedzonych w dwoma wiadrami Korzystam z myjki w czeladzi na przeciw orlenu DK94, ale tam z wiadrami nie jesteśmy mile widziani Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Moderator Domel Opublikowano 12 Maja 2015 Autor Moderator Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Maja 2015 Panowie gdzie ta myjka w Będzinie gdzie nie gonią nawiedzonych w dwoma wiadrami Korzystam z myjki w czeladzi na przeciw orlenu DK94, ale tam z wiadrami nie jesteśmy mile widziani https://www.google.pl/maps/place/B%C4%9 ... 13!6m1!1e1 Za biedronka, koło zajezdni. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
RadarVR6 Opublikowano 12 Maja 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Maja 2015 OK, dzięki za info. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kinek01 Opublikowano 15 Maja 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 15 Maja 2015 Bo jakoś się przyzwyczaiłem do AutoSpa na Zagórzu, Ja też od dłuższego czasu tam myje Apropo, zmieniłem pojazd i teraz chętnie pojawię się na spocie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
buka Opublikowano 20 Maja 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 20 Maja 2015 Może ktos polecić jakis dobry warsztat specjalizujący sie w klimatyzacjach? Chodzi mi o konkretne odgrzybianie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Moderator Domel Opublikowano 20 Maja 2015 Autor Moderator Zgłoś Udostępnij Opublikowano 20 Maja 2015 Może ktos polecić jakis dobry warsztat specjalizujący sie w klimatyzacjach? Chodzi mi o konkretne odgrzybianie Będzin. Maja renomę od wielu lat. Czyścili mi już punto dokładnie. W czerwcu jade z Foką. Będę przechodził - załatwię numer. LINK Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
buka Opublikowano 20 Maja 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 20 Maja 2015 Domel, napisz mi na PW mniej wiecej ile zawołali tobie za serwis i napełnienie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Moderator Domel Opublikowano 20 Maja 2015 Autor Moderator Zgłoś Udostępnij Opublikowano 20 Maja 2015 Domel, napisz mi na PW mniej wiecej ile zawołali tobie za serwis i napełnienie za Punto - z tego co pamiętam - za kompleksowe odgrzybianie z myciem i czyszczeniem nadmuchów, nabicie klimy jakieś tam jeszcze naprawy około klimatyzacyjne, sprezarka i wyciek - także całość to była dość gruba robota - około 400 zeta. Ale to było jakieś 2 lata temu - nie pamiętam dokładnie. Tak jak mowie było grubo. Spytam jak będę w okolicy ile teraz to u nich kosztuje. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi