SpiderS Opublikowano 16 Września 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Września 2014 Do Tychów na wycieczkę zapraszam. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
powalla Opublikowano 16 Września 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Września 2014 W sklepach Komfort byly do wypozyczenia za 1zl ale trzeba bylo chyba za 50 kupic od nich plyn ...dawno temu sprawdzalem , wiec trzeba zadzwonic i dopytac . Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Greg7 Opublikowano 17 Września 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 17 Września 2014 Do Tychów na wycieczkę zapraszam. byłem widziałem a nawet gadałem może jakieś spota zrobić właśnie u kolegi Maćka w Tychach ? i trochę Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SpiderS Opublikowano 18 Września 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 18 Września 2014 Ten weekend mam kolejne wesele, ale następny myślę, że można coś podziałać. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MarcinSC Opublikowano 18 Września 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 18 Września 2014 Cześć, czy ktoś z Sosnowca i okolic orientuje się w której myjni myją silniki i jak to cenowo wygląda? lub czy ktoś z użytkowników się tym zajmuje? silnik z opla 1.8 ogólnie to wizualnie jest czysty ale zależy mi żeby w głębi wszystkie oleje i tłuste plamy wymyć bo mam silnik po remoncie i chciałbym widzieć czy mi coś się poci czy nie:) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Nietykalny Opublikowano 18 Września 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 18 Września 2014 Do Tychów na wycieczkę zapraszam. byłem widziałem a nawet gadałem może jakieś spota zrobić właśnie u kolegi Maćka w Tychach ? i trochę Ja jestem za, z Bielska mam rzut beretem Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
buka Opublikowano 18 Września 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 18 Września 2014 Panowie, poszukuje kogoś na śląsku kto obszywa kierownice najlepiej na miejscu. Ktoś coś Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
powalla Opublikowano 18 Września 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 18 Września 2014 Robi na bank boczki, wykładziny podłogi, fotele ale czy kierownice obszywa, to musisz zadzwonić . Magnolii 24, 43-190 Mikołów 601 441 094 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SpiderS Opublikowano 19 Września 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Września 2014 Panowie czy dziś 17-18 by Wam pasowało na jakiś meeting w Tychach? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Greg7 Opublikowano 19 Września 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Września 2014 ja dziś będę po 18 zapraszam kolegów Pozdrawiam! [ Dodano: 19 Wrzesień 2014, 17:23 ] MarcinSC, wpadnij dziś do Tychów będziemy działać po 18 z pewnością coś poradzimy [ Dodano: 19 Wrzesień 2014, 17:24 ] Koledzy może jakieś wspólne mycie ja już muszę obowiązkowo 2 wiadra bo wóz ubabrany że hej Przy okazji nie ma ktoś w dobrej cenie jakiegoś irona A kiedy chcesz ? caly tydzien moge. Co do irona kup TUGE . Zajebisty hmmm muszę coś wybrać ale skoro polecasz nic nie stoi na przeszkodzie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Moderator Domel Opublikowano 22 Września 2014 Autor Moderator Zgłoś Udostępnij Opublikowano 22 Września 2014 Znacie moze w okolicy jakis polecony warsztat co dobrze zrobi konserwacje podwozia ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Greg7 Opublikowano 23 Września 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Września 2014 Chodzi ci o kompleksową z przechylaniem auta zabezpieczaniem profili i progów od wewnątrz itp czy taką po łepkach czyli zawalenie całego podwozia konserwacją? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Moderator Domel Opublikowano 24 Września 2014 Autor Moderator Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Września 2014 Chodzi ci o kompleksową z przechylaniem auta zabezpieczaniem profili i progów od wewnątrz itp czy taką po łepkach czyli zawalenie całego podwozia konserwacją? jak po lebkach ? oczywiście ze kompleksowa i profesjonalna Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Greg7 Opublikowano 27 Września 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Września 2014 to muszę cie zmartwić bo byłem w kilku zakładach i nie znalazłem każdy oferuje zawalenie konserwacją całego podwozia kiedyś znajomy robił profesjonalną konserwacje, teraz robi interes w Irlandii Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ludwik93 Opublikowano 30 Września 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 30 Września 2014 marek750 Twój Signum na Gleba, Air Ride, Gwint Spawany, Przedni Zderzak Oderwany Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kupusso Opublikowano 23 Października 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Października 2014 Kto się wybiera? "MRC Detailing się rozrasta Zapraszamy na otwarcie naszego drugiego studia Detailingowego w Katowicach. Już w najbliższą sobotę 25 października od godziny 12.00 zapraszamy na oficjalne otwarcie. Oferujemy miłą atmosferę, przepyszną kawę serwuję Kawavan a słodką oprawę zapewnia Cukiernia Hania Udostępniajcie w świat ! " Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
siwyjac Opublikowano 23 Października 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Października 2014 Ja w robocie jestem, więc odpadam. A chciałem się kawy z Adamem napić.. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
_Makki_ Opublikowano 24 Października 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Października 2014 Dopiero co bylem i kurcze sie nie zgadalismy ze bedzie otwarcie.. A na 2 dni przed, to pozwolenia wyjazdu z domu to ja raczej nie dostane Lokal wyglada bardzo fajnie no i ludzie mili Dolaczam sie do wirtualnej kawy Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
turzol Opublikowano 27 Listopada 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Listopada 2014 Panowie gdyby ktoś w rodzinie miał na sprzedaż samochód typu hatchback lub sedan do 17tys zł z rocznika 2007 w zwyż to dajcie cynk. Szukam czegoś sensownego dla szwagra, ale po wstępnej penetracji rynku włos zjeżył mi się na głowie widząc jakie parchy są w obiegu. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Greg7 Opublikowano 28 Listopada 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Listopada 2014 włos zjeżył mi się na głowie widząc jakie parchy są w obiegu. a wiesz co jest najśmieszniejsze że ludzie dalej wierzą w przebiegi typu 100.000 i większość aut ma poniżej 200.000 Sam jestem na etapie poszukiwać samochodu dla mojej narzeczonej i podpisuję się pod tym co mówisz Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Moderator Domel Opublikowano 6 Grudnia 2014 Autor Moderator Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Grudnia 2014 Haloooo Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pitheron Opublikowano 7 Grudnia 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Grudnia 2014 Domel, testujesz powiadomienia? :-) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Greg7 Opublikowano 7 Grudnia 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Grudnia 2014 działają W KOŃCU! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
_jedrek_ Opublikowano 24 Grudnia 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Grudnia 2014 ktoś dziś będzie w Będzinie? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Moderator Domel Opublikowano 24 Grudnia 2014 Autor Moderator Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Grudnia 2014 ktoś dziś będzie w Będzinie? ja mylem wczoraj wieczorem bo rok temu w wigilie to byly kolejki na 20 aut. (auto czyste w wigilie czyste caly rok ) Podejrzewam, ze dzis bedzie podobnie bo jest cieplo i slonecznie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi