_jedrek_ Opublikowano 27 Czerwca 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Czerwca 2014 a tak zeby temat nie umarł to odswieze dziś spotkałem na parkingu podziemnym Galerii Katowickiej goscia woskujacego astre colli. Pierwsze mysl pewno ktos z KA podejde zagadam. Ku zdziwieniu kolega nie jest na forum zarejestrowany ale juz wie, ze takie forum istnieje i powiedzial, ze do Nas wpadnie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Paweł84Katowice Opublikowano 28 Czerwca 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Czerwca 2014 Jakbyś dziś rano wpadł na 3stawy na podziemny to byś i mnie spotkał woskującego MegsUP i 2x #16 akurat tym razem padło na auto od ojca złote megane II. Bardzo fajna miejscówa na woskowanie bo jest w miarę jasno, sucho, nie kurzy się, i przede wszystkim praca w cieniu. No i muzyczka sobie leci z reala Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Moderator Domel Opublikowano 2 Lipca 2014 Autor Moderator Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Lipca 2014 taka dygresja. Siedze sobie nad polskim morzem i myślę że za tydzien trzeba będzie wrócić do tego Śląskiego syfu. Lało właśnie jak cholera. Deszcz wysechł - auto czyste. Na slasku zostalo by kilo piachu i syfu na aucie. Masakra. Zazdroszcze i im tego czystego powietrza ... w takich miejscach to sie mozna bawic w detailing ... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
_jedrek_ Opublikowano 2 Lipca 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Lipca 2014 taka dygresja.Siedze sobie nad polskim morzem i myślę że za tydzien trzeba będzie wrócić do tego Śląskiego syfu. Lało właśnie jak cholera. Deszcz wysechł - auto czyste. Na slasku zostalo by kilo piachu i syfu na aucie. Masakra. Zazdroszcze i im tego czystego powietrza ... w takich miejscach to sie mozna bawic w detailing ... to samo jest w gorach. Tu i tu po deszczu auto jest czyste u nas jest mega gnoj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Buczek21 Opublikowano 2 Lipca 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Lipca 2014 Panowie popatrzcie sobie na jakikolwiek ranking najbardziej zanieczyszczonych miast w polsce czy europie..+- minimum 5 miast z sląska zawsze jest w top 10 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ludwik93 Opublikowano 15 Lipca 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 15 Lipca 2014 witam Panowie będzie ktoś z was robił polerke w najbliższym czasie bo z chęcią bym podjechał popatrzeć, mam kilka zapytań a takowe chce na żywo skonsultować pozdr Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Moderator Domel Opublikowano 15 Lipca 2014 Autor Moderator Zgłoś Udostępnij Opublikowano 15 Lipca 2014 witam Panowie będzie ktoś z was robił polerke w najbliższym czasie bo z chęcią bym podjechał popatrzeć, mam kilka zapytań a takowe chce na żywo skonsultować pozdr Robilem w zeszlym tygodniu ale nie pierwsza i nie ostatnia Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ludwik93 Opublikowano 15 Lipca 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 15 Lipca 2014 Domel, jakby co to się ogłaszaj z chęcią przyjadę popatrzeć Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mickul Opublikowano 15 Lipca 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 15 Lipca 2014 witam Panowie będzie ktoś z was robił polerke w najbliższym czasie bo z chęcią bym podjechał popatrzeć, mam kilka zapytań a takowe chce na żywo skonsultować pozdr Wbijaj jutro jak Ci się chce, cały dzień w garażu będę machał fiata. ;p Przy okazji zrobimy zlot KRC. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
powalla Opublikowano 15 Lipca 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 15 Lipca 2014 O której dokładnie , bo chętnie tez wpadnę ...zresztą i tak się już zapowiedziałem Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ludwik93 Opublikowano 16 Lipca 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Lipca 2014 kurde dzisiaj praktyki, a popołudniu robota do której będziesz machał w garażu ?? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mickul Opublikowano 16 Lipca 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Lipca 2014 kurde dzisiaj praktyki, a popołudniu robota do której będziesz machał w garażu ?? Trudno mi to określić, będę wiedział za 1h jak zacznę. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Piter1984 Opublikowano 19 Lipca 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Lipca 2014 Witam. Ktoś będzie w okolicach Będzina robił polerkę w najbliższym czasie? Chętnie bym pooglądał (podpytał o szczegóły) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Moderator Domel Opublikowano 20 Lipca 2014 Autor Moderator Zgłoś Udostępnij Opublikowano 20 Lipca 2014 Witam. Ktoś będzie w okolicach Będzina robił polerkę w najbliższym czasie? Chętnie bym pooglądał (podpytał o szczegóły) Jak bede robic to dam znac, chcę trochę poprawek wprowadzić . Wpadaj na myjke na zamkowe. Robimy spoty. Np wczoraj z Markiem Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Moderator Domel Opublikowano 21 Lipca 2014 Autor Moderator Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Lipca 2014 Garażowe spotkanie z ludwik93 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ludwik93 Opublikowano 21 Lipca 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Lipca 2014 porady zasiągnięte Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Piter1984 Opublikowano 22 Lipca 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 22 Lipca 2014 Robimy spoty. Np wczoraj z Markiem Często robicie takie spoty? Godziny popołudniowo-wieczorne? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Moderator Domel Opublikowano 22 Lipca 2014 Autor Moderator Zgłoś Udostępnij Opublikowano 22 Lipca 2014 Robimy spoty. Np wczoraj z Markiem Często robicie takie spoty? Godziny popołudniowo-wieczorne? Czestunio Miedzy 15 a 21:00 a weekendy między 5 a 22 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Piter1984 Opublikowano 22 Lipca 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 22 Lipca 2014 To się któregoś popołudnia pojawię Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kandy Opublikowano 22 Lipca 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 22 Lipca 2014 Jak będzie kolejny taki spocik to poprosiłbym o informację, bo myślami kieruję się w stronę polerki i chciałbym zasięgnąć rady co i jak Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mały_dżon Opublikowano 22 Lipca 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 22 Lipca 2014 A paszport masz żeby granicę przekroczyć ?? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kandy Opublikowano 23 Lipca 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Lipca 2014 Taki normalny mam, ale nie wiem czy zadziała i czy nie zabiorą auta na granicy Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ludwik93 Opublikowano 23 Lipca 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Lipca 2014 najgorzej to w Sc Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
virllix Opublikowano 23 Lipca 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Lipca 2014 Panie i Panowie. Zgłaszam się z uprzejmą prośbą o instruktaż, zakupiłem kilka specyfików (glinka, UC, cleaner, coli) docelowo chciałbym użyć ich w sobotę bo będę miał garażu kawałek do dyspozycji, jednak wcześniej fajnie byłoby uzyskać instrukcje od kogoś kto już to robił. Mogę liczyć na grupę z Sosnowca? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ludwik93 Opublikowano 23 Lipca 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Lipca 2014 podjedź na myjkę w Będzinie na Zamkowym to na pewno znajdzie się ktoś, kto Ci pomoże Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi