Jump to content

Nasze motoryzacyjne marzenia...

gruby_RS

Recommended Posts

Zapraszam do spamowania w temacie jak wyżej. Te realne, średnio realne, i mało realne...

Ja zaczynam od filmiku który oglądałem już kilkadziesiąt razy i ciągle mi mało...

Może...., kiedyś.... :idea:

Pozdro

• Replies 572
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

Posted Images

Realne: w swoim 1.9TDI AVF wymienić pompki na większe, dołożyć większy intercooler i turbinę, podłubać w wydechu i zamontować RNS-E :)

Mało realne: najnowsze RS6 (auto rodzinne to podstawa jednak), Ford Mustang '67 lub Dodge Chelenger '70 (a to takie furki na dojazdy do kościoła).

Realne i nawet spełnione Mondeo kombi 2.0 tdci 140 Titanium + pakiet X1

Średnio realne Focus RS w kolorze jedynym słusznym Ultimate Green (średnio realne ze względu na małą praktyczność tego auta i spalanie przy dynamicznej jeździe)

A te mało realne to nowe BMW 5 530D turing.

• Administrator

gruby_RS, przepiękne auto od 20-stu lat o nim marzę a na biurku stoi od zawsze a w garażu mam od niego atrapę (grill) i koła ;) ......

dsc00828ty.jpg

Bardziej współczesnym marzeniem jest niebieskie RS4 w kombi.

• Administrator

Moje motoryzacyjne marzenie ma cieeeeemno zielony kolor, czarne 19 calowe Ultraleggery, bardzo szeroki spojler z tyłu ,zdecydowanie nierozsądna moc i piekelnie twarde sprzęgło... :P Niektórzy mówią że to duży brat Garbusa, ale co oni się tam znają... :P:D

Nowe auta sa fajne i wogole...ale marzenia moje opieraja sie głownie na jakich starych amerykancach ( dodge itp) określonego typu i modelu nie mam.

A inne marzenia, to poprostu miec tylen "many many" zeby kupowac to na co mam ochote :lol:

Z takich przyziemnych marzeń to w sumie jedno już mam Audi A3 w kolorze delphin grey(szary) Z takich które spełnię w przyszłości to Audi A5 w kolorze meteor gray z nagłośnieniem B&O i 3.0tdi pod maską a z takich mniej realnych to audi rs6 wersja sedan identyczne jak było na forum : http://forum.kosmetykaaut.pl/viewtopic.php?t=4346 tylko nagłośnienie B&O mogło by mieć;p