Filipsky Opublikowano 16 Maja 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Maja 2017 Ja polecam bardzo Mothers Wax Leather Wash w piance. Srodek jest bardzo wydajny - 1/3 butelki wystarczylo mi na wszystkie fotele w audi oraz kierownice w a6 c7.Co wazne dla mnie - srodek ma bardzo przyjemny,cytrusowy,lekki zapach. Jest takze stosunkowo tani - ja placilem ok 10e/40zl za butelke. Do pracy uzylem szczoteczki kiwi do butow skorzanych - w sumie nie rozni sie niczym od dedykowanych do skory samochodowej. Ponizej pare fotek,50/50 oraz efekt koncowy. Rzeczywiście efekt dobry. A po tym zabezpieczyłeś czymś skóre? Wysłane z mojego A0001 przy użyciu Tapatalka Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
danielcio Opublikowano 16 Maja 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Maja 2017 Rzeczywiście efekt dobry. A po tym zabezpieczyłeś czymś skóre? Wysłane z mojego A0001 przy użyciu Tapatalka Nie zabezpieczalem. Z tego co czytam,nie jest to konieczne,ba,nawet niektorzy odradzaja. Ale pomysle o gyeon leather coat albo odzywka Mothers wax z tej samej serii,co pianka. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Filipsky Opublikowano 16 Maja 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Maja 2017 A skąd zamawiałeś? Wysłane z mojego A0001 przy użyciu Tapatalka Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
danielcio Opublikowano 16 Maja 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Maja 2017 Mieszkam w Belgii, zamawialem stad : https://www.wlcarcare.be/mothers-wax-le ... ner-240-ml Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Filipsky Opublikowano 16 Maja 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Maja 2017 Mieszkam w Belgii, zamawialem stad :https://www.wlcarcare.be/mothers-wax-le ... ner-240-ml A jest tam też opcja wysyłki do Niemiec? Jesli tak to jaki koszt? Widze ze ten produkt raczej niedostepny na polskim rynku Wysłane z mojego A0001 przy użyciu Tapatalka Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
danielcio Opublikowano 17 Maja 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 17 Maja 2017 Jest opcja wysylki do niemiec przy zamowieniu, 4,95e sobie licza za taka usluge. http://www.mothers.com/06_buy/06_buy_01 ... YDJkwDc.97 tutaj masz jeszcze liste dilerow mothersa w DE Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Filipsky Opublikowano 18 Maja 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 18 Maja 2017 No niestety nie znalazlem nigdzie w niemczech gdzie jest mozliwosc tego zamówienia Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bols86 Opublikowano 28 Maja 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Maja 2017 Cześć, ostatnio za pomocą Gliptone gt11 i gt12 przywróciłem mojej ciemnej skórzanej tapicerce drugie życie. Mam natomiast inne pytanie, raz w miesiącu staram się samochód ogarnąć w środku, natomiast nie mam pojęcia co robić wtedy ze skórzana tapicerka, przecież nie będę co miesiąc nakładał GT11, traktuje ja bardziej jako konieczność po cleanerze. Jaki preparat polecacie do szybkiego odświeżenia nie mycia a odświeżenia w przerwach między ponownym praniem i nawilżaniem tapicerki?. Czy Meguiras leather conditioner się nada?, urzekł mnie tym ze jest w sprayu. A może po prostu mikrofibra z woda załatwi sprawę i niepotrzebnie sobie głowę zawracam?. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bartek15461 Opublikowano 2 Czerwca 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Czerwca 2017 Dotychczas używałem Gliptone i kupiłem Meguiras leather conditioner do odświeżania ale niestety mi tak średnio podchodzi. Coś tam domywa ale skóra zostaje dość ślizga... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
therioon Opublikowano 2 Czerwca 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Czerwca 2017 Spróbuj środek Gyeona Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Opublikowano 3 Czerwca 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Czerwca 2017 Dotychczas używałem Gliptone i kupiłem Meguiras leather conditioner do odświeżania ale niestety mi tak średnio podchodzi. Coś tam domywa ale skóra zostaje dość ślizga... Po którym gliptone zostaje śliska? Już po Gt15 zostaje czysty mat nawet na dawno nie czyszczonych skórach... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
patys Opublikowano 3 Czerwca 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Czerwca 2017 Doczytam dobrze chodziło mu o Megsa nie gliptone Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Opublikowano 3 Czerwca 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Czerwca 2017 Doczytam dobrze chodziło mu o Megsa nie gliptone Że megs conditioner"nie domywa"? Przecież co ma odżywka domywać? Albo chodziło o gliptone, tylko źle zdanie zbudował albo w ogóle coś niezrozumiałego Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
patys Opublikowano 3 Czerwca 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Czerwca 2017 albo to albo to Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kudlaty86 Opublikowano 3 Czerwca 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Czerwca 2017 Doczytam dobrze chodziło mu o Megsa nie gliptone Że megs conditioner"nie domywa"? Przecież co ma odżywka domywać? Albo chodziło o gliptone, tylko źle zdanie zbudował albo w ogóle coś niezrozumiałego Raczej Ty nie zrozumiałeś zarzut nie dotyczył tego że nie domywa tylko że skóra jest śliska Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Opublikowano 3 Czerwca 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Czerwca 2017 Doczytam dobrze chodziło mu o Megsa nie gliptone Że megs conditioner"nie domywa"? Przecież co ma odżywka domywać? Albo chodziło o gliptone, tylko źle zdanie zbudował albo w ogóle coś niezrozumiałego Raczej Ty nie zrozumiałeś zarzut nie dotyczył tego że nie domywa tylko że skóra jest śliska No raczej coś niezrozumiałego, bo napisał "Coś tam domywa", więc conditioner coś tam domywa? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bartek15461 Opublikowano 4 Czerwca 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Czerwca 2017 Trzeba coś wyjaśnić: Z gliptone byłem bardzo zadowolony i będę marce wierny, bo zapach który zostawia odżywka jest idealny. Spróbowałem Megsa Cleaner&Conditioner i nie jestem zadowolony bo skóra zostaje ślizga. Mój błąd bo kolega pisałem tylko o odżywce. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Balzac Opublikowano 9 Czerwca 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Czerwca 2017 Słuchajcie. Zacząłem czyści skórę. Sprawdziłem działanie produktów a niewidocznych miejscach, zagłowek wszystko ok boczki tez ok ale w jednym miejscu z przodu w trakcie aplikacji środka do skór zaczęło się robić czare nie dało się to oddczysić. Co się później okazało ze w tym miejscu wcześniejszy właściciel naprawiał w jakiś sposób fotel. W jaki nie wiadomo. Jest jakiś sposób na zlikwidowanie tego? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dystrybutor Colourlock Opublikowano 20 Czerwca 2017 Dystrybutor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 20 Czerwca 2017 Tutaj zdecydowanie trzeba dofarbować: https://colourlock.pl/farbowanie-skorzanej-tapicerki/ , dodatkowe info na naszym kanale na YouTube Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
D@ViD Opublikowano 20 Czerwca 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 20 Czerwca 2017 A ja mam pytanie odnośnie bieżącego czyszczenia skór jasnych/kremowych w samochodzie. Jestem po czyszczeniu zestawem Colourlock Strong. Zabezpieczone środkiem Leder Versiegelung oraz Leder Protector Środek pielęgnujący. Czy do bieżącego czyszczenia (raz w miesiącu) środek Colourlock Soft? Czy coś innego? z Softem będzie taka sama zabawa jak z Strongiem, a chciałbym coś w stylu QD - prysnij, przetrzyj. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Patryk406 Opublikowano 20 Czerwca 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 20 Czerwca 2017 Dnia 28.05.2017 o 23:08, bols86 napisał: Cześć, ostatnio za pomocą Gliptone gt11 i gt12 przywróciłem mojej ciemnej skórzanej tapicerce drugie życie. Mam natomiast inne pytanie, raz w miesiącu staram się samochód ogarnąć w środku, natomiast nie mam pojęcia co robić wtedy ze skórzana tapicerka, przecież nie będę co miesiąc nakładał GT11, traktuje ja bardziej jako konieczność po cleanerze. Jaki preparat polecacie do szybkiego odświeżenia nie mycia a odświeżenia w przerwach między ponownym praniem i nawilżaniem tapicerki?. Czy Meguiras leather conditioner się nada?, urzekł mnie tym ze jest w sprayu. A może po prostu mikrofibra z woda załatwi sprawę i niepotrzebnie sobie głowę zawracam?. A ja ponawiam pytanie kolegi, bo zamiast udzielić odpowiedzi to było wykłócanie się który ma rację. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Fanatyk Opublikowano 20 Czerwca 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 20 Czerwca 2017 Trzeba się wkońcu wziąć za skórę ... Jadę jutro po Stronga - relacja niebawem Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dystrybutor Colourlock Opublikowano 23 Czerwca 2017 Dystrybutor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Czerwca 2017 Dnia 20.06.2017 o 23:33, Fanatyk napisał: Trzeba się wkońcu wziąć za skórę ... Jadę jutro po Stronga - relacja niebawem Czekamy zatem na relację Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Patryk406 Opublikowano 25 Czerwca 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Czerwca 2017 Chciałbym użyć zestawu gliptone - jednak potrzebuję czegoś jeszcze do przetarcia tapicerki kilka razy w miesiącu. Używanie tak często zestawu gliptone raczej nie ma sensu - więc co polecacie? Najlepiej coś szybkiego w użyciu. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Qlimaxss Opublikowano 25 Czerwca 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Czerwca 2017 Może to odżywke od Nielsena do skóry ktoś tu ostatnio pisał ze to taki Qd do skór drogi nie jest niecałe 30 dyszki bez rabatu w sklepie. A powinien. Spełniać swoją rolę 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi