Bare Shine Opublikowano 26 Czerwca 2021 Zgłoś Opublikowano 26 Czerwca 2021 @ShiningCar szkoda ze nie macie 3d one 473ml na stanie
paki112 Opublikowano 26 Czerwca 2021 Zgłoś Opublikowano 26 Czerwca 2021 @Bare Shine dokładnie to samo pomyślałem
ShiningCar Opublikowano 26 Czerwca 2021 Autor Zgłoś Opublikowano 26 Czerwca 2021 @Bare Shine @paki112 niebawem 3D One powinien być znów dostępny, także w galonowym opakowaniu Bardzo polubiliście tą pastę 3D i nie tylko, stąd chwilowy brak dostępności
AudiBlask Opublikowano 26 Czerwca 2021 Zgłoś Opublikowano 26 Czerwca 2021 @ShiningCar Zapach Xtreme Ice pachnie jak czarny Wunderbaum, lub jest chociaż zbliżony?
ShiningCar Opublikowano 26 Czerwca 2021 Autor Zgłoś Opublikowano 26 Czerwca 2021 @AudiBlask, tak, według wielu korzystających Xtreme Ice jest zbliżony do czarnego Wunderbauma. 1
ShiningCar Opublikowano 31 Marca 2022 Autor Zgłoś Opublikowano 31 Marca 2022 Od niedawna w ofercie sklepu pojawiły się klasyczne, uniwersalne pędzelki Booski Car Care. W związku z tym mamy dla Was startową ofertę specjalną, która trwa od dziś aż do kolejnej niedzieli! Zestaw 5 pędzli 59,90zł! Jako ciekawostę podam, że 1 pędzel VP z tym samym włosiem co BCC Resistant Brush kosztuje 59,90zł Zapraszam! 1
paki112 Opublikowano 31 Marca 2022 Zgłoś Opublikowano 31 Marca 2022 @ShiningCar jest szansa na 3D One 473/946ml? Wziąłbym z pędzlami
Moderator Streat Opublikowano 31 Marca 2022 Moderator Zgłoś Opublikowano 31 Marca 2022 @ShiningCar jakis link do tej promocji bo nie moge znaleźć
ShiningCar Opublikowano 31 Marca 2022 Autor Zgłoś Opublikowano 31 Marca 2022 @paki112, dostawa 3D jest w drodze, będzie niebawem - dostępny jest galon @Streat, proszę : Booski All Purpose Detailing Brushes Zestaw promocyjny 2
Moderator Streat Opublikowano 31 Marca 2022 Moderator Zgłoś Opublikowano 31 Marca 2022 Godzinę temu, ShiningCar napisał: dostawa 3D jest w drodze 3d ONE bedzie w duzej butli? Uwielbiam tą paste a chetnie bym sie załapał na ten zestaw promocyjny dojdzie do czasu zakonczenia promocji?
ShiningCar Opublikowano 31 Marca 2022 Autor Zgłoś Opublikowano 31 Marca 2022 @Streat tak, 3D One będzie w każdej pojemności Fakt, One (i nie tylko) ma już swój Fun club 1
GrzechuKR Opublikowano 31 Marca 2022 Zgłoś Opublikowano 31 Marca 2022 W Twoim koszyku znajdują się następujące błędy: Nie możesz kupić produktu "Zestaw promocyjny Booski Car Care Detailing Brushes 5 sztuk". Taki błąd mi wyskakuje przy zamówieniu
KrzysiekT5 Opublikowano 31 Marca 2022 Zgłoś Opublikowano 31 Marca 2022 Komunikat ze strony sklepu " 403 Brak dostępu do strony "
Moderator Streat Opublikowano 8 Kwietnia 2022 Moderator Zgłoś Opublikowano 8 Kwietnia 2022 @ShiningCar i jak tam dostawa 3d one? bo koszyk juz czeka tylko na tą paste
ShiningCar Opublikowano 8 Kwietnia 2022 Autor Zgłoś Opublikowano 8 Kwietnia 2022 @Streat trochę się przeciąga, niestety nie z mojej winy - mam nadzieję, że niebawem będą na miejscu. W razie czego jest ostatni galon przez dostawą...
Moderator Streat Opublikowano 8 Kwietnia 2022 Moderator Zgłoś Opublikowano 8 Kwietnia 2022 2 minuty temu, ShiningCar napisał: W razie czego jest ostatni galon przez dostawą... Nie no galonowe opakowanie to nawet dla mnie za duze w takim razie puszczam zamówienie aby załapać sie na promocyjny zestaw 1
ShiningCar Opublikowano 3 Marca 2023 Autor Zgłoś Opublikowano 3 Marca 2023 Oferta specjalna! Dostępna jest pewna partia gąbek rinseless, która posiada niesymetryczne nacięcia boczne , wynikające z procesu produkcji, ale jeszcze nie wprowadzona do sprzedaży. Gąbka posiada "defekt" wizualny, który nie jest problemem w użyciu, dlatego mamy dla Was przygotowaną specjalną cenę na taki produkt i osobną ofertę w sklepie. 49,90zł! Gąbki będą za chwilę wystawione w sklepie internetowym - ilość jest ograniczona. https://shiningcar.pl/rekawice-gabki-do-mycia/booski-car-care-rinseless-wash-sponge-oferta-specjalna-miekka-gabka-do-ekologicznego-mycia-bez-splukiwania?from=main+main-new-products&campaign-id=1 Zapraszam!
Moderator Domel Opublikowano 3 Marca 2023 Moderator Zgłoś Opublikowano 3 Marca 2023 2 godziny temu, ShiningCar napisał(a): Otrzymaliśmy sygnał, że dostępna jest pewna partia gąbek rinseless, która posiada niesymetryczne nacięcia po boku, wynikające z procesu produkcji. To bardziej "defekt" wizualny, który nie jest problemem w użyciu, stąd mamy dla Was przygotowaną specjalną cenę na ten produkt! Dokładnie, pokazywałem to w Story Te są już poprawione? Zakupiłem
Rekomendowane odpowiedzi